9.

104 3 0
                                    

,,Takže něžně?"
,,Jo." odpověděl mu Jungkook.
,,Koupil jsem lubrikant takže by to nemuselo být tak hrubý jako včera." řekl Taehyung a z tašky, kterou ráno schovával do skříně, vytáhl lubrikační gel.
Jungkook se zastavil, jako by se z něho stala socha, díval se na Taehyunga s otevřenou pusou a v zápětí se zeptal.
,,Kde si to kupoval?" a děsil se nejhoršího.
,,V sexshopu a v té tašce jsou další hračičky." odpověděl mu Taehyung.
To nechtěl slyšet, děsil se těch věcí co jsou v tašce i když nevěděl co všechno tam je.
,,Vypadáš vyděšeně." řekl Taehyung, když si všiml jeho strnulého výrazu v obličeji.
,,Co všechno je v té těžce?"
Taehyung vzal tašku a její obsah vysypal na postel.
,,Pár věcí, ten lubrikant, pouta, stuha abych ti mohl zavázat oči a vibrátor." popisoval věci které koupil a šibalsky se usmál na Jungkooka.
,,Vibrátor ne, nic z toho!" křik po Taehyungovi a otočil se k němu zády.
Taehyung přišel k němu, chytl ho zezadu za boky a víc si ho k sobě přitáhl.
,,A chtěl by si to?" zašeptal mu vyzívavě do ucha.
,,Ano." vzdych tiše, když ho Taehyung začal jemně líbat na krku.
Vzal ho do náruče a odešel s ním k posteli na kterou Jungkooka následně položil, odtáhl se od něho aby mohl zhasnout, obklopovala je tma, místnost osvětlovala jen jedna pouliční lampa. Přitáhl se opět k němu a začal ho laskat na krku, sundal mu tričko, tentokrát mu ho neroztrhl. Teď leželi na sobě dvě polonahá těla, pokojem se rozhléhal tichý šum jejich společného dechu a jejich naléhavost rozechvělé touhy.
Jungkook ucítil na noze jeho tvrdnoucí úd, trochu se pohl a jejich rozkroky se o sebe při menším pohybu třeli. Cítil jeho jemné a tak sladké doteky jeho rtů na své hrudi, lezhce, velmi lehce se prohnul v zádech aby mohl víc přirazit svůj skoro tvrdý úd na ten jeho.
V Taehyungovi to vzbudilo neuvěřitelnou touhu, sundal všechno přebytečné oblečení a vklouzl do jeho vlhkého ráje. Jungkook proti němu začal jemně přirážet, oba se pohybovali ve stejném rytmu, naplnění touhou a slastí.
Sladké, smyslné splívání bylo tak něžné, tak okouzlující, jejich spojená těle, ústa k ústům, tělo k tělu, všechno provázené intenzivními pocity, všechno v klidné tmě.
Jungkookovi se zdálo, že je v nebi, jeho žhavá touha mu proudila v žilách, přitom ho zaléval jemný pocit slasti, který se šířil do jeho nitra.
Taehyung ještě jednou přirazil, prohl se v zádech a užíval si okamžik vzrušení a orgasmu. Pak se v něm pohnul a po Jungkookově těle stékali proudy tekutého zlata, které vytékalo z jeho těla a po Taehyungově úd, dělili se na nejmenší pramínky rozkoše.
Když byl Taehyung hotov, rozhodl se že to slastné potěšení udělá i Jungkookovi, přesunul se dolů k jeho dokonale tvrdému údu. Začal ho okolo laskat, nasával jeho varlata, Jungkook vzdychal slastí a užíval si každičký moment, každou vteřinu. Taehyung se přesunul na špičku jeho penisu a začal ji olizovat a nasávat. Vzal si ho v celé jeho délce do úst a pomalu se pohyboval nahoru a dolů, dělal to pomalu, tak moc pomalu a Jungkookovo tělo mlčky volalo aby si pospíšil.
Rukou zajel do Taehyungových vlasů a určoval si tempo.
Konečně vyvrcholil, Taehyung spolkl všechen jeho obsah, jedna kapička mu vytékalá z úst, Jungkook mu setřel stékající kapku a následně ji olízl z prstu a spolkl. Pohyboval se nahoru a dolů, vysával z něho každou kapku, až si byl jist že nic nezbylo, vůbec nic. Potom si oba lehli do postele, Jungkook pomalu klesl na jeho hruď a usnuli. Pokojem se zozléhala vášeň, ovzduší bylo teplé, plné lásky a rozkoši, v místnosti bylo nádherné ticho, jediné co bylo slyšet byl jejich společný dech.

Ráno se Jungkook probudil v jeho teplém obětí, pokojem se rozléhal čerstvý ranní vzduch a zbitky vášně ze včerejšího večera. Po pokoji bylo rozházené jejich oblečení, z kuchyně zaváněla vůně kávy, tak sladká vůně až na ni dostal Jungkook chuť.
Taehyung se také vzbudil, protáhl se a otočil se k Jungkookovi aby viděl do jeho dokonale sladké tváře.
,,Dobré ráno lásko." řek rozespale Taehyung.
Lásko? Myslel to vážně, nebo to byla ta krásná lež? Ne, teď mu řekl pravdu i když si nebyl úplně jist.
,,Dobré ráno i tobě." řekl Jungkook a políbil Taehyunga, jejich rty byli opět spojené, byli tak sladké, tak jemné a dokonalé, sice to byl krátký polibek ale byl dokonalý.
,,Dostal jsem chuť na kávu." řekl a zazubil se na Taehyunga, jako by mu naznačil aby mu ji udělal a donesl do postele.
,,Tak já ti ji půjdu udělat, ale sem ti ji nedonesu." oznámil Taehyung, zvedl se z postele a chtěl vyjít ze dveří, už bral za kliku ale v tom ho Jungkook zastavil.
,,Nemáš trenky." tak trochu po něm křikl a začal se smát když Taehyung hledal nějaké oblečení.
Když se Taehyung oblékl, vyplázl na Jungkooka jazyk a zmizel ve dveřích.
Jungkook ještě chvíli ležel v posteli a hlavou se mu poromítaly krásné vzpomínky ze včerejška. Dnes se konečně probudil v jeho vřelém objetí, mohl celou noc cítit jeho teplo a jeho pevný stisk.
Když ucítil pronikavou vůni kávy, vstal z postel, oblékl něco na sebe a šel dolů do kuchyně za Taehyungem.
Taehyung seděl u stolu s dvěma hrnky kávy, když uviděl Jungkooka přijít, vřele se na něho usmál a pobýdl ho aby si k němu přisedl.
Jin tentokrát nechystal snídani pro všechny členy ale jen pro sebe, když měl snídani nachystanou, přisedl si za klukama.
,,Co jste včera dělali?" vyptával se Jin.
,,Zašli jsme do sushi baru, do kina na romantickou komedi..."
,,U té jsme se pěkně nasmáli, ještě teď mě bolí břišní svaly." skočil Taehyungovi do řeči Jungkook a při té vzpomínce se musel zasmát.
,,Jo a pak jsme si šli koupit nějaké oblečení, hlavně Jungkook si vybíral hodně věcí." dokončil Taehyung.
,,Tak to jste si pořádně užívali, škoda že jsem nešel s vámi."
,,A ještě jsme krmili labutě, byli tak nádherné." dodal Jungkook.
,,Teď fakt začínám litovat že jsem nešel s vámi." bědoval se Jin.
,,No jo, tak dobře jsem se nebavil už hodně, hodně dlouho." přiznal Taehyung a sám pro sebe se usmál.

***

FALLENWhere stories live. Discover now