B.M 3

314 86 55
                                    

Su'yun adı değişmiştir .(Aslı )
Kandiliniz mübarek olsun .

İçerideki sıcak hava ortamından birden dışarının soğuk havasında çıkınca ürperen bedenimi ısıtmak için ceketime daha da çok sarıldım. Dolunay en parlak şekilli ile yerinde dururken Yıldızlar yanlarını süslüyordu... Geceleri gökyüzünü izlemek en sevdiğim şeydi . Sanki yıldızlar parıltılarını ümidini yitirmek üzere olan insanlara , umut ışığı gibi üzerilerine gönderilerdi . Yıldızlar daha çok Bana gerçek dost kavramını hatırlatırlardı.Ne , zaman karanlık, kötü bir gün de olsa önce yanında onlar beliriverirlerdi . Arkadaş kavramı ile gerçek dost kavramının aralarında dağlar kadar farklar vardır. Her ne kadar İkisi aynı şey gibi gözükse de değildi işte .Birine "Merhaba" dediğin zaman bile onunla arkadaş edinebilir insan . Ama gerçek dost öyle miydi? Gerçek dost bulmak senelerini alırdı insanın ,ya da senelerini verirdi insan gerçek dostunu bulmak için.

"Umarım başımıza bela almayız " gökyüzünden çektiğim bakışlarımı kollarını vücudunda kavuşturmuş Güneş'e çevirdim . Gecenin bir saati mezarlığa gidiyoruz .Lanetli Köşk dedikleri bir eve gireceğiz ve aynı zamanda tanımadığımız erkeklerle ...Ne, kadar güvenli olabilirdi ki ?Bu geceyi belasız atlasam bir mucize olurdu. Aslında şu an onlarla gitmem güvenli olan son şey bile değildi .Ama kağıtta özellikle yeni kız kelimesini belirttikleri için kesinlikle beni de çağırıyorlardı. Gitmek zorunda olmamın sebebi onların beni çağırması değildi .Onlar kim ki sonuçta ?Sadece ben gitmesem bile bu kızlar gidecekti ve benim sorunlarımın Bu kızların üzerine kalması istediğim en son şey bile olamazdı.

"Umarım " O erkeklerin kendilerini beğenmiş EGO yığını olduklarını öğrenmek için 1 saat yetmiş hatta artmıştı bile .Onlara zerrecik kadar güvenmiyordum. Bu kızlara da güvenliğim pek söylenemezdi ama onlar bana daha içten ve samimi gelmişlerdi. Uzaktan görünen Araba farları biraz daha yaklaşıp önümüzde durdu. Taksi önümüzde dururken Açelya ile Birbirimize bakıp gülümsedik .Sanırım ikimiz de aynı şeyin düşünüyorduk.Ön koltuk ... arkada kızlarla eziş büzüş oturmak gibi bir niyetim yoktu bu yüzden kesinlikle o koltuk benim olmalıydı.
Açelya dan önce davranarak ön kapıyı açtığım gibi hemen ön koltuğa zıpladım. Açelya da benim peşimden gelmesine rağmen yetişememiş kapıyı kapattıktan sonra suratını cama yapıştırıp yumuruklamaya başlamıştı.
Zafer gülüşümü suratıma yayarak dilimi çıkardım .I love you kötülük Uhahahahhah . Şoför koltuğunda oturan taksici amca ,bize uzaylı görmüş gibi bakarken ona en sevimli sırıtışım ile gülümsedim. Hayır yani amcacığım sen hiç mi çok çonatlı süt içen iguana görmedin? Birazcık anormaliz O kadar yani . Açelya en büyük hayal kırıklığının verdiği hüsranla suratını düşürüp arka kapıyı açtı. Güneş ,Deniz, Aslı ve Bengü çoktan arkadaki üçlü koltuğa yerleşmişlerdi bile.Eh Açelyacığım .En güzeli benim olsun derken ,en kötüsünü bile kaçırdın.

"Ne, ara bindiniz lan " Sıkıntılı şekilde iç çeken Açelya kendine en yakın olan Aslı'nın kucağına zıpladı .Aslı her ne kadar Açelya'nın ebesine kadar sövmek istese de şoför koltuğundaki amca aklına gelince Susarak Açelya'ya " Sen sonra görürsün dostum bakışlarını" Atarak boynunu geriye yasladı .Bu kızlar daha önce gördüğüm çetelerden daha farklıydı.
Hem kızıyor ,Hem seviyorlardı.Hem dövüyor ,Hem gülüyorlardı .Hem sövüyor ,Hem övüyorlardı .Enteresan.

"Nereye gidicez abla " Abla mı? Abla ?Ulan dedem yaşında herifsin gelmiş bana Abla mı diyorsun .Abla senin ...Tövbe tövbe .İyi de ben şimdi yanımdaki bana abla diyen dedeye ne diyeceğim ki ?Dediko biz siyahlara bürünen bu 6 kız ,gecenin yarısında ,neredeyse şehir dışında olan mezarlığa gidip oradaki lanetli eve giricez mi diyecektim yani ...Peh !
Daha neler ?Vallahi der demez soluğu karakolda alırdık .Sonra annemde beni su aygırlarına yem ederdi .Sahi ,acaba annem benim şu anda mezarlıkta ki lanetli köşke gittiğimi bilse ne yapardı acaba ?Hafif bir tahmin olarak benim saçlarımdan tek tek söküp kelaynakların kafasının üstüne  dikerdi .Ardından dişlerimi söküp nenelerin ağzına sokardı . Ondan Sonracığıma beni lime lime doğrayıp köpeklere yem ettikten sonra, kanımın içine Çokonat katıp iguanalara süt yerine geçirirdi.

Bizim MolekülWhere stories live. Discover now