Bilresan

2.7K 66 8
                                    

5 juli 2018. Klockan 14:53 

Det här var sista jobbdagen innan jag åker ut på turné med bandet. Jag hade pratat ihop mig med min chef och hon var okej med att jag åker iväg så länge jag kommer tillbaka under en vecka och jobbar ikapp lite. Såklart frågande hon också om hon kunde få lite behind the scenes från turnén vilket jag tvivlar att jag kommer få ihop till henne. Inte för att jag inte kommer se allt som försigår men jag är där för att ha kul och stödja dem inte granska varje steg dem tar för att skicka det till min chef. Vi skulle åka till Göteborg redan den 7:e juli och vara där till den 11:e, fråga inte varför för jag vet inte. En annan sak var också att vi ska bila ner, BILA NER. Det kommer ta minst sex timmar och det ser jag inte fram emot. 

"Ha så kul nu Moa! Vi ses om ett par veckor." 

"Ja, jag ska ha så kul som möjligt. Hoppas ni får det bra här." 

Jag log emot Anna och gick ut genom dörren. Det var härligt att få ett - sommarlov? Jag gick vägen hem och det tog knappt tio minuter. 

7 juli 2018. Klockan 09:34 

Jag gick runt och stressade i lägenheten. Ska jag ha med mig den här? Har jag packat ner det? Skulle jag ha med mig det här? Massa frågor, inga svar. Jag skulle bli upphämtad av bilen vid 10 och jag var långt ifrån klar med min packning. Jag har säkert packat lite väl mycket men det skadar ingen. Frukost åt jag fort som bara den, jag hade ingen tid att slösa. Även om jag började packa redan igår eftermiddag är jag lika stressad som då. Mobilen plingade till och jag tog upp den.

Dante 09:37

Vi är där strax efter 10, Noel segade

Moa 09:37

👍🏼, blir bra

Okej, jag har minst fem minuter extra tid. Jag ställde mig och kollade snabbt över det jag packat ner. Nu får jag nöja mig, det är inte hela världen om jag glömt något. Jag ställde ut väskan i hallen och gick tillbaka till mitt rum och bytte om till något bekvämt nog att ha i bilen. Det fick bli ett par lössittande byxor och en t-shirt. Jag tog mig ut till hallen igen och knöt mina skor och slängde på jacka och väska innan jag låste dörren, gick ner för trapporna och ställde mig utanför och väntade på bilen. Det tog ett tag innan jag såg bilen svänga in till gatan. Den vände om och ställde upp sig precis utanför porten och Dante klev ut.

"Hallå hallå."

Jag nickade åt Dante och han kom fram till mig, gav mig en puss och tog upp min väska och la in den i bagagen innan vi båda satte oss i baksätet. Jag fick sitta i mitten för vi skulle hämta upp Nelly. I framsätet satt Noel och Valter. 

"Ska inte Nelly och Ludwig åka tillsammans?" 

Frågade jag och tittade på Dante.

"Nej, hon ville hellre åka med dig." 

Jag blev glad att jag inte skulle va ensam tjej i bilen, för mycket testosteron. Jag lutade huvudet på Dante's axel, jag var fortfarande inte riktigt vaken än och kände hur ögonen ville vila. Det sista jag kände innan jag slumrade till var Dante som pussade mig på pannan. 

Jag vaknade till av en kraftig bromsning.

"Alltså vafan! Folk kan ju fan inte köra!" 

Noel skrek till i framsätet medan dem andra skrattade.

"Godmorgon." 

Jag vände huvudet och såg att Nelly satt brevid mig.

"Hur länge har vi åkt?" 

Vi dansar vidare i livet | D.LDär berättelser lever. Upptäck nu