B.M 4

291 79 88
                                    

ceren0727 çok itaff isteyen oldu özelden bir sürü mesaj geldi .Ilk bu okuyucum mesaj attığı için bu bölüm onun .Seni cok ama çok seviyorum tatlı okuyucum seni hep aramızda görmek dileğiyle....

Aslı'dan

Odaya ilk adımını attıktan sonra acıdan kıvranan burnumu parmaklarımla kapattım .Burası ne kadar da kötü kokuyordu böyle. Odanın sol tarafında kırık yosunlu Bir cam ,camın önünde ise yıkılmak üzere olan bir masa vardı. Masanın sol çaprazında bulunan dolabın  kulplarında bulunan kırmızı parmak izleri oldukça ürkütücü görünüyordu.Dolabın üstünde ise  örümcekler vardı.

Iyghh örümcek

Feryat eden ilk sesimi bastırıp masaya doğru adımlamaya koyuldum. Bu Erkekler neden böyleydi? Neden kadınları   ezik görüp "Ben 1 numarayım" havalarına giriyorlardı? Erkeklerden nefret ediyorum. Babamın bile bana faydası yokken Hangi erkek bana Geçmişte yaşadıklarım unuttururdu ki? Geçmişte babam yüzünden sorunlu Bir ailem vardı .Annem babamdan hamile kaldığını söylediği zaman babam bebeği istemediğini söyleyip defalarca dövmüştü annemi. Annem artık dayanamadığıdan Beni de alıp İzmir'den kaçarak İstanbul'a dedemin yanına yerleşmişti. Biz taşındıktan 5 sene sonra Dedem ölünce de tüm mirası bize kalmıştı. Bu olay sadece Babam da değil tüm erkeklerden nefret etmemi sağlamıştı. Düşüncelerinden kurtulup Masanın üzerindeki kitabı elime aldım bu olayları Artık düşünmek istemiyord.um Her ne kadar Ruhumda yara bıraksa da geçmişim adı üstünde geçmişti işte.Geçmiş , geçmişte kalmıştı. Hatırlayıp üzülmeni bir manası yoktu .Sonuçta olanları değiştiremezdim.Ama kendimi geleceği adayıp başarılı bir yol çizebilirdim . Geçmişim her ne kadar siyah olsa da geleceğim beyaz olabilirdi değil mi ?Arkamdan bir Tıkırtı duyduğumda arkamı dönmeme kalmadan bir varlık ağzımı kapattı .Ah bir Sen eksiktin zaten!Dizimi geriye kıvırıp ağzımı kapatan varlığın malum yerine tekme attım.

"Ahh !" Sesin geldiği yöne döndüğümde dudaklarımı kocaman araladım. Yine mi sen be çocuk?

Meriç

Yerde acı ile kıvranan bir adet Meriç vardı. Hadi ama o kadar da Sert atmamıştım ki yahu!

"Ah kızım o nasıl tekmeydi lan !Ah !"

"Oh olsun sana Meriç efendi .Kızlarla uğraşmak neymiş gör bakalım"Biraz zor da olsa yanında duran masadan destek alarak ayağa kalktı. Masadan destek aldığı ve canı yandığı için birazcık eğik duruyordu. Adamı böyle yamuk ederler koçum.Uhahahahaha.
Yaşasın erkek intikamı .

" Gidiyorum lan ben!" İçimden her ne kadar "Cehennemin dibine kadar yolun var aslanım" demek gelse de örümceklerle dolu bir odada yalnız kalacağımdan tabii ki de öyle bir şey söylemedim.Daha doğrusu söyleyemedim .Totiş korkusu bu sonuçta.

"Beni burada bırakmayı düşünmüyorsun değil mi Meriç?"dedim sesimi incelterek.Seni gebertmek istediğimi  de biliyorsundur değil mi Meriç?

Bizim MolekülHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin