B.M 2

454 102 118
                                    

Düzenlenmiştir

Su ismini değiştirip Aslı yaptım Eğer Su olan bir yer görürseniz bana bildirebilirsiniz

Dilimi çıkarmış kağıda şaşkınlık ile bakan bir adet ben yanımda bir kıpırtı hissedince ,kağıttan kafamı kaldırıp ayaklanmış olan ve gözlerinden öfke saçan Güneşe baktım.Kızın gözleri haklıydı .Bu erkekler bu kızlardan ne istiyorlardı ?
Yoksa bu Kızlar eskiden onlara kötülük mü yapmışlardı?Yok canım !

"Bu gerzekler neden bizimle uğraşıyorlar ?" Öfkeli bakışlarını onların üzerinde gezindiren Güneş,ayağa kalkıp sinirle ayağını yere vurdu . Güneş grubun en sinirli olanıydı galiba . Geldim geleli 1 saat olmasada onları fazlası ile görmüştüm ve daha fazla görmek istediğimi sanmıyordum .Çünkü onların kendilerini beğenmiş EGO yığını oldukları daha şimdiden Belli oluyordu.

"Gerçekten ,bunlar neden sizinle uğraşıyorlar ?" Elimdeki kağıdı sinir  ile buluşturan Ben, meraklı bakışlarımı bir kızların Bir de erkeklerin üzerinde gezdiriyorum. Ne olmuştu da böyle birbirlerini bu kadar düşman olmuşlardı? Birbirlerini ölesiye bakmalarını sebepleri neydi ki? Ayrıca ne zamandan beri aynı sınıfta düşmanlardı?

"Yoksa bunlar bize aşık mı oldular lan ?" Aşk mı ?Erkekler mi ?Sizlere mi? Birbirinizden nefret ettiğiniz bakışlarınızdan anlaşılıyor Açelya.Ne aşkı ? Güzelsin ama birazcık da şapşal. Deniz ,Açelya 'nın ağzına sertçe vurdu. Bu ağıza vurmayı ne ,kadar da alışkanlık edinmişlerdi böyle.

"Ağzını kırarım "  Deniz bile bu kadar sinirlendi ise Bunlar tahmin ettiğimden bile daha fazla birbirlerinden nefret ediyorlardı . Açelya, suratını büzüp ağzını ovuşturdu .

"Kırdın zaten, mal insan " Elimde buruşturmuş olduğum  kağıttan gömük olan kafamı kaldırıp yan masaya baktım .Aslında şu an farkettim de hiçbirinin isimleri ne bilmiyordum .Gerçi isimleri beni pek ilgilendirmesede cahillikten ölmek için henüz çok genctim. Ayrıca sanırım onlarla çok görüşecektim ve onları her görüşümde "Çocuk 1, çocuk 2 "diye mi seslenicektim .Yok devenin ...Tövbe tövbe .

"Yan masadaki iguana kılıklıların adları ne ?"

"Kendin de dedin ya işte .İguana kılıklılar "Denizin kurduğu cümle üzerine gözlerimi devirdim.Bu kız doğarken ebesinin elinden kayıp bıngıldağının üstüne mi düşmüştü de böyle olmuştu?

"Şu cam kenarında oturan, sarı saçlı, ela gözü olan Poyraz "Deniz'i hiç aldırmayan Güneş sanırım artık Deniz'in yaptığı saçmalıklara alışmıştı .Yazık sana  Güneş. Tarif ettiği kişiye baktım .Sarı saçları ve ela gözleri vardı .Dudağının kenarında bir piercing vardı ve bu ,onu çok havalı ve yakışıklı göstermişti . Gözlerimle 'devam et 'derecesinden baktım .

"Onun yanındaki kahverengi saçlı, kahverengi gözlü olan Aras "

Aras .Bu benle sabahtan beri uğraşan çocuktu .Onu zaten yeterince incelemiştim .

"Onun yanındaki kumral saçlı, yeşil gözlü olan Meriç "

Meriç ' e baktığımda saçlarını yana doğru yatırmıştı.Üstünde kısa kol olduğu için kolundaki 'ejderha ' çok karizmatik duruyordu . Saçları ise kumral olsada hafif sarıya çalıyordu.

"Onun karşısındaki Kaya " Kaya 'ya baktığımda siyah saçları ela gözleri vardı .Saçları siyah olduğu için gözleri çok güzel gözüküyordu .

Bizim MolekülWhere stories live. Discover now