Hoofdstuk 8

164 3 0
                                    

~Cole~

Het is midden in de nacht en ik word wakker door het gewoel van Kate. Ze schopt onrustig om zich heen alsof ze een nachtmerrie heeft. Ik sta op en loop naar haar bed. Ik ga naast haar liggen en leg mijn armen om haar heen alsof ik haar bescherm voor haar nachtmerrie. Ze wordt meteen rustig en wordt wakker. Ze draait zich om met haar gezicht naar mij. Ze legt haar hoofd tegen mijn borst en glimlacht. Dit lijkt me het perfecte moment om haar mee te vragen naar het bal, ook al is het midden in de nacht. "Hé Kate", zeg ik zacht. Ze kijkt op en kijkt me recht in de ogen aan. "Wil je mijn date zijn voor het bal?", vraag ik haar. Ze lacht en drukt haar zachte lippen teder op de mijne. Ze duwt met haar tong tegen mijn lippen en even later glijd haar zachte tong mijn mond binnen. Ik voel me opeens heel duizelig en mijn maag keert wel tien keer om. Ik hou zo veel van Kate! En ik begin door onze kus te lachen. "Dat neem ik aan als een ja", en ze knikt. Even later valt Kate weer in slaap in mijn armen en ik geef haar een kus op haar zachte bruine haar en val daarna ook in slaap.

~Kate~

Ik word wakker door het irritante geluid van mijn wekker. Ik wil uit mijn bed stappen tot ik opeens besef dat Cole bij me op bed ligt. Ik was bijna vergeten dat ik Cole's date ben vrijdag op het bal! Ik begin spontaan te glimlachen: "Wat lig jij nou zo gelukkig te zijn", vraagt Cole me. "Gewoon een binnenpretje", en ik geef hem een knuffel. "Ik ga me even omkleden", en ik loop de badkamer binnen. Als ik klaar ben met mijn make up en kledij loop ik de slaapkamer terug binnen. Cole ligt nog steeds in mijn bed te slapen. Ik vind het zo zielig om hem nu wakker te maken terwijl hij daar zo mooi ligt te slapen. Ik geef hem een zacht kusje op zijn voorhoofd en hij begint te lachen. Ik wil terug weggaan als hij me in een omhelzing trekt op bed. "Hé we hebben geen tijd meer, ik moet ontbijt gaan halen aan de balie beneden. Wat wil je hebben?", vraag ik Cole. "Ik wil alleen jou", en er verschijnt een brede glimlach op zijn gezicht. "Hou op met slijmen en zeg me wat je wil om te eten", en ik geef hem een speelse duw. "Doe maar 2 chocolade koeken", en hij drukt een kusje op mijn wang en loopt naar de badkamer.

We zaten op de bank ons ontbijtje op te eten en ik vertelde wat er gisteren was gebeurt met Sofie en mijn broer. Hij kijkt me meelevend aan en zegt: "Ik ben vandaag jou bodyguard en ik zal de hele dag bij je blijven!". En hij kijkt me lachend aan. Ik wacht nog steeds tot hij het aanvraagt met me, want we zijn nog steeds geen koppel. Ik stem in op zijn voorstel en 10 minuten later lopen we door de gang naar ons lokaal.

Het is eindelijk middagpauze en er komt een groep meiden op me afgelopen. Ik herken ze allemaal want ze zitten in mijn klas: Stacy, Lili en Taylor. Cole kijkt me vreemd aan als de meiden vlak voor ons staan. "Hé Kate, eet je bij ons vandaag?", stelt Stacy, de leidster van hun drieën voor. Ik kijk naar Cole en hij zegt dat ik het moet proberen. Even later zit ik bij het gezellige drietal en zijn we druk in gesprek over het bal. "Wie is jouw date Kate?", Taylor kijkt me vragend aan. "Cole sowieso!, roept Lili uit. En ik begin te lachen. "Jullie zijn zoooo schattig samen! Zijn jullie een stel?", en Stacy kijkt me nieuwsgierig aan. En ik schud met mijn hoofd van nee. Ze kijken me alle drie met een meelevende blik aan. "Mijn date is Stan", en Stacy kijkt trots om zich heen. "Wist je dat Jordan Alison gevraagd heeft?", fluistert Lili. Ik kan een glimlach niet onderdrukken, Cole blijft van mij. "En Sofie gaat met ene Jay ofzo iets", Taylor kijkt me raar aan. De glimlach op mijn gezicht verdwijnt meteen als ik Jay's naam hoor. "Wat is er babe?", en Lili kijkt me lief aan. "Nou Jay is mijn broer en Sofie was mijn beste vriendin", leg ik uit. Ze kijken me allemaal geschrokken aan en ik hoor de bel gaan voor het volgende lesuur. Ik sta op en zeg: "Zie jullie straks in Frans!". En ik laat ze het verbaasde drietal achter.

///

Dit zijn de nieuwe personages :)

Stacy:

Stacy:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lili:

Taylor:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Taylor:

Taylor:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Meet my Roommate: the BadboyWhere stories live. Discover now