3.

134 3 1
                                    

Jungkook se probudil a zjistil že je v pokoji sám, Taehyung někam odešel, hodiny na nočním stolku ukazovali sedm hodin v pokoji se začalo stmívat.
Na chodbě uslyšel křik a práskání věcma, začal se bát, strach v něm narůstal když slyšel kroky co se blížily, pak zaslechl hlas Taehyunga, kroky náhle utichly.
Jungkook vstal z postele a rozespale šel ke dveřím, vyšel na chodbu, šel dolů po schodech, proti němu se rozešel Jimin, chlapci se střetli uprostřed schodiště a chvíli na sebe mlčenlivě hleděli. Jungkook chtěl kolem Jimina projít ale Jimin ho přitiskl ke zdi, pěstí uhodil do zdi hned vedle jeho hlavy, zavřel oči aby neviděl co se bude dít. Najednou ucítil Jiminův dech a jeho teplé rty na krku, chitil Jungkooka za pas a snažil se mu dostat do kalhot, zakvíjel bolestí když se Jimin dostal kam chtěl a pevně ho zmáčkl.
Taehyung to uslyšel, podíval se zpoza rohu a viděl zdrogovaného Jimina jak se sápe po tom bezmocném, mladém chlapci. Popadl ho vztek a hned se vrhl na Jimina, odtrhl ho od Jungkooka, shodil ho na schodech a začal ho mlátit. Přiběhl k nim Jin a odtrhl je od sebe.
,,Co se to tu kurva děje?" zeptal se ostře Jin a stál mezi dvěma chlapci, tvořil mezi nimi zábranu aby se ti dva zase do sebe nepustili.
,,Ten idiot si vzal drogy a začal se plazit po něm." vysvětlil Taehyung a prstem ukázal na Jungkooka který se slkouzl po zdi a seděl na schodech.
,,Ty si fakt pěkný kus debila, teď z toho bude mít trauma a ty budeš mít pěkný problém s Namjoonem!" Jin byl taky zcela naštvaný na Jiminovo chování.
,,Nic se nestalo, tak nevím co vám je." řekl v klidu Jimin a utřel si krev která mu tekla ze rtu, zorničky měl rozšířené a tekl z něj pot. Zvedl se ze schodů a šel nahoru do svého pokoje.
Taehyung se chtěl za ním vrhnout a ještě mu jednu vrazit ale Jin ho zadržel, ,,Kreténe!" křikl a tak si vylil zbytek hněvu co v něm zůstal. Jin se vrátil zpátky ke své práci, na schodech zůstal Taehyung a malý, bezmocný Jungkook který si teď prošel dost nepříjemnou situací.
Taehyung se k němu sehnul ,,Jsi v pořádku?" zeptal se ho opatrně ale žádné odpovědi se nedočkal.
,,Nesmíš se takhle nechat zneužít." položil mu ruku na stehno, Jungkook se na něj letmo podíval ale svůj zrak rychle přesunul jinam.
,,Já jsem se zbudil a ty si tam nebyl, tak jsem šel za tebou. Byl jsem rozespalý." řek tiše a ublíženě se podíval na Taeho.
Taehyung se mu díval do oči a vyčítal si že tam nebyl ,,Já jsme se šel napít."
Po chvilce mlčení se zeptal Jungkooka ,,Máš rád teplé mléko?" podíval se na něj a přikývl.
Vzal Jungkooka do náruče, snesl ho opatrně ze schodů, v jeho náruči vypadal jak malý bezmocný chlapeček.
,,Připrav prosím jedno teplé mléko." křikl na Jina. Položil Jungkooka na pohovku, sedl si vedle něj, chvíli mlčky seděli vedle sebe, pak Jin přerušil ticho.
,,Jedno teplé mléko pro mladého pána." položil hrnek s mlékem na stůl, usmál se na mladého chlapce a zase odešel. Jungkook si vzal do ruky hrnek a usrkl mléka.
,,Stalo se ti už něco takového? Měl si už s někým poměr?" prolomil ticho Taehyung.
Jungkook chvíli mlčel ale pak pípl. ,,Ne."
,,Promiň, já se ptám tak blbě a nemyslím na to že si se z toho ještě nevzpamatoval"
,,V pohodě. Nenecháš mě už prosím samotného, řekni že ne?" podíval se smutně a prosebně na Taehyunga.
,,Už nikdy, ale chvilku počkej tady půjdu pro deku." zvedl se z pohovky a šel nahoru po chodech, do svého pokoje, hledat deku. Jungkook zůstal sedět sám na pohovce, s hrnkem teplého mléka v ruce, nechtěl tam být sám, položil hrnek zpátky na stůl a šel za Taehyungem. Zvrchu se ozívalo bouchání dveří a nadávky, ze svého pokoje vyšel Jimin, šel ke schodům, za ním vyšel Taehyung z vedlejšího pokoje.
,,Ale, náš mladý chlapeček." řekl ironicky Jimin a blížil se k malému vyděšenému chlapci, Taehyung zrychlil krok, odstrčil Jimina stranou aby se co nejrychleji dostal k Jungkookovi. Chytil ho za boky a přitáhl si ho blíž k sobě, podíval se vražedným pohledem na Jimina aby mu naznačil že se k němu nemá přibližovat, Jimin prošel okolo nich, sešel schody a šel si do lednice pro pivo.
,,Promiň, až jsem vyšel nahoru tak jsem si uvědomil že deka je dole na pohovce." řek Taehyung a uvědomil si co vlastně dělá, pustil Jungkooka a jemně se od něj odtáhl. Chvíli mlčenlivě stáli na schodech, každý se díval jiným směrem, ani jeden se nepodíval na toho druhého, pak Taehyung prolomil ticho.
,,Pojď, půjdeme se podíval na nějaký film." pobýdl ho a sešli dolů do obývacího pokoje, sedli si na pohovku a Taehyung podal krabici s cédéčkama.
,,Co máš nejraději, scifi, komedie, horor?" zeptal se.
,,Něco akčního ale muže být i horor." odpověděl Jungkook a na tváři měl konečně úsměv. Taehyung vybral nějaký akční film, zapnul CD přehrávač a v televizi začal běžet film, sedl si vedle Jungkooka a přitáhl si ho blíž k sobě. Trochu to Jungkooka překvapilo jak si ho přitáhl ale neprotestoval a zůstal sedět v jeho objetí, ještě víc se k němu přitiskl a ruku položil na hruď.
Taehyung se sám pro sebe usmál a pohladil malého chlapce po vlasech, k tomu chlapci cítil velmi zvláštní pouto, možná soucit nebo lítost, věděl čím vším si dnes prošel a teď se mu změní celý život, ale za žádnou cenu ho nechtěl ztratit.
V půli filmu si všiml že Jungkook usnul na jeho klíně, přikryl ho dekou a ztlumil televizi aby ho nerušila, dal mu letmou pusu do vlasů a tiše řekl ,,Dobrou noc." díval se na něho jak spí, na tváři měl úsměv protože vypadal tak sladce když spal. Když film skončil, vypnul televizi, ještě se šel napít limonády aby neměl sucho v hrdle, pak se vrátil a usnul s Jungkookem v náručí.
Bylo pozdě večer, v domě byl klid, všichni spali a nabírali sílu na další den.

***

FALLENWhere stories live. Discover now