Cap III

111 4 1
                                    

Perspectiva lui Martinus
... sau poate o plac , dar nu are cum plus ca eu sunt cu Lisa si nu as putea sa fiu cu ea ca imi va strica imaginea. "Martinus cu fata normala " asta ar fi groaznic .
Perspectiva lui Yasmina
Ultimul an scolar a trecut repede si s au intamplat multe . Mama venise in tara si au fost pana in oras sa cumpere ceva ( ea , tata si fratele meu ) si au avut un accident si au murit cu totii , inca nu mi vine sa cred ca s a putut intampla asta . Chiar daca au trecut cateva luni tot doare ( asta s a intamplat prin iarna , iar acum e vara ) . Eu si cu Martinus nu am vorbit cam de loc , mai putin cand mi a zis " lma " de ziua mea si atat si nici cu Lisa nu am vorbit . La liceu am dat la mate-info iar , cea mai buna prietena a dat la filo. A fost mereu cu mine cand am dat de greu si eu pentru ea . Vara asta am petrecuto doar cu ea pentru ca urma sa ne vedem super rar .
Prima zi de liceu am si intarziat , tipic pentru mine . Cand ajung in clasa imi cer scuze si ma asez in singurul loc liber , era langa un baiat blond . Ma uit mai bine si era Jace Norman . Am ramas muta de uimire . Doamna incepe sa spuna ca o sa avem un an im care va trebui sa invatam si alte d astea . Eu ma uitam cam insistent la Jace si doamna observa asta si imi zice sa fiu atenta la ea . Prima zi mereu e usoara si nu se intampla ceva .
Cand ies din curtea liceului ma obreste cineva , era Jace :
- Buna , eu sunt Jace !
- Buna , stiu cine esti si sunt Yasmina !
- De ce in ora te uitai asa la mine .
- Ma uitam pe geam , daca nu ai observat era un geam in spatele tau . Eu incercam sa invemtez ceva pentru ca ma holbam la el .
- A si acum ce faci ?
- Pai ma duc acasa.
- Nu ai vrea sa mergem la un suc ?
- Da , de ce ? Eram super fericita in momentul asta Jace Norman , celebru Jace Norman ma invita la un suc . Poate visez se poate si asta .
- Ai vrut loc preferat pentru suc ?
- Pai in spatele parcului este o terasa si cam toate persoanele se duc acolo.
- Ok
In cam 10 min de mers pe jos ajungem acolo . Si vad ca prietena mea Alison e acolo cu Martinus , Lisa , Lena , Marcus , Vlad , Cristi (Munteanu ) si ma duc direct la ea si Jace ma urmareste si ne asezam acolo .
- Buna ! Spun eu si Jace in acelasi timp .
- Buna ! Spun ei .
- Aici e reuniunea gemenilor ? (Jace )
- Poate . (Marcus )
Dupa ce comand ma duc cu Alison pana la baie .
- Tu tocmai ai venit cu Jace Norman. ? Cum e posibil?
- Pai suntem in aceeasi clasa si stau cu el in banca , ca am intarziat si era singurul loc .
- Am crezut ca spui ca stai cu el 😂😂
- As vrea eu .
- Deci ti a trecut de Martinus ?
- Mi a placut de el cumva. ?
- Cand eram in a 8 a.
- Nu mi a placut de el si ala a doar un acident .
- Ok .
- Deci tu ai Jace ceva ?
- Nu stiu . Pur si simplu ieseam pe poarta liceului , ma obreste sa ma intrebe de ce ma holbam asa la el si am incerat sa inventez ceva si i am spus ca ma uitam pe geam . Am avut noroc ca era um geam si ca avut ce sa spun . 😂
- Proasta mai esti
- Si de asta ma iubesti tu 😂
Cand ies de la baie vad o fata ce il pupa pe Jace . Era Isabela , parca era fosta lui .
- Buna (Isabela )
- Buna ( Eu si Alison ) ...

.Where stories live. Discover now