ANUNT IMPORTANT

50 3 4
                                    

Hey dragii mei ,m-am hotarat sa continui povestea gemenilor Yang si Yasuo ( daca nu stiti cartea o gasiti pe profilul meu si se numeste "Twins" .

Asfel volumul doi din Twins va fi centralizat pe copii Kim (In ,Joon si Yoon ) cat si parintii acestora si Suho in plan secundar .
Cartea nu va fi foarte lunga ,oricum trecuta de 10 capitole cred haha.
Vreau s-o continui un pic pentru ca epilogolul cartii a fost cam scurt si prin volumul doi voi arata un pic din viata familiilor Kim dupa 16 ani ,cand copii lor deja au ajuns la varsta majoratului sau chiar l-au depasit hihi. Si pana la urma hai  sa vedem ce trasnai au facut si ei :))))

Vreau sa va intreb o intreb o chestie :" Cine din kpop s-ar potrivi ca geamanul lui Jennie din Blackpink ? Hihi ( ea e In in cartea mea) vreau o parere si de la voi pentru a ma hotari .

Vreau sa va intreb o intreb o chestie :" Cine din kpop s-ar potrivi ca geamanul lui Jennie din Blackpink ? Hihi ( ea e In in cartea mea) vreau o parere si de la voi pentru a ma hotari

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Am ceva ideii cu privire la personaje dar inca sunt confuza:)))

Acesta carte o voi publica dupa ce cartea mea "He or He " se va apropia de sfarsit :)
Deci mai dureaza haha

P.S : Capitolul 24 Kb va veni si el in seara asta stati linistiti ,dar trebuia sa pun anuntul aici stiind ca aceasta carte e activa la citit si asfel veti vedea stirea :)
Sper sa ma sprijiniti si in volumul 2 Twins pupici *
Descrierea cartii va aparea curand
Haha

#Ally_In
#Needitat

*KIM BROTHERS* {Fanfaction EXO } #TERMINATA #NEEDITATĂ Where stories live. Discover now