Sfârșitul cărții "O vară"

1K 40 16
                                    

Cartea "O Vară" a fost bazata pe serialul "Riverdale".
Din carte, doar aproximativ 30% au fost idei din serial. Iar doar 70% au fost ideile mele, nu de altceva dar am primit câteva mesaje că sunt o copiatoare și spun degeaba că sunt idei proprii.
Cei care au văzut serialul, își vor da seama de scenele in care vor fi in capitole.
Într-adevăr m-aș fi simțit o copiatoare daca scriam tot sezonul 1 din Riverdale, adică acțiunile în care se găsesc și în carte. Dar nu avea rost sa fac asta daca nu aveam și idei proprii. Serialul doar a fost o sursa de inspirație pentru mine și am simțit acțiunea sezonului 1 pentru a face o carte.

In rest, îmi pare rău pentru carte că a ajuns la sfârșit. Atâtea idei am avut dar tocmai ce scriam capitolul 44, mă gândeam la o partea a doua a cărții. Nu știu încă dacă va fii dar, doar am o idee.

Vă mulțumesc tuturor celor care au apreciat cartea și care mi-au adus munca chiar uneori pe locul 18 in ficțiune adolescenți. Nu este un loc super bun, dar pentru mine a fost o mândrie că a fost aproape de cele mai bune cărți din acea categorie. Am fost bucuroasă să aflu că va plăcut și că am aflat părerea buna legata de carte.

Daca vreți mai multe cărți scrise de mine aveți ce alege de pe profilul meu, iar daca nu sunt pe plac, un follow și o să primiți cândva notificări în legătură cu cărți noi proaspete publicate.

Pentru cei care nu au vizionat încă serialul, aveți trailer-ele sezoanelor 1 și 2. Apropo, va apărea și sezonul 3.

Sezonul 1.

Sezonul 2.

Daca nu ai scris nicio carte până acum și ai nevoie de ajutor, pot da sfaturi oricând! Doar dă un mesaj.

Bye ❤🐍❤

-HeyImDarky
©2018

O VarăWhere stories live. Discover now