B.M 10

131 25 14
                                    

Popişime gelen acı ile uyandım .Beni ayıcıkların lordu bay pofidik kısa pantolondan ayıran da kimdi böyle?

"Kız kalk!" Sen kimi bekliyordun ki Melsia .Dylan o brien 'i falan mı. "Anne uykum var benim " popişime bir acı daha geldi .Sanırım ben bu terlikleri ateşe verip Aras'a fırlatma fikrini bir daha düşünmeliydim."Gece yatmak bilmezsin sabah kalkmak bilmezsin Melisa hadi !"Oflayarak yataktan kalıtım.Buradan sesleniyorum ;Okul saat 15:00 da başlayıp 15:01 de bitsin .Ne de güzel olurdu ama .Yada okul yansın. Banyo da rutin işlerimi hallettikten sonra siyah etek ve beyaz tişörtümü giyip aşağı indim.Her gün aynı şeyleri yapmak insanı sıkıyordu .Birde hayatımızın 15 yılını okulda harcıyorduk tabi .Ne güzel."Babam nerde "diyip ağzıma bir salatalık attım.Annem elindeki bulaşıkları duruluyordu."Sabah toplantısı çıkmış o da erkenden gitti " Elimi sildim . "Ben çıkıyorum " annemi öptükten sonra ayakkabılarımı giyip dışarı çıktım .
                                ⭐
Okula girdikten sonra bahçeye çokonatlı süt içen iguana görmüş bakışlarımı attım .Neden bahçe bu kadar kalabalıktı ?Üstelik neden herkes elindeki telefonlara şaşkınca bakıyordu ?Enteresting.Kalabalığı aşıp sınıfa girdikten sonra Açelya 'nın yanına oturdum .Onun da elinde telefon vardı .Neler oluyordu burada yoksa  bugün dünya telefona sarılma günü falan mıydı?

"Neler oluyor "diyince Açelya şaşkın bakışları ve dolu olan gözleriyle bana döndü .Bu kıza ne olmuştu böyle.

"Sen iyi misin Açelya ?" Diyerek elimi omzuna koydum ."As-Şey,oda ,be-" diye yarım yamalak konuştuktan sonra Açelya ,hıçkırıklar içinde ağlamaya başladı .Telefonda neler vardı da böyle ağlıyordu bu kız?
"Ne oluyor burada Deniz ?" Elindeki , telefonu bıraktıktan sonra Deniz , kocaman ağzı ve dolu gözleri ile bana döndü.Biri falan mı ölmüştü de böyle bakıyorlardı .

Allah korusun Mel .

"Melisa"dedi Deniz titrek sesi ile ."Şey olmuş"Tek kaşımı kaldırdım ."Ney ?"
Gözlerini kaçırdı Deniz .Telefonu bana çevirdi.Bir site vardı ve sitenin altında bir video vardı.Ama bu şey değil miydi ?Nasıl olurdu bu .Video açık değildi ama görüntüsünden bile anlaşılıyordu ."B-Bu doğru olamaz" dedim ben de titrek sesim arasında . Böyle birşey doğru olamazdı .Bu montaj falan olmalıydı .Bu çok şeydi Şey işte .Saçma .Bunu yapmış olamazdı . Kapı açıldığında gördüğüm kişi ile şaşkınlığım 10 misline çıktı .
Her gün saçlarına özenen bu insan bu gün saçları dağınık kıyafetleri kırışık gelmişti.Yüzü kireç gibi olmuşken gözleri ise kıpkırmızı ve kocaman olmuştu .Nasıl okula gelebilmişti ki ?
Sınıfta ki bütün kızlar Aslı'ya bakıp fısıldaşmaya başladığında Güneş sinirle yerinden kalktı.İşte şimdi kıyamet kopucak .

"Otur bir Güneş"diye Güneş 'i çekiştirmeye başladı Bengü ."Bırak beni Bengü .Diyecek bir çift lafım var" Güneş  her ne kadar haklı olsa da yapacakları için onu durdurmak zorundaydık .Güneş tamAslı  'nın önünde durduktan sonra  gözlerinin içine nefretle bakmaya başladı."Sen " diye başladı cümlesine Güneş."Ne kadar da aşağılık bir insansın ." Yaşadıklarımız bir şakadan ibaret olsaydı keşke."Ben sana sürtük dediğim gün pişman olmuştum biliyor musun Aslı.Keşke ağzıma sıçsalardı da kardeşime sürtük demeseydim demiştim."Biri bu Güneş'i durdurmalıydı."Ama sen daha fazlasını hakediyorsun Aslı "Diye bağırıp Aslı 'ya tokat attı Güneş.Aslı 'nın kafası sola doğru savrulurken ellerin şaşkınlıktan ağzıma gitti .Ne yapmıştı Güneş böyle?Bengü Güneş'i kenara çekince bende Aslı 'yı kolundan tutup dışarı sürükledim.Aslı 'nın değil şu anda sınıfta bulunması okulda bulunması bile kimse için iyi olmayacaktı."Aslı "dedim onu bırakarak. "Sen ne Yaptın böyle?" Hıçkırıkları artarken tekrar ağlamaya başlamıştı."B-Ben böy-böyle olmayacaktı "Ciddi miydi bu kız?
"Nasıl olmayacaktı Aslı !Sen resmen Berke'nin yatağına"dedim ama cümlemi tamamlayamadım."B-Berke bana tecavüz etti Melisa"Berke .Aslı 'ya tecavüz etmek .Yok devenin... tövbe tövbe.Aslı isteyerek Berke ile bara gitmişti.Ayrıca videonun başında ise Berke 'nin kucağında değil miydi zaten ?

Bizim MolekülWhere stories live. Discover now