8.

108 4 1
                                    

Kluci se zvedli od stolu, šli se převléct do jiného oblečení, do něčeho co vypadalo civilně, přece nemohli jít do města v teplákách. Taehyung s Jungkookem sešli dolů, obouvali si boty, Jimin je už měl obuté ale ještě se musel pro něco vrátit. Když se vracel s danou věcí, Taehyung na něho hodil nechápavý pohled.
,,Proč bereš tu bouchačku?"
,,Nikdy nevíš kde se Zico může potulovat a mít u sebe jednu malou zbraň neuškodí." odpověděl mu Jimin.
Taehyung přiznal že má Jimin pravdu, nechal ho ať tu zbraň vezme, vyšli z domu a namířili si to přímo k centru města.
Procházeli parkem kde byl menší rybník a v něm na hladině pluli labutě, Jungkook vzal Taehyunga za ruku a táhl ho k labutím.
,,Běž prosím koupit rohlík nebo něco, nakrmíme je." zaprosil Jungkook a hodil po Taehyungovi psí oči.
,,Ne, jdme na oběd a do kina, na to není čas." vymlouval mu to Taehyung.
,,Ale vždyť nikam nespěcháme, Tae prosím."
,,No tak jo." povzdechl si Taehyung a šel do nejbližšího obchodu koupit nějaké pečivo. Během chvilky se vracel s rohlíkem v ruce a v puse měl lízátko, podal Jungkookovi rohlík který začal lámat na malé kousíčky a házel je labutím. Jungkook dokrmil labutě a kluci pokračovali v cestě do centru města.
Když došli do centra, tak byl čas oběda, vybírali nějakou restauraci ale nakonec zašli do sushi baru. Atmosféra byla velmi příjemná, z reproduktorů vyhrávala uklidňující hudba, bar byl převážně v červených a černých barvách. Sedli si do kouta, tam kde byl největší klid, vzali si do ruky menu a vybírali si nějaké jídlo.
,,Dobrý den pánové, co si dáte?" přišla servírka a zapisovala si jejich objednávky.
,,Jedno velké sushi, se všemi druhy a k tomu dvakrát limonády. Ty?" oznámil ji Taehyung a pobýdl Jimina aby servírce nadyktoval svou objednávku.
,,Já si dám rížové nudle s krevetami a k tomu taky limonádu"
,,Za chvíli to donesu." řekla s milým hlasem servírka a usmála se na kluky. Když servírka odešla, kluci chvíli mlčeli.
,,Jdu si odskočit." prolomil krátké ticho Taehyung, zvedl se od stolu a šel na toalety. Jakmile Taehyung odešel, Jimin se přitáhl blíž k Jungkookovi, bylo mu trochu divně když se k němu Jimin přisunul, díval se jiným směrem a doufal že si Taehyung pospíší.
,,Chtěl bych se ti omluvit." prolomil nepříjemné ticho Jimin. ,,To co se stalo na těch schodech, vím bylo to ode mě blbý, ale drogy dokážou s člověkem pořádně zamávat." řekl litostným hlasem a položil Jungkookovi ruku na koleno.
Jungkook se podíval na jeho ruku, pak hodil po Jiminovi letmý, vražedný pohled a opět se díval směrem k toaletám.
,,Já drogy neberu ale když se mi něco připlete pod ruky tak to musím vyzkoušet. Opustíš mi? Já vím že jsme nezačali zrovna nejlíp ale můžem to napravit, pokud budeš chtít." pokračoval Jimin a svou ruku přesunul z Jungkookova kolena na stehno.
,,Hmm." broukl Jungkook a snažil se nevnímat Jiminovu ruku která byla skoro u jeho rozkroku. Když se Jiminovi konečky prstů dotkli jeho intimního místa, Jungkook si to dál nenechal líbit a okřikl ho.
,,Přestaň!" řekl trochu nahlas, odstrčil Jiminovu ruku, pár lidí co sedělo poblíž se na ně podívalo ale pak si zase hleděli svého.
,,Myslíš si že ti odpustím, ale to nejde ti odpustit když se i bez drog chováš jako prase."
Jimin přihlížel na Jungkooka s otevřenou pusou, ještě nikdy ho neviděl že by zvýšil hlas, nebo po někom vyjel, on byl vždycky velmi tichý a držel se stranou. Ale Jungkookova slova ho velice naštvala, stislk mu ruku takovou silou že Jungkook zaůpěl bolestí.
,,Chováš se jako děvka, jako Taehyungova děvka, změnil se kvůli tobě, teď si tě hlídá aby tě někdo nepřebral ale stačí malá nepozornost a budeš roztahovat nohy někomu jinému." mluvil tiše ale ostrě.
,,To není pravda a nejsem ničí děvka!" sykl bolestí a snažil se vyprostit z Jiminova pevného stisku.
,,Ne? Já jsem vás včera večer moc dobře slyšel, Taehyunga znáš tři dny a už mu roztahuješ nohy." řekl Jimin a ještě víc spevnil stisk.
,,Vůbec nic o tom nevíš." řekl zoufale Jungkook. Co když má Jimin pravdu, co když ho Taehyung jenom využívá? Ale kdyby ho jen využíval tak by se k němu choval jak k bezcenné děvče a nechodil by s ním na oběd, do kina a nikdy by mu neřekl že ho miluje.
Jimin povolil stisk a rázem se od Jungkooka odsunul když uviděl přicházet Taehyunga z toalety. Jungkook si mnul ruku, měl tam otisk Jiminovi ruky, dost ho to bolelo, Taehyung si sedl ke stolu a Jungkook se k němu víc přitiskl, když byl v jeho blízkosti tak se cítil v bezpečí.
Během chvilky jim servírka donesla jídlo, Jimin se pustil do nudlí a Jungkook s Taehyungem jedli sushi, občas si vyměnili sousta jako nějaký romantický pár, ale oni to brali ze srandy. Dojedli jídlo, vypili limonády, zaplatili, zvedli se od stolu a pokračovali v cestě do kina.

,,Na co půjdeme?" zeptal se Jimin když došli do kina a vybírali film z tabule.
,,Komedie." řekl Taehyung rychle s úsměvem.
,,Chci popcorn." dodal Jungkook.
Kluci vybrali komedii, šli si koupit lístky a rovnou se hnali k pultu s občerstvením, každý si koupil Coca-Colu a jeden maxi popcon který měli společně. Vešli do sálu, vybrali si nejlepší místa, sedli si na sedačky, Jungkook seděl mezi kluky a držel popcorn, nejprve se chtěl přesednout ale nakonec si řekl že se pokusí vedle Jimina vydržet. Světlo v sále shaslo, rozsvítilo se velké plátno na kterém se začal promítat film.

Po skončení filmu, šli do obchodního střediska, Taehyung chtěl aby si Jungkook vybral něco na sebe, jeho vlastní styl. Cestou se smáli jak šílení a komentovali film.
,,Nejlepší bylo jak na něho vyprskla tu kávu, když ji požádal o ruku." vyprávěl Jimin co se mu nejvíc líbilo a všichni se při smíchu popadali za břicha, při vzpomínce na danou scénu.
,,Nebo jak vrazil do těch skleněných dveří, jak si mysle že tam nic není." zavzpomínal Taehyung.
,,Stačí už nemůžu." snažil se ze sebe vydat pár slov Jungkook při nezastavitelném smíchu.
Kluci se snažil slikdnit svůj smích ale moc jim to nešlo, celou dobu co byli v obchodním středisku se neustále hihňali. Jungkook si zkoušel vybrané kousky oblečení, vyšel z kabinky a dělal jako že je nějaké modelka a prochází se po mole. Kluci chytli pořádný záchvat smíchu když se Jungkook předváděl a občas zkusil nějaký ženský kousek, jako třeba klobouky nebo kabelky.
Kluci vyšli s obchodního střediska, každý měl jednu tašku s oblečením a Jungkook ji měl největší. Šli domů a už se stmívalo, na ulicích začínali svítit pouliční lampy, město začínalo být osvětlené, večer to vypadalo mnohem krásněji než přes den.

Došli do své čtvrti která byla tak tmavá a strašidelná, velký rozdíl oproti centru, v dálce svítili okna od jejich domu.
,,Tak dobře jsem se dlouho nebavil." řekl Jimin když byli skoro před domem.
,,Ani já ne." dodal Taehyung, zasmál se a otevíral dveře od domu.
Jungkook nic neřekl, hlavou se mu honili myšlenky na Jimina, je tak zvláštní. Jednou je nebezpečný, zdrogovaný a nadržený. A pak je úplně v pohodě, vtipný, usměvavý, ale taky mu hlavou vrtala na slova která mu řekl v restauraci.
Taehyung ho pak přerušil v jeho myšlenkách.
,,Líbí se ti ty věci?"
,,Jo, děkuju." odpověděl mu Jungkook a rovnal si nové oblečení do skříně.
,,Jak se cítíš po včerejším večeru? Dal by sis to znovu?" zeptal se Jungkooka a šibalsky se na něho usmál.
,,Možná jo, pokud by si do mě tak prudce nevrážel." odpověděl mu s malým úsměvem na tváři.

***

FALLENWhere stories live. Discover now