EXO VE TEPKILERI

4.3K 87 96
                                    

Buda Son tepkiydi. Artık bir süre tepki atmayacağım.. Biraz da hikayeler üzerinde duracağım... Bu süre de tepki konusun da yeni fikirler bulabilirim... Şimdilik önceliğim hikayeler... ( Çok uzun sürmez) haydi hepinizi öptüm.  Görüşürüz 😘😘😘😘

" Şimdi diyeceksiniz ki bu ne biçim tepkidir böyle... Evet, çok haklısınız. Tepki baya klişe ve banel oldu... Inanın ki bu fikir nereden gelipte fikrime yer etti hiç bir haberim yok.... Tepki yazıp düşünmek sandığınızdan da çok zor... Bir tepkiyi düşünüp yazması tasarlaması 1 gününü alabiliyor... Başta güzel gidip sonra sacmalayabiliyorsun. Bu o kadar zor ki.... Bir yerde tıkanıp kalıyorsun ve gitmiyor.... Yine de saçmalıklar için kusura bakmayın. Iyi okumalar ❤❤💞

EXO'ya çok hasta olduğunu ve  yakında öleceğini söylersin;

Sehun: Yo , bu işte bir yanlışlık var... Bu doğru olamaz... Bir şeyler düşünmemiz lazım.. ve diz üstü çöküp ağlar...

Suho: Ulu tanrım! Bunun bir tedavisi yok mu? Birşeyler yapmamız lazım... Haydi kalk gidelim nolur... muhakkak bir yolu vardır...   Ölmene izin veremem.... ( Boynuna sarılarak hıçkıra hıçkıra ağlar)

Kai: Yanına diz çöker ve beni bırakıp gitme lütfen...  seni çok seviyorum... Daha yapicak çok işlerimiz var...( dizine yatıp ağlar)

Baekhyun: Bunun bir ilacı tedavisi yok mu? Göz göre göre seni ölüme terk edemem... bu meleti birlikte yeneceğiz... ( parmaklarını ısırarak ağlamaya koyulur)

Lay: Tekrardan tahlil yaptıralım. Olmadı yurtdışına çıkıp en iyi doktorlara gidelim. Böyle oturarak gözümün önünde ölüşünü izleyemem... ( hıçkırıklara boğulur)

Luhan: Ney... Şaka yapıyorsun değil mi? Lütfen ciddilik payı yok de.... Merak etme çok iyi olacağız  ( Ellerini öper ve ağlar)

D.O: Ellerini yüzüne götürüp yanaklarını sıvazlar.. Simdi güçlü ol... bu hastalık tedavilere yanıt verene kadar ben senin yaninda olacağım.... Ölmene izin vermeyeceğim... ( Kafanı göğsüne yaslayıp saçını koklar ve ağlar )

Yeol: Ölmek için daha çok erken.... Seni hiç bir yere göndermeyeceğim... Tedavimizi olup tekrardan eski hayatımızı yaşamaya devam edeceğiz  ( ellerinle yüzünü kapatıp ağlar)

Kris: Bu işte bir hata var... bu dogru değil... Beni yarı yolda bırakmayacaksın demi ? Her yolu deneyeceğiz.. ( sana sarılarak ağlar)

Chen: Evin her yerini dağıtır.... Ortalığın halini görüyor musun ? Eğer sen gidersen benim buradan hiç bir farkım olmayacak. Beni ölümle cezalandırma Allahım... Ne yapılması gerekiyorsa onu yapalım. Yeterki ölme... ( dizlerine kapanıp ağlar)

Minseok : Senin yokluğuna alışamam bu bana çok ağır gelir... Bunun ilacı bir tedavisi yok mu? Birşeyler yapmam gerek. Seni kaybedemem... ( omuzuna yatıp ağlar)

Tao: Allahım bize güç ver... Elimizi çabuk tutmamız lazım..... Çok vaktimiz yok.. tedavi ettireceğim seni... Muhakkak yanıt verecek vermek zorunda.... Daha ölemezsin... Gerekirse herşeyden vazgeçerim... Ama seni gönderemem.... ( Dudağından, yanaklarından öperek ağlar )

EXO VE TEPKILERIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin