Hoofdstuk 14

143 3 0
                                    

~Kate~
Ik open mijn ogen langzaam als ik Cole's zachte lippen op de mijne voel. Ik wil hel terug kussen als hij opeens rechtstaat. "Opstaan princes, het ontbijt wacht op ons", zegt hij zacht. Ik glimlach als hij het woord princes uitspreekt, dan heb ik het gevoel alsof ik speciaal ben. Hij tilt me op en brengt me naar de keuken waar het luxe ontbijt op ons staat te wachten, wat een gentleman is het toch. Ik grijp meteen naar een croissant en begin hem gulzig op te eten, mmm zo heerlijk! "We moeten binnen 10 minuten klaar staan, dan komt mijn chauffeur achter ons om ons terug naar het internaat te voeren", legt Cole uit. Ik knik, al zou ik veel liever gewoon met Cole aan de zee blijven. "Ik heb zo veel zin in Corsica!", zeg ik zuchtend. Cole zit recht tegenover me naar me te lachen. Ik leun over de tafel zodat ik hem een zachte kus kan geven: "Ik ga douchen". "Wacht princes, ik ga mee", en er verschijnt een kleine grijns op zijn gezicht.

We zitten in de auto onder weg naar het internaat al opeens mijn telefoon gaat. "Hé Katie, schatje hoe gaat het met je?", hoor ik mijn moeder blij uit de telefoon kakelen. "Goed hoor, waarom zo blij?", terwijl ik de vraag stel trek in mijn wenkbrauwen omhoog. "Ik en je vader hebben een nieuwe investeerder!", schreeuwt ze overdreven blij uit. "Oh leuk, wie is het?", zeg ik sarcastisch. En de reden waarom ik niet blij ben is het omdat mijn ouder nu nog meer moeten werken. "Prada!", gilt mijn moeder als een klein kind. Mijn ouders hebben dus een speciaalzaak in allerlei dure merken, wat dus wil zeggen dat ze heel rijk zijn. "Nice!", en er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. "Ja en dat is nog niet alles, ze willen jou als model bij hun nieuwe kledinglijn!",roept mijn moeder uit. Ik slaak een kleine gil en val bijna van mijn autostoel af. "Yes! Bedankt mam!", zeg ik overdreven enthousiast. "Met plezier liefje. Maar ik moet gaan, we moeten nog een hoop administratie doen. Veel plezier in Corsica, love you!", zegt mijn moeder haastig. Ik wil nog net 'love you to' zeggen maar ze haakt al in. Cole kijkt me vragend aan. "Ik word model van Prada!", schreeuw ik uit. Cole kijkt me lief aan, "jij bent de mooiste en liefste princes dat ik ken!", zegt hij lief. Ik sla mijn armen om hem heen en druk een kus op zijn wang.

Als we terug in de kamer zijn loop ik naar de tv. Ik zet een aflevering Stranger Things klaar en stuur een sms naar Sofie om samen te netflixen. Ik wil net op verzenden klikken als ik me opeens weer herinner dat ze pas vanavond terug komt van Europa. Ik zet de tv af en loop naar de kantine beneden. Al gauw zie ik Stacy en Taylor aan een tafeltje zitten en ik loop er naar toe. "Hey babe! Waar heb jij gezeten, je bent zo bruin geworden!", zegt Taylor. "Aan de zee met Cole", zeg ik en ik voel hoe ik begin te blozen. Ik hou zo veel van hem! "Oeh, jullie zijn echt zo cute! Die jurk stond je trouwens beeldig op het bal!", zegt Stacy. "Is het vandaag complimenten dag ofzo?", en ik kijk het vrolijke tweetal raar aan. "Nee, het is gewoon de waarheid", legt Taylor uit. "Zullen we nog even de stad intrekken? Ik heb dringend een bikini voor op Corsica nodig en misschien nog een nieuw setje lingerie?", vraagt Taylor. Ik knik instemmend, misschien koop ik ook wel een nieuw setje lingerie. Misschien gebeurt mijn eerste keer wel in Corsica! Ik heb al een rood, kanten setje gekocht met Sofie maar ik wil iets nieuws en uitdagender.

We lopen de lingeriewinkel binnen en Stacy holt naar een zachtroze bh met kanten randjes. "Die is zo mooi!", schreeuwt Taylor bijna. Ik knik instemmend naar haar en ga op zoek naar een setje dat Cole leuk zou vinden. Ik neem een witte door schijnende, kanten bh met een bijpassend broekje. "Voor Cole", vraagt Taylor en ik knik. "Die jongen word gek als hij je hierin ziet, doen!", lacht ze naar me. Ik loop de winkel uit met twee bikini's en één lingerie setje. Ik sla mijn armen blij om Stacy en Taylor. "Waar is Lili eigenlijk", vraag ik. "Date met Robin van het zesde jaar", zegt Taylor nonchalant. Ik kijk haar verbaasd aan, zesde jaar is bijna 18 en Lili is 16. "Waar hebben ze elkaar leren kennen?", vraag ik. "Op één of ander feestje in de stad. Die Robin ziet eruit als de grootste badboy van de school, ik vertrouw hem echt niet", zegt Stacy bang. "Oh, Lili is verstandig genoeg en ze weet wat ze wel wil en wat niet. Ze zal wel voor zichzelf opkomen, geloof me", zeg ik geruststellend.
///
XXX

Meet my Roommate: the BadboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu