Exet

2.2K 61 8
                                    

25 september 2018. Klockan 18:36

"Ser du det här eller? Fyfan." 

Nelly sträckte fram mobilen mot mig och jag tog emot den för att se vad hon ville visa. På skärmen såg jag en bild på en tjej med Simon och dem såg lite mer än vänskapliga ut. 

"Ni har ju gjort slut iallafall, va glad för det." 

Jag räckte tillbaka mobilen till Nelly och hon tog emot den innan hon himlade med ögonen.

"Ja, jag vet men ändå. Det känns ju bara som han gjorde slut för att kunna vara med andra, vilket är varför man gör slut men... Han kunde väl väntat lite längre?" 

Nelly kollade på mig med en tom blick innan hon la ner huvudet mot en kudde och suckade. Jag låg i min säng med datorn i knät och Nelly låg längre ner i sängen som en spik med fötterna utanför sängen och huvudet hårt intryckt i en kudde. 

"Du, ska vi gå ut ikväll? Träffa lite folk?" 

Nelly va tyst innan hon tittade upp från kudden och nickade lätt mot mig. Hon kastade kudden mot mig och jag la den bredvid mig innan hon kröp upp och la sig bredvid mig och vi tittade på ett par avsnitt av Vänner tillsammans. Ett par avsnitt senare la jag ifrån mig datorn och sa till Nelly att vi fick börja göra oss iordning om vi ville lämna lägenheten idag. Hon hoppade snabbt upp ur sängen och gick snabbt fram till min gaderob där hon drog fram något enkelt hon lånade. Jag däremot gick mot mitt skriv/sminkbord och sminkade mig lite lätt för att inte se lika död ut innan jag gick och tog fram något enkelt, varför ens försöka klä upp sig? När vi båda var klara låste jag dörren och vi gick ner mot centrum för att hitta någonstans att hänga. 

Gillas av nellykronstrand, dantelindhe och 1,048 andra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gillas av nellykronstrand, dantelindhe och 1,048 andra

norinmoa girls night out 

Visa alla 298 kommentarer

nellykronstrand 🐱

anvandare du är så fin!

dantelindhe det finaste jag har 

anvandare2 wow! 

Vi hittade en liten bar som vi kom in på och tog snabbt plats vid ett bord innan vi fick beställt in några drinkar. Nelly satt mest med mobilen och höll en stadig blick på skärmen hela tiden vilket fick mig att bli lite fundersam men jag undvek att fråga. Vi fick våra drinkar men hon släppte fortfarande inte blicken från skärmen.

"Nelly, vad är det?" 

Hon kollade upp på mig och la ner mobilen bredvid glaset och suckade lätt.

"Jag väntar på att han ska skriva något, även om han inte kommer göra det." 

Jag förstod henne. När Max och jag gjorde slut väntade jag konstant på att han skulle skriva, även om jag hatade honom. Han skrev ju dock, hela tiden men jag svarade inte. Han skrev aldrig det jag ville höra, bara att han saknade mig men det enda jag ville se han skriva var förlåt. Jag la min ena hand om hennes och log mot henne och vred huvudet mot dansgolvet och kollade på henne igen. Hon besvarade mitt leende med ett skratt innan vi båda tog oss ut mot dansgolvet. Vi dansade som aldrig förr men när en familjär låt började spelas tittade vi på varandra och skrattade. Gift kom ur högtalarna och vi stannade upp en stund innan vi fortsatte dansa. När benen började ge vika återvände vi till det lilla bordet vi suttit vid innan. Jag ursäktade mig dock ganska fort för att gå på toa och när jag kom tillbaka var Nelly inte själv längre. 

Vi dansar vidare i livet | D.LWhere stories live. Discover now