Capitolul 23 [KB]

66 5 8
                                    

"__ Incriminatul va fi absolvit de toate acuzatiile pe fondul nepotrivirilor ce au iesit la analiza  materialelor textile prezentate de procuror.... CAZ INCHIS ! Apararea castiga procesul !"

Acesta ultima replica a judecatorului i se tot derula in minte Yoonei ce statea in fund pe unul din holurile obscure ale tribunalului plangand si mustrandu-se in acelasi timp pentru faptul ca nu a fost atenta mai intens la analiza hainelor vinovatului si bucatile gasite la fata locului ,pur si simplu nu se potriveau la culoare si textura ,desi arma avea urmele lui pe ea . Nu mai intelegea nimic ,pierdu-se ,isi dezamagise echipa ,se dezamagise pe ea ,ii dadu-se satisfactie lui Kim Junmyun . Off avuse dreptate avocatul prin a spune ca victoria va fi a lui .
-Aish!!! Ticalos sa fi tu Kim Junmyun ! Ai procesul ,dar si inima mea ,sunt o proasta ! Cea mai mare proasta ! spuse Yoona plangand amar ,lovind podeaua de ciment ,facandu-si rani la tendoanele mainii.
-Yaaaaaa !! Tipa varsand lacrimi amare,incercand sa se descarce ,sa elimine suferinta si indignarea pe care o simtea.
_________________________________________

-Felicitari Jun ! Zambi Chanyeol stragand mana prietenului sau .
-Mersi Park ! Sunt bun haha ! Rase Junmyun
-Bai esti fenomenal ,cum s-o bati pe iubitita ta in sala de judecata ?! Haha ce mi-a placut spectatolul .V-ati contracarat si la final ''BOM " i-ai dat maxima cu analiza contradictorie a hainele gasite la locul crimei si cele purtate de suspect ,atat de tare ai aburit-o pe domnisoara procuror huh ? Ranji Chan .
-Poate ?! haha zambi hotoman Junmyun.

Sehun o cauta disperat si ingrijorat pe Yoona ce disparu dupa datul verdictului.
"Oare unde s-o fi dus? Aish !! Saraca noona ,boul ala ne-a facut-o grav . Trebuie s-o gasesc ! " isi spuse trecand pe langa cei doi prieteni ce vorbeau auzind un pic din discutia lor ,infuriindu-se .

-Ahh !! Nenorocitule !! Stiam eu ca nu stai de amorezeala in preajma Yoonei !!! Tipa Sehun la Junmyun luandu-l de gulerul camasii ,acesta ranjind .
-Baiete linisteste-te! Incerca Chan sa ii desparta ,dar era in van venele de la gatul lui Sehun se ingrosau de furie pe cat de mult zambea Junmyun .
-Ce  dracu ranjesti ? Huh ? Stiu ca a fost o strategie de cacat a ta ca sa castigi cazul ,facand-o pe procuroarea Yoo sa pice rau .
-Oh Sehun lasa-l ! Se auzi o voce dura de femeie .
Toti cei trei barbati isi  intorsesera privirea vazand-o pe Yoona ,aratand o privire cat de dura si teapana.
-Noona ....
-Lasa-l ,nu merita ! A fost vina noastra ca nu am analizat bine probele ...
-Dar noona ,asta a jucat murdar ,marai Sehun .
-Nu ma intereseaza,lasa-l si sa mergem !! Tipa Yoona .
Sehun il lasa pana la urma pe Junmyun liber ,acesta masandu-si gatul ,stransura lui Sehun fiind dura si brusca.

-Hai ! Ordona Yoona trecand pe langa Junmyun ,dar acesta o apuca de mana spunand :- Yoona putem vorbi ?
-Hah ?! Nici sa nu indraznesti Kim Junmyun ! De ce ai mai vorbi cu mine?
Ai castigat procesul nu ? Nu asta ai vrut ? Sa fiu slaba in fata ta si sa imi dai maxima ? Te anunt ca  ai reusit ,bravo ! Spuse dur ,pocnind din degete .
Bravo Kim Junmyun ! Acum ca totul s-a terminat vreau sa iti spun doar atat : _ Nici sa nu te mai gandesti vreodata sa dai ochi cu mine ! Sunt moarta pentru tine ! Ii "scuipa " in scarba si amaraciune in glas acele cuvinte Yoona lui Junmyun si pleca din tribunal .
Junmyun ramase blocat ,nu stia ce sa spuna ,Chan era cam la fel, dar primi un telefon plecand ,lasandu-l pe Junmyun singur .
Acesta se aseza pe o banca in fata tribunalului gandindu-se
"De ce m-au afectat vorbele ei incat sa simt ca mi s-au taiat picioarele ? Acum de ce nu mai sunt fericit de castigul meu ? Ce se intampla cu mine ? " 
________________

_Kim Jongdae trezeste-te ! Ai intaziat la munca !! Spunea de zor doamna Kim incercand sa isi trezeasca fiul ce nu voia sa se clinteasca din patul comod .
-Off ,eoma lasa-ma te rog ! Nu ma duc azi ,ma simt rau ! Replica Jongdae somnoros ,afundandu-se si mai mult in perna ,tragandu-si plapuma mai mult pe corp.
-Cum ? Dragule ce ai patit ? Tu de obicei si grav bolnav te-ai dus la munca si scoala ,nu ai lipsit nici macar o ora si acum imi spui asta?! Ce ai ? Zise ingrijorata doamna Kim mangaiindu-i spatele fiiului sau .
-Nu am nimic grav eoma ,doar ca  astenia de toamna e de vina ,ma doare tot corpul .
"Gata ,am gasit motivul perfect ! " isi spuse Jongdae in gand ,nu era ok sa isi minta mama ,dar nici nu ii putea spune ca o iubeste pe iubita fratelui sau si s-a mai certat si cu Daein ,nu asta nu ,trebuia sa se gandeasca la ceva fara sa faca haos in relatiile familiale si profesionale sau cel putin spera.
-Ododo ,puiul meu se simte rau .Lasa draga ca iti voi face un ceai bun si supa de legume cu fructe de mare ,o sa fi ca nou haha ,ii spuse blajin sarutandu-i fruntea .
-Mersi eoma ,te iubesc mormoi Jongdae.
Apoi doamna Kim pleca lasandu-l singur pe Jongdae ,ce se tot framanta cu privire la lucrurile intamplate .
Imi parea rau ,mai ales pentru Sara ,stia ca vorbele lui Daein au durut-o mai rau decat palma primita .
Asfel nu statu mult pe ganduri si o suna
O suna odata ,nu raspunse ,a doua oara era ocupat si a treia oara ii raspunse o voce necunoscuta .
-Alo ?
"Hmm. Voce de barbat ?! La telefonul lui Sara mea ? Ce naiba ?!"
Isi spuse Jongdae simtind ca i se urca sangele la cap ,infuriindu-se doar la gandul ca un tip ar fi in preajma Sarei........
......




Hey dragilor am revenit ,stiu cam scurt ,dar asta e inspiratia mea acum :)))
Sorry o sa revin curand pupici .

#Ally_In

#NEEDITAT

*KIM BROTHERS* {Fanfaction EXO } #TERMINATA #NEEDITATĂ Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum