Hoofdstuk 4

188 4 0
                                    


~Cole~

Ik neem mijn telefoon uit de lader en even later hoor ik hoe Kate voorzichtig de deur opent om te kijken of er nog iemand is. Ze doet het licht aan en trekt mijn gsm uit mijn handen. "Ben je nou helemaal gek geworden?! Ik was doodsbang dat een van je vrienden hetzelfde...", en ze begon hard te snikken. Ik kijk haar raar aan en sluit uit reflex mijn armen om haar heen. Ze legt haar hoofd op mijn schouder en zucht diep. Na 5 minuten is ze gekalmeerd en kijkt me met betraande ogen aan. "Wat bedoelde je met dat mijn vrienden hetzelfde zouden doen?", ik kijk haar vragend aan. Ze blijft voor zich uitstaren en de tranen schieten terug in haar ogen. "Het is oké Kate, ik vertel het echt aan niemand beloofd", en ik doe alsof ik een sleutel in mijn mond steek en hem inslik. Er ontsnapt een klein lachje door haar tranen heen, en ik ontken het niet ik vind haar mooi als ze lacht. "Is het goed als ik het vanavond vertel? Sofie komt me binnen 20 minuten halen en ik moet mijn make-up nog bijwerken", en ze duikt de badkamer weer in. Door al dat gehuil is haar mascara uitgelopen en zit ik nu helemaal onder de zwarte plekken. Ik moet me gewoon nog eens douchen want zo kan ik niet naar de les, dan komt het weer over alsof ik weer eens een meisje verdrietig heb achtergelaten in een kamer ofzo. Maar ik heb nog 20 minuten om mijn hele schooltas klaar te maken en om mij te douchen dus ik moet NU echt douchen. 


~Kate~

Ik wil net mijn uitgelopen mascara wegvegen als er zacht op de deur word geklopt. "Sorry Kate, door jouw huilbui zit ik helemaal onder de zwarte vlekken en ik moet me echt nog eens douchen want ik zie er echt niet uit!", en hij zwaait de deur open. Als ik naar hem kijk kan ik mijn lach niet meer inhouden en begin zo hard te lachen dat ik het bijna in mijn broek doe. "Hou op dit is echt niet grappig!", en hij kijkt me aan als een klein schoolkind dat net gestraft is. Hij doet alsof hij zijn boxer gaat uitdoen als ik echt niet op hou. Ik doe uit reflex mijn handen voor mijn ogen en sluip de badkamer uit met mijn nieuwe mascara van essence.

Even later komt Sofie toe en ze helpt me met mijn schooltas maken. "Kate wat heb je gedaan je hele kleding zit onder de zwarte vlekken", en Sofie kijkt me raar aan. Oh ja, waar ook ik moest andere kleren aantrekken! "Ehm ik leg het later wel uit even een nieuw setje aantrekken!", en ik sta op en loop naar de slaapkamer. Ik neem snel een oversized trui met een zwarte broek met gaten uit de kast en trek snel even mijn nieuwe Vans aan. "Zo welke vakken hebben we nog allemaal Frans, wiskunde,...?

De eerste bel gaat en mijn hele klas stroomt het lokaal binnen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De eerste bel gaat en mijn hele klas stroomt het lokaal binnen. Ik zit naast Sofie en heb mijn boeken al uitgepakt. Ik kijk nieuwsgierig naar mijn nieuwe klasgenoten tot mijn ogen opeens blijven hangen op iemand: Cole! "Je meent het niet hé, zit Cole in onze klas?", fluister ik iets te luid naar Sofie. De hele klas kijkt ons aan en ik word meteen vuurrood, goede eerste indruk! Ik voel hoe het meisje achter me op m'n schouders tikt. "Hoezo ben je nieuw hier en ken je Cole al?", en ze kijkt me met een jaloerse blik aan. "Ze zit met hem op de kamer in het internaat", zegt Sofie tegen het meisje die meteen een boze blik op me gooit. Nu herken ik haar! Zij lag gisterenavond op Cole zijn schouder te slapen. Ze heette Alison ofzoiets. "Pak jullie boeken en we starten met de les dames en heren!", hoor ik mevrouw Stevens nog zeggen.

Ik hoor eindelijk de laatste bel en ik spurt naar mijn kamer. Ik plof neer op mijn bed en haal mijn telefoon uit. Wat dus het stomme is, is dat we onze gsm's niet mogen meenemen naar de lessen. Dus ik stuur snel even een berichtje naar mijn ouders om te vertellen dat alles goed met me gaat. Even later hoor ik luide stemmen uit de keuken, ik krimp direct ineen.

///

XXX 

Meet my Roommate: the BadboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu