B.M 12

209 19 32
                                    

Melisa'dan devam

Bulanıklaşan gözlerimi tekrar açıp kapattım.4 saat;Tamı tamına 4 saat olmuştu ama bir Allahın kuluda çıkıp "Aslı iyi "dememişti.Aslı'nın annesi bu süre zarfında ağlamaktan bitap düşmüş ,ve bayılmıştı.Anlamıyordum;
Bunları yaptıktan sonra Berke okula nasıl gelecekti cidden anlamıyordum.
Kapı açılınca ayağa fırlayıp diğerleri gibi doktorun yanına koştum. "Durumu nasıl?"diye sorun soran Açelya 'ya karşında kafasındaki şapkasını çıkardı doktor .A-ama...H-Hayır.

"Hastaneye geldiğinde çok kan kaybetmişti ve kafasından aldığı darbe cidden çok büyüktü .Ameliyat başarılı geçti ama hala hayati tehlikeyi atlatmış sayılmaz.Beyin kanaması riski oldukça yüksek bu yüzden normal odaya alamayacağız.Ve" durakladı."Ve ne !" diye bağırdı Güneş."Beyinden bacağa giden sinirler zarar görmüş ,bu yüzden birdaha yürüyemeyebilir" diyerek yanımızdan uzaklaştı.Ne demek birdaha yürüyemeyebilir?Benim dostumdan bahsediyoruz Burada .O tabiki yürüyecek."O dansçı olmak istiyordu. "dedi Güneş."Çok güzel dansediyordu "diye bağırdı sonradan ."B-Ben bi tuvalete gidip geliyorum"diyerek yavaş adımlarla oradan uzaklaştım.Kim bilir Annesi ,Aslı 'nın bir daha yürüyemeyeceğini öğrendiği zaman ne yapardı.Ne ?Ne diyordum ben !O tabiki yürüyecekti.Dansçı olacaktı. Koridoru dönmek üzereyken gördüğüm manzara sinirlerimin zıplamasına neden oldu .Onlar ne hakla buraya gelebiliyorlardı.Koşarak göğüsünü yumruklamaya başladım. Çok sert vuruyordum ama yerinden kıpırdamamıştı bile .Tek yaptığı gözlerini kapatmak olmuştu .

"Sen yaptın!"dedim.Vurdum .

"Hepsi senin yüzünden !"diye bağırdım .Daha sert vurdum .

"Senin yüzünden !"Tekrar .

"Senin yüzünden bunca insanın canı yanıyor"Birdaha.

"O kız senin yüzünden can çekişiyor!"
Tekrar ,Tekrar ve tekrar vurdum . Elimi ittirdi ve kolumdan tutup beni peşinden sürüklemeye başladı .Bu çocuk kendini ne zannediyordu?Tam Berke 'nin önünden geçecek iken kolumu sertçe çekip Berke'ye döndüm.

"Zevk alıyor musun ?" dedim iğrenircesine ona bakarak."Aslı'ya tecavüz ederken de bu kadar zevk almış mıydın?"dedim."Gözlerin kızarmış"Yaş düştü gözlerinden . "Ağladın mı?" diyerek  ittirdim onu .

"Aslı 'nın namusunu kirletirken de ağladın mı he !Ağladın mı söyle!O zamanda üzüldün mü!He !Söylesene ! Susma !Şimdi de eserini görmeye mi geldin " Aras beni tutup tekrar kolumu kavradı."Bırak !" diyip kolumu çektim ."Gel Melisa " dedi  kolumu tekrar tutarak .Birdaha çektim ."Gelmiyorum zorla mı?"

"Evet zorla " Ben daha ne olduğunu anlamadan onun sırtına bakarken buldum kendimi ."Şaheserinle övünmeye mi gideceksin Berke !"diye bağırdım arkadan.Şimdi Aras 'â bırak diye bağırmanın bir manası yoktu çünkü bırakmayacaktı."Git Berke git !Belki gurur duyarsın"Merdivenleri çıktıktan sonra beni indirip bir odanın kapısını açtı  ve kolumdan tutup beni odaya soktu ."Ne yaptığını zannediyorsun sen ?" Kapıyı kapatıp kitledi."Ne o ,Aslı 'nın namusunu kirlattiniz şimdi sıra benim namusumda mı?"diye bağırdım .

"Melisa sus !"

"Şimdi de benim can çekişmemi izleyeksiniz? "

"Melisa sus"

"Hoşunuza mı gidiyor ?"

"Melisa sus !" diye az önce bağırdığından çok daha hızlı bağırdı . Yanıma yaklaştı ."Böyle olmayacaktı Melisa " Gözlerini kapattı ."Berke 'ye bunu yapmasını ben söylemedim " Hah!Can acıtma faslı bitmişti şimdi de yalancılık zamanı mıydı?Ben o gün tuvalete gittiğim zaman onları duymuştum .

"Abi yeter artık bir son vermeliyiz" Bu ses Mert'in miydi ?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 29, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Bizim MolekülWhere stories live. Discover now