Capitolul 34

1.1K 54 2
                                    

Autorul POVESTEȘTE

Totul se schimbă radical. Îndată ce FP a mărturisit în fața judecătorului că Lorenzo Lodge, îi acoperea pe Clifford Blossom de pedepse iar el urma să fie închis pe niciun motiv, acesta a fost asaltat de polițiști.

Lorenzo a primit 25 de ani de închisoare și o amendă în valoare de 30 de milioane de dolari. Hermione a depus dosarul pentru Cole, de a rămâne alături de tatăl lui. În timp ce Dylan va rămâne alaturi de mama sa și nu va mai ține legătura cu fratele său.

Fericirea se poate observa pe chipul lui Cole, în ziua în care tatăl său va ajunge acasă. La fel de fericite sunt și Betty cu Alice. Dar ce va urma după?

Betty POVESTEȘTE

Sunt atât de fericită că am reușit să îi indeplinesc dorința lui Cole. A venit în ziua în care vom merge toți 3 să îl luăm pe FP și să îl aducem acasă.

Cole: Alice, mi-ai văzut căciula?

Mama: Pe canapea, dragule. Betty! Nu ți-ai mâncat sandwich-ul!

Betty: Nu mi-e foame!

Mama: Ce încăpățânată ești.

Îmi prind părul liniștită și ies din camera. Mama va mai sta aici doar 2 zile. Deja și-a luat biletul spre casă, in Los Angeles.

Mama a gătit toate poftele lui FP. Vorba acea, să simtă că a venit acasă.

Mama: Sunteți gata?

-Da!

Strig eu cu Cole in același timp. Ieșim din casă și apoi ne urcăm în mașină ce o împrumutase Cole de la unul din mafie. Cum mama are permis de conducere, ea ne plimba.

Cole: Betty, îți mulțumesc că m-ai ajutat să îl salvez pe tata.

Betty: Cu mare drag. Știam că vom reuși.

Îmi amintesc in ziua in care eram la mall cu fetele iar în timp ce Cheryl cumpără un tricou, Cami îmi spusese acea poveste. Iar după am vorbit cu Cole și am aflat despre tatăl lui..

FlashBack

Betty: Vreau să aflu cine este.

Cole: Poftim?

Betty: Da. Daca ne strângem toți, Kevin, Cami, Cheryl și voi gemenii, vom reuși să aflăm. Iar tatăl tău va da de căldură.

Cole: Unde te crezi? In filmele polițiste?

Betty: Nu îți dai seama? Sunt multe puncte de pornire de unde putem afla cum s-au întâmplat. Daca suntem oameni deștepți, vom rezolva cazul și fără polițiști.

El doar își dăduse ochii peste cap, iar din cauza nervilor plecase de lângă mine. In timp ce îl priveam cum se îndepărtează, am inceput sa tip..

Betty: Nu voi renunța!!

Își întoarce privirea preț de câteva secunde apoi își vede de drum..

End of FlashBack

Betty: Nu m-am simțit că în filmele polițiste.

Cole: Te-am criticat degeaba. Nu credeam că vom reuși.

Mama: Elizabeth este o fată descurcăreață. Reușește tot ce își propune.

Betty: Exact.

Cole: Mi-am dat și eu seama..

Odată ajunși în fața penitenciarului, ieșim din mașină iar eu cu Cole îl așteptăm chiar lângă ușă. In timp ce mama așteaptă liniștită lângă mașină.

In numai 10 minute își făcuse apariția și FP. Îndată ce ieșise de pe poarta îl îmbrățișează pe Cole.

Cole: Bun venit, tată.

FP: Mulțumesc. Bună Betty.

Betty: Buna ziua domnule Jones.

Mergem spre mașină și cei noi se privesc cu un zâmbet.

FP: Buna Alice.

Mama: Scutește-ma FP. Hai la un restaurant, n-am mâncat nimic și mi-e foame.

Betty: Mamă..

Oftând urcăm în mașină lăsându-l pe FP in fața.

Mama: Centurile, copii.

La spusele mamei, eu și Cole ne punem centurile de siguranță. Mama nu cunoaște mașină deci nu știe ce se poate întâmpla pe drum.

Mergând la o cafenea, alegem un loc de 4 persoane. Eu cu Cole comandăm milkshake de căpșuni alaturi de niste cartofi prăjiți, mama dorește o cafea cu un croissant cu unt, iar FP un burger mare încât să îi alunge foamea.

Mama: FP, ascultă-ma.

FP: Fiți atenți copii.

Mama: Eu voi pleca în Los Angeles. De dragul relației lor, o voi lăsa pe Elizabeth sa stea in continuare până la începutul liceului.

FP: Am mai vorbit despre asta.

Mama: Da, dar vreau sa spun că tu nu ești angajat undeva deocamdată și îi voi lăsa lui Betty un card cu niste bani că sa va ajungă.

Cole: Nu este nevoie! Am eu niste bani strânși.

FP: Țineți banii. Nu-ți fă griji, voi vorbii cu patronul cafenelei de aici daca au un loc liber.

Mama: Poftim?

Cole: Îl cunoaștem pe patronul de aici.

Mama: Aaaa..

Betty: Nu vreau sa fiu o povară sau să vă deranjez, dacă voi considerați ca e ok sa rămân, voi sta. Daca nu, voi pleca cu mama zilele astea.

Cole: Poftim?!

FP: Sa nu mai spui asta niciodată, Betty. Mi-ai salvat viața. Vei fii bine venită mereu in familia și micuța mea căsuță.

Zâmbind ușor, o văd pe mama cum mă privea fericită. Îmi așez ușor capul pe umărul ei și incepem sa discutam despre amintiri și întâmplări..

O VarăWhere stories live. Discover now