B.M 7

219 42 24
                                    


Aslı'dan :

Elindeki topu sektirip Basketbol oynayan Allahın mucizesine baktım .Ne kadar da yakışıklıydı .
Her hali ile kusursuz bir ifadesi vardı .Bir nefes daha alıp verdim .O kadar yanında dolaşmama rağmen beni görmemişti .Maşallah kızlarda ona sülük gibi yapışmış anam . Bırakmıyorlardı ki sıra bana gelsin.
Kafama gelen sert cisim ile kızgınca o
Tarafa döndüm.Beni güzel düşüncelerimden bölen de kimdi ?

Berke

Topu elime alıp ona baktım.Bana bakıyordu .Sanki ilk defa görüyordu beni .Bu an hiç bitmesin derken bana seslendi ve anın içine sıçtı .

"Atmayı düşünüyor musun ? Kendime gelmek için kafamı sağa sola salladım .Tabiki atarım seni yağuşuklu

"Ş-şey tabi '' diyerek topu ona attım.Tam sektirmeye başlayacakken bana döndü .Ay! Yoksa benden hoşlandın mı?

"Oynar mısın" Anın şoku ile afallayıp ona baktım .Ve ağzımdan bir 'Ha' kelimesi döküldü .Basketbol oynamayı az çok biliyordum sorun bu değildi .Beni davet etmişti .
Beni etmişti davet .
Etmişti davet beni .
Davet beni etmişti .
Etmişti beni davet . Bu cümleye hangi taraftan bakarsam bakayım harikulade bir cümle oluyordu .

"Oynarım " Kafasını sallayıp elimle gelmemi işaret etti .Kalbimin hızlı atışlarını bastırmaya çalışarak sahaya ilerledim .Sahanın ortasına geçince topu bana attı .Ben şimdi bu topu ne yapmalıydım?Galiba bu topun adı basketbol topu ve benim bunu sektirmem gerekiyor ? Allahım şu maçı rezil olmadan bitirirsem vallaha namaza başlayacam.Topu havaya kaldırıp gelişi güzel fırlatınca, top yukarıdaki floresan lambayı kırıp kafama çarptı .Ellerimin ayarsız olması ve basketbol yeteneğimin -937373 olmasının verdiği utançla alt dudağımı dişledim .Ayrı zamanda attığım topun 19.5 şiddetinde kafama çarpması sonucu beyin travması geçiren Kafamı ovuşturarak yüzümü buruşuturdum.Tamam basket denen sporun b'sini bile bilmiyorum .Berke kollarını birden bana sarıp kendine çekince gözlerimi kocaman büyütüp ona baktım.Bu çocuk ne yapmaya çalıştıyordu böyle?Hayır tabiki halimden  şikayetçi değilim !Sadece çok şaşırdım o kadar.Saçlarının siyah olmasına rağmen gözlerininin mavi olması ,gözlerini daha da belirgin yaparak onu daha yakışıklı gösteriyordu .Biçimli kaşları,bir.insanın yataktan düşürdüğü bir nesneyi almak istediği ama bir  santim yüzünden ulaşamadığı gibi   ulaşılmaz yapıyordu .Allah onu yaratmak için ne kadar zaman harcamıştı acaba?
Arkadan kırılma sesi geldiğinde korkuyla kafamı o tarafa çevirdim.
Top attığımda kırılan floresan yere düşmüştü .Bende kafamdaki 'Beni neden kendine çekti acaba ?'Sorusunun cevabın bulmuş oldum .Sadece bir insanlık görevi yapmıştı . Bakanın 49 yerinden bıçaklayıp köpekbalığının burnunun deliğinden sokup totosundan çıkmasını sağlayacak güçte deniz atmak istediğim ,o yediğimin gözlerini benden çekince utançla başımı eğip ondan uzaklaştım.

"Sana borçlandım bugs  bunny "
Suratını buluşturdu .Allahım bu haliyle bile tatlı yaa !

"Bugs bunny ne ya " Diye tiksinircesine sordu .Gözlerimi yuvalarından fırlatıp 12,3 şiddetinde kafasına çarpıp tranva geçirmesine sebep olacak kadar büyüttüm .

"Bana çizgi film izlemediğini söyleme sakın "Bana 'Ciddi misin?' bakışları atarak omuz silkti.Söylediğim şeyin saçmalığı yüzünden kendime verdiğim ceza sebebiyle dudağımı dişledim .Hayır bende  cadı kardeşimin yüzünden bugs bunny çizgi filiminin  bir sezonunu izelmek      zorunda kalınca böyle olmuştum. Karizma ve ultra  yakışıklı birine bana "Cizgi film özlemediğini söyleme sakın " Diye sormak ne demek ya .Aptal ben .Mal ben .Geri zekalı ben.Salak ben.

Bizim MolekülHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin