Capitolul 26[KB]

63 3 2
                                    

Facand un dus rapid tanarul politist isi lua o bluza neagră   eleganta ,pantaloni negri slim si o jacheta pe aceiasi culoare cu un pic de auriu  ,apoi isi aranja parul proaspat vopsit  ciocolatiu .
Zambi smechereste dandu-si cu parfumul lui barbatesc ametitor ce seducea fiecare femeie pe care o dorea .
Se mai privi odata in oglinda afirmand :
-Sunt gata ! Sa inceapa distractia haha !

Părăsi blocul urcând in masina sa sport de culoare neagră,accelerand spre  casa familiei Kim pentru a o lua pe Daein in club

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Părăsi blocul urcând in masina sa sport de culoare neagră,accelerand spre  casa familiei Kim pentru a o lua pe Daein in club. Se tot gândea la planul sau ,știa că nu e tocmai bine ceea ce avea să facă,dar ura fata de Kim Junmyun era prea mare la fel  ca umilința și retrogradarea echipei sale pentru ofensă adusă curții justiției,toată echipa pica drept niste incompetenți.
Astfel singura optiune  de al face pe Kim Junmyun sa declare ca a jucat murdar in câștigarea  cazului era sa il lovească pe acesta unde il durea cel mai tare  ...anume ,familia sa prea iubita .
Văzând vila Kim ranji dandu-i mesaj fetei sa coboare .
Intr-o clipită Daein aparu având o bucurie debordantă.
Sehun o admira ,chiar era frumoasa si parea o ființă deosebita începea să îi pară rau pentru ea ,dar onoarea echipei sale și cariera conta prea mult .
Fata deschise usa bucuroasă urcând in dreapta sa .
- Hei Oppa !
-Buna păpușica! Gata de petrecere ? Replica acesta sarutandu-o scurt .
-Da ! Hihi .
- Bine atunci ! Ranji .Apropo arăți bestial de  sexy iubito .
-Mersi ..Oppa...Se rușina un pic Daein privind pe geam ,Sehun surâse pornind .

Daein chiar arata foarte bine ,facandu-l pe băiat să aibă fantezii cu ea

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Daein chiar arata foarte bine ,facandu-l pe băiat să aibă fantezii cu ea .
În scurt timp ajunsesera la club ,ce era full .Atmosfera era una tipică pentru asemenea de locurii ,adică un nor gros de fum de țigare existent   ,miros puternic de băutură,muzica data la maximum ,animatoare cu o costumația minusculă pe ele urcate pe bare și tinerii  ce dansau ,petreceau ca nebunii .
Sehun si Daein avea masa la separeu.Se așezara si se făcură comozi,cand băiatul ii spune fetei ca se duce după băutură si ceva de ronțait .
Aceasta dădu din cap zâmbind privind in jurul ei tinerii ce se destrabalau .
În acest timp Sehun comanda pentru el un pahar de whisky dublu cu gheață,iar pentru Daein un cocktail de fructe peste care puse un pliculet cu un praf alb (amestec de droguri usoare ) ranji amestecând in băutură și se întoarse la masa unde Daein il aștepta jucandu-se pe telefon.
-Am revenit păpușica! Poftim ! Spus zâmbind si ii oferi băutură.
-Mersi Oppa! Chiar imi era dor de un cocktail haha
Uu fructe si lichior cum ai stiut ? Zâmbi fata band .
_Poate am ghicit ? Chicoti băiatul band si el băutură sa
"sau poate iti stiu viata ,preferințele si istoricul cu ajutorul serviciilor secrete babe,sorry" . isi spuse in gand acesta turnand paharul pe gât mai punandu-si din nou tărie apoi ,observând-o pe Daein  ce terminând cocktailul deveni mai euforică, nebună după plăcere sexuală sărind la propriu pe el sarutandu-l si muscandu-i gâtul murmurand câteva fraze :_uuuu Oppa esti asa sexy si mirosi divin ! Te vreau ...fa-ma femeia ta ....te vreau ...Se milogi fata atigandu-i  corpul  băiatului ,'frecandu-se 'la propriu de acesta, aceasta fiind in poala lui .
Sehun ranji semn  ca prafurile date in băutură începeau să îi faca efectul si ii răspunde la cerere fetei, începând si el sa o sărute,mângâie, muste si sugandu-i pielea ,starea de excitare cuprinzându-i pe amândoi. Apoi o lua in brate urcând la etaj intr-o camera  destinata '" plăcerii" ,asesand-o pe Daein pe pat soptindu-i seducător muscandu-i lobul urechii :
- Si eu te vreau păpușica,dorința ta e porunca pentru mine ! S-o facem !
Fata iti mușcă buza interioară atingandu-i lui Sehun abdomenul bine lucrat ,lăsându-se prada atingerilor si sarutarilor fierbinti oferite de partenerul sau .
Noapte celor doi avea sa se anunțe "fierbinte,excitantă ...o adevărată noapte de plăcere vinovată "

*KIM BROTHERS* {Fanfaction EXO } #TERMINATA #NEEDITATĂ Where stories live. Discover now