5.

115 3 0
                                    

Taehyung šel za Namjoonem do pracovny, do té černé místnosti, kterou osvětlovalo jen malé světlo z lampy která byla postavená na stole mezi hromádkou papíru. Sedl si na židli, vedle něj seděl Yoongi, klučina menšího vzrůstu, se světlými vlasy a jeho tvář ve světle malé lampy vypadala tak dokonale.
,,S Yoongim jsme naplánovali akci. Už víme kde je Zico, Hoseok s Jiminem ho sledují ale potřebujeme někoho kdo mu na auto dá sledovací čip." prolomil ticho Namjoon.
Taehyung mlčky seděl a všemu pozorně naslouchal.
,,Ty si naše eso, takže to je tvůj úkol, dát Zicovi na auto sledovací čip. Uděláš to?" pokračoval Namjoon a hodil na Taehyunga prosebný a přísný pohled.
,,Ok." řekl tiše Taehyung a kývl hlavou na souhlas.
Yoongi vytáhl z kapsi klíče od auta, podíval se na Taehyunga a v zápětí řekl. ,,Já tě tam odvezu ale musíme si pospíšit."
Oba kluci se zvedli ze židlí, Namjoon podal Teamu sledovací čip a zamířili ke dveřím.
,,Tae!" křikl Namjoon.
Taehyung se zastavil, otočil se a naslouchal Namjoonovým slovům.
,,Vemte toho kluka, máš přeci za úkol ho učit, tak ať se dívá jak vypadá opravdová akce, ale ať se vám moc neplete pod nohy."
,,Okey." řekl jednorázově Taehyung a šel do pokoje kde byl Jungkook.
Seděl na posteli, nevypadal že by měl moc dobrou náladu, Taehyungovi to bylo líto co se stalo, ale ta akce byla důležitější než milostné hrádky. Přistoupil k němu vzal ho za ruku a táhl ho ven k autu, když nasedli do auta, Jungkook nevěděl co to má znamenat a tak se zaptal dvou kluků co seděli na předních sedadlech.
,,Kam jedeme?"
,,Máme důležitý úkol, Namjoon říkal že tě máme vzít sebou ale nic nebudeš dělat, budeš se jen dívat." odpověděl na jeho otázku Yoongi.
,,A co je to za úkol?" Jungkook byl zvědavý.
,,Máme za úkol sledovat gangsteri co si viděl v té stodole, Taehyung jim na auto přidělá sledovací čip." vysvětloval Yoongi, Taehyung vedle něho mlčky seděl a sledoval cestu.
,,Aha, a já se budu jen dívat?"
,,Jo, ale budeš mít bouchačku, kdyby náhodou se něco zvrtlo. Ale to se nestane protože Taehyung je v takových věcech dokonalý." vychvaloval Yoongi svého spolujezdce, poplácal ho po stehnu a hodil na něj úsměv.
Taehyung vytáhl zbraň z palubní přihrádky a podal ji Jungkookovi, vůbec se na něho nepodíval, neřekl ani slovo a to Jungkooka trápilo celou cestu.
Taehyung měl zvláštní pocity, chtěl se na Jungkooka usmívat ale zároveň se na něho nechtěl podívat, chtělo se mu brečet, měl strach, strach z toho že se něco stane a že o něho příjde. Pak se na Jungkooka podíval a usmál se na něho, Jungkook mu malý úsměv opětoval ale v Taehyungův úsměv byl jen přetvářkou toho všeho co se mu honilo hlavou.
Co kdyby se Jungkookovi něco stalo? Neměl ho, ten den u stodoly, nechat utéct? Ale kdyby ho pustil nepoznal by ty krásné věci. Udělal chybu nebo ne?
Z jeho hlubokého myšlení ho vytrhlo zpomalení auta a hlas Yoongiho.
,,Už jsme tu, tam jsou kluci." ukázal na dva chlapce schované za keřem s dalekohledem a zbraněmi.
Taehyung si zkontroloval zbraň, zda ji má nabitou a taky si zkontroloval kapsu do které si dával sledovací čip. Vystoupil z auta, pobýdl Jungkooka aby šel s ním a Yoongimu dal rozkaz.
,,Zůstaň tady a měj nastartované auto, kdyby se náhodou něco stalo, aby jsme mohli rychle zmizet"
Yoongi kývl hlavou a otočil auto tak aby mohl pak co nejrychleji odjet.
Taehyung a Jungkook šli za chlapci co sledovali celou akci, schovali se za keře a Taehyung se zaptal jaká je situace.
,,Kde je Zico? Mám čip tak na jaké auto ho mám dát?"
,,Zico je v té budově a jeho auto je ten černý sporťák, takže tam na to auto dáš ten čip. Ale opatrně, budovu obchází jeho dva gangsteři a hlídají to tam." seznámil ho se situací Jimin.
Taehyung kývl hlavou, pokynul Jungkookovi aby zůstal a díval se.
Šel opatrně blíž k budově, plížil se jak kočka, dravá kočka která jde po své kořisti. Budova byla oplocená, musel vychytat pravou příležitost kdy se gangsteři nedívali, pak přeskočil plot a rychle se schoval za nejbližší auto co tam stálo. Kličkoval tiše a opatrně mezi auty až se dostal k černému sporťáku na který měl dát sledovací čip, lehl si na zem a snažil se připevnit čip na spodek auta. Chvíli to vypadlo že mu to nejde a pak bingo, čip byl připevněný na autě, zapnutý a teď mohli sledovat každičký krok drogového dealera, otočil se k místu, kde byli kluci schovaní ze keřem a ukázal jim gestem že je všechno v pořádku.
Teď jen stačilo aby se dostal zpátky, tak zase začal kličkovat mezi auty zpátky k plotu, nějak to nevystihul, když vyskakoval na plot, uklouzla mu noha, nechytil balanc a narazil do jednoho auta co stálo za ním. Auto začalo houkat, gangsteři si ho všimli a začali po Taehyungovi střílet, z budovi vyběhl Zico, začal se rozhlížet a pak se rozběhl za Taehyungem se zbraní v ruce.
Tehyung rychle přeskočil plot, běžel k autům a křičel na kluky co byli za keřem.
,,Pryč, rychle! Kooki uteč!" v jeho hlase byl strach když viděl mladého chlapce jak vyběhl ze křoví a najednou se zastavil, jako by zkameněl. Jimin s Hoseokem běželi nastartovat auto kterým přijeli oni sami a odjeli pryč, Yoongi čekal v druhém autě až doběhne Taehyung s Jungkookem.
,,Kooki běž, prosím!" křičel po něm Taehyung a z jeho hlasu šel slyšet strach a obavy, ohlédl se, v patách měl Zica a jeho dva dealery, zbytek jeho gangu se hromadil před budovou. Zico zamířil na Jungkooka zbraň a chtěl zmáčknout spoušť.
,,Běž!!" křikl Taehyung tak hlasitě jak jen mohl, Jungkook jako by se probudil z tranzu, když uviděl zbraň, která míří na něho, tak se rychle rozběhl k autu a za ním běžel Taehyung.
Když oba kluci doběhli k autu tak co nerychleji do něho naskočili, Taehyung se ještě jednou ohlédl a křikl na Yoongiho.
,,Jeď, jeď!!!"
Yoongi dupnul na plyn, auto zahrabalo na cestě a rychle se rozjelo. Zico a jeho gangsteři se je snažili strefit, ale marně, za auto dopadali kulky ale ani jedna nenarazila do vozu.
,,Co se sakra stalo?" zeptal se Yoongi a křečovitě držel volant.
,,Uklouzla mi noha a já narazil do auta. To auto pak začalo houkat a pak to bylo v prdeli." vysvětloval Taehyung a prudce oddechoval.
,,A ten čip?" podíval se do zpětného zrcátka na Taehyunga.
,,Má ho na autě." řekl úlevně, zaklonil hlavu a snažil se chytit dech.
Taehyung a Jungkook seděli na zadních sedadlech a Yoongi za volantem, jeli zpátky domů a doufali že Zico nepříjde na čip na jeho autě.

***

FALLENWhere stories live. Discover now