Cap I

163 5 1
                                    

          Eu sunt Yasmina si am 14 ani , am 1 . 60 , parul castaniu , imi place sa desenez, am un frate si multe probleme . Eu invat la o scoala mai putin cunoscuta si in fiecare zi trebuie sa ma prefact ca totul este ok , chiar daca nu este . Cu tata nu ma inteleg cam de loc , inca are o gandire de comunist , fratele meu este ok in cea mai mare parte si cu mama nu prea vorbesc des . De cam 4 luni am depresie si incerc sa trec peste toate astea singura . 

          Intr o zi am fost pana in oras e cam la 15 min de mers cu masina , trebuia sa merg cu tatal meu la cumparaturi chiar daca uram asta . In magazin un baiat da peste mine si da cu ceva suc peste mine :

          - Scuze !

          - Asa cred si eu .

          - Imi pari cunoscuta . 

          - Si eu cred ca esti impiedicat .

          - Eu sunt Martinus Gunnarsen .

          - Iar, eu nu sunt interesata. 

          Dupa asta am plecat acasa . Cand am ajuns m am culcat , nu aveam chef de tata sau alta certa cu el . A doua zi aveam scoala si nu prea voiam sa merg .

          Ma trezesc greu de dimineata . Cand am ajuns in scoala , toti se uitau la mine . M am dus la prietena mea Allison : 

         - Ce s a intamplat de se uita toti la mine?

         - Tu nu ai nicio idee ?

         - NU . De ce?

         - Pai ieri ai fost in oras si te ai intalnit cu Martinus Gunnarsen si cineva va facut o poza si acum este peste tot pe internet .

         - Cine e asta de s a umplut tot internetul cu noi? O FI CEVA VEDETA ?

         - Da . Chiar nu stii?

         - Nu. 

         - Sunt doi gemeni Marcus si Martinus si sunt cunoscuti la nivel international .

         - Si ce legatura are cu mine  ?

         - Pai se crede ca voi doi .. Stii tu .

        - Eu si el nimic . INTELES ?  

        - Ok hai la ora ca s a sunat .

        Nici nu am ajuns bine acasa ca tata a inceput sa tipe la mine si sa faca pe disperatul . Incerc sa nu l bag in seama si ma duc in camera mea . Ramasesem cu gandul la ce s a intampla azi , asa ca l am cautat pe net pe acest baiat . Se pare ca chiar este o vedeta din Norvegia ce s a mutat in Romania . Wow . Il caut pe Instagram sa l intreb daca el are probleme cu toate pozele cu noi . Super are acelasi cont cu fratele lui .
          Bună !
          Bună !
          Hei eu sunt fata peste care ai dat in magazin . Ai vazut ca sunt poze peste tot cu noi , si ca lumea crede ca suntem impreuna  ?
         Da . Si chiar ma deranjeaza . Uite eu am o iubita si chiar o iubesc Lisa si nu vreau ca aceasta poveste sa ne strice relatia .
         Ok . Dar , nu este vina mea . Pa .
          Are o iubita . Pe bune si el s a dat la mine . Super la asta nu m am asteptat . Stai o cheama Lisa . Asta nu e una dintre gemenele alea din Germania . Se pare ca vedetele trag la vedete .
          Saptamana asta a trecut repede , este weekend ...

.Where stories live. Discover now