Cap V

109 4 2
                                    

- Sigur . Nu mi vine sa cred ca s a ajuns la asta . Sa merg la suc cu toti astia cu care nici macar nu vorbesc . Dintr o data Alison spune :
- Asta cred ca va fi gasca noastra cu care vom iesi mereu . Nu ?
Cand aud asta ma inec si pic in ultimul hal . Martinus voia sa ma ajute sa ma ridic dar , Vlad ii i a inainte ; dupa ce ma ajuta ramanem blocati uitandune unul la altul :
- Ti am zis ca var sta bine .
- Si eu ti am spus ca nu vreau o relatie .
Nu s a mai intamplat nimic in ziua aceasta , decat Alison ce facea misto de mine si de Vlad , dar cred ca nu ma mai deranjeaza asa de mult si nici pe el nu cred ca il deranjeaza , nu ii spunea nimic lui Alison . Poate ca imi place de el si nu mi dau eu seama sau poate imi aduce aminte de Martinus si Jace pentru ca toti sunt blonzi sau poate sunt doar confuza.
Nici nu mi amintesc cand m am culcat dar , este dimineata . Ma grabesc sa ajung la liceu , ma duc sa mi iau cartile din dulap si gasesc un biletel , pe el scrie :
" Make you believe in love ! ❤
Cu drag , admiratorul tau secret "

De la cine poate sa fie ; parca Martinus avea o melodie cu titlu asta sau poate sa fie de la Jace se cam uita insistent la mine cand am iesit cu toti la suc dar , cred ca este de Vlad . Nu sunt sigura de nici unul. Ma duc grabita la Alison sa ii spun :
- Nu mi vine sa cred , Yasmina are un admirator secret . Uuu . Cine poate fi ?
- La asta ma gandesc si eu .
- Poate e Martinus sau Jace sau Vlad ?
- Sau poate nici unul . Ce zici de asta ?
- Daca nu ei , cine ?
- Poate e Cristi .
- CE ?
- Stai calma e doar o gluma .
- Daca mai faci glume d astea nu mai vorbesc cu tine .
- Gata , ca orcum stii ca nu ti as putea face asta sau pot ?
- YASMINA TERMINA .
- Gata printeso ca iti pocneste o vena in ochi . Te ai calmat ?
- Da , gata. Ai ora libera ca eu am ?
- Da , vi la o cafea ?
- Da .
Dupa ce am mers sa bem cate o cafea , ne am intors la liceu urma sa ne vedem dupa ore . Pana sa ma duc in clasa am mers pana la dulap ; acolo mai era un biletel :
"First Kiss ❤
Il vom avea
Cu drag , iubitul tau "
Chiar daca nu stiu cine e . Ma face sa zambesc , sper ca intr o zi sa mi spuna cine este . Dupa ore m am dus acasa , nu mai m am vazut vu Alison deoarece s a intalnit cu Cristi si nu aveam chef sa ma intalnesc cu "gasca" . Stau pe pat si ma gandesc cine poate sa fie . Jace nu cred , parea fericit cu Isabel si nici nu as vrea sa intervin in relatia lor ,deci trebuie sa mi l scot din cap . Martinus s ar putea sa fie el , avea niste melodii cu titlurile astea dar , el are o iubita si nu a zis ca o iubeste mult si ca nu vrea sa i scric relatia si ca nu mai stiu ce . Vlad , daca e el orcum nu are iubita si poate a vrut sa ma deruteze si d aia a pus " make you belive in love / first kiss " sa cred ca e de la Martinus . Sau ar putea fi oricine din liceul asta , e imens si sunt o gramada de elevi .
Perspectiva lui Martinus
Sper ca Yasmina nu si a dat seama ca biletele sunt de la mine . Nu as vrea sa stie ca eu i le pun in dulap , plus ca daca ar afla i ar spune lui Alison iar , Alison ar spune la tot liceul ...

.Where stories live. Discover now