Hoofdstuk 5

169 4 0
                                    

~Kate~

Ik weet niet wat me bezield, elke keer als Cole zijn vrienden er zijn word ik bang... Sinds mijn broer zijn vriend me verkracht heeft toen ik aan het douchen was vertrouw ik niemand meer... Opeens word de deur open gegooid en komen Cole, Stan en Jordan binnen. Ik kijk Cole bang aan en hij ziet het meteen. Hij komt naast me zitten en slaat een arm om me heen. "Jongens laat ons even alleen alsjeblieft! Daar is de deur!", zegt hij op een lachwekkend toontje tegen Stan en Jordan. Zodra de jongens weg zijn kijkt Cole me vragend aan, zijn arm ligt nog altijd om mijn schouders. "Je ging me nog vertellen waarom je zo overstuur was toen de jongens hier vanmorgen waren", en hij kijkt me met zijn mooiste puppy ogen aan. "Het zit zo, twee jaar geleden bleef er een vriend van mijn broer bij ons slapen. We hebben een grote villa dus ik heb mijn eigen badkamer enzo. Ik was net gaan sporten dus ik wilde douchen. Toen ik onder de douche stond zwaaide de deur opeens open en de vriend van mijn broer die trouwens Damian heet, staarde me aan. Even later kwam hij gewoon bij mij onder de douche staan en hij verkrachte me. Men broer trof me even later op de grond aan en ik huilde alsof mijn leven er vanaf ging...", de tranen springen terug in mijn ogen. Cole trekt me tegen zich aan en geeft me een kus op mijn haar. Er ontsnapt een glimlach op mijn mond en ik heb opeens het gevoel alsof mijn hartslag duizend keer sneller slaat. Is dit verliefd zijn? Oh nee, ik ben verliefd op de grootste badboy van de hele school! Hij neemt opeens mijn hoofd vast tussen zijn twee zachte handen en hij staart me aan. "Ik ben er altijd voor je", en hij glimlacht naar me. Ik smelt helemaal van zijn mooie lach, wat bezield me?

Ik word wakker met een goed gevoel en spring meteen onder de douche. Het is vandaag mijn tweede schooldag en ik heb er zin in. Ookal zit mijn klas voor met gemene meiden, ik heb Sofie en Cole nog. Als ik klaar ben met douchen huppel ik zingend de slaapkamer in en pak mijn telefoon. "Goedemorgen, wat ben jij gelukkig vandaag", zegt Cole met zijn krakerige ochtendstem. Ik kan een glimlach niet onderdrukken en ik kijk op mijn telefoon. Een berichtje van Sofie:

SOOFF <3 zegt:

Sorry Katiee, ik ben ziek je zal het vandaag alleen moeten redden :(

De glimlach op mijn gezicht verdwijnt meteen en Cole (die me nog altijd zat aan te staren), kijkt me met een vragende blik aan. "Sofie is ziek, wat moet ik nu doen? Ik heb totaal geen vrienden in onze klas. Laat staan dat ik vrienden wil worden met één van die gemene meiden", zeg ik zeurend tegen Cole. "Je hebt mij en Alison toch nog?", zegt Cole vragend. "Nadat Alison er gisteren achter kwam dat ik met jou op de kamer zit gedraagt ze zich als een van de gemeenste mensen die ik ooit heb gezien". Cole begint te lachen: "Alison is al op me verliefd vanaf haar 10 jaar en ze is nog altijd niet over me", en hij kijkt me grijnzend aan. Opeens klinkt de stem van de directeur door de kleine speakers in onze kamers: "Aandacht, aandacht leerlingen van het vijfde jaar. Wij gaan volgende week vrijdag op leerreis naar Europa. We gaan naar een eilandje van Frankrijk namelijk Corsica! Jullie slapen allemaal met je kamergenoot in het hotel en er is geen discussie mogelijk! Meer info krijgen jullie straks in de les!". Er verschijnt direct een glimlach op mijn gezicht, naar Corsica met Cole! Ik geef hem spontaan een knuffel en hij kijkt me raar aan.

~Cole~

Ik wandel samen met Kate naar ons eerste klaslokaal. Kate kan maar niet ophouden over hoe leuk Corsica zal worden. Ik luister eigenlijk niet naar wat ze zegt maar ik kijk alleen maar naar haar mooie lippen. Ze draagt een grijze losse broek en een strak wit shirtje waarin haar vormen goed uitkomen, ze is zo mooi!

 Ze draagt een grijze losse broek en een strak wit shirtje waarin haar vormen goed uitkomen, ze is zo mooi!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Als we aankomen bij ons lokaal zitten Stan en Jordan al bij elkaar. Kate gaat snel aan een bank zitten en ik ga naast haar zitten. Tijdens de les komt ze subtiel dichter bij me zitten. Ik heb opeens het gevoel alsof mijn buik zich vult met allemaal vlinders die wild rondfladderen, ik ben verliefd op Kate!

///

XXX

Meet my Roommate: the BadboyWhere stories live. Discover now