Τι να πω τώρα κι εγώ..

6.3K 544 27
                                    


Κλαίω ασταμάτητα έξω απο το δωμάτιο του και φωνάζω το όνομα του. Έχει κλειδωθεί μέσα και μόνο κατά καιρούς ακούω έναν δυνατό κρότο.

-Γιατί δεν ανοίγεις? Γιατί δεν με αφήνεις να σου μιλήσω?του λέω κι έχω σωριαστεί στο πάτωμα.

Δεν φεύγω μέχρι να με ακούσεις! Βγες έξω! τσιρίζω και ο Αλί με σηκώνει στα πόδια μου.


-Βγες και η απάντηση θα είναι ναι και θα σου χαρίσω και το 35%! Αλλά άσε με να σου μιλήσω! του λέω απελπισμένα κι ένας ακόμη  μεγαλύτερος κρότος ακούγεται μέσα απο το δωμάτιο.

-Μαριτίνα μου λέει στοργικά ο Αλί, δεν καταλαβαίνω τι έγινε αλλά νομίζω πως δεν βοηθάνε αυτά που λες. Ίσως να του έδινες λίγο χρόνο να ηρεμήσει?μου λέει και αναζητώ περίλυπη ένα χαρτομάντηλο επειγόντως.

-Δημήτρη το ξέρεις πως σ'αγαπώ!Το ξέρεις μωρό μου! Αλλά να ξέρεις πως είσαι μεγάλος βλάκας που μας το κάνεις αυτό! Είσαι τελείως ανώριμος! λέω απεγνωσμένα και ένας ακόμη πιο δυνατός κρότος ακούγεται μέσα απο το δωμάτιο.

-Μαριτίνα έχω βάσιμες υποψίες πως αυτό είναι το κεφάλι του σε κάποια ντουλάπα ή κάτι άλλο οδυνηρό, γι αυτό σε παρακαλώ πήγαινε τώρα στο δωμάτιο σου και άσε με να μπω και να του μιλήσω , μου λέει και βλέπω την Μέλι να έρχεται προς το μέρος μας.

-Μέλι οδήγησε την στο δωμάτιο της σε παρακαλώ, λέει και πέφτω στην αγκαλιά της Μέλις. 

Την αγκαλιάζω και κλαίω απαρηγόρητη.

- Μου είπε πως τελείωσα για εκείνον, ψελλίζω και ξανακλαίω στην αγκαλιά της. Με πιάνει απο τους ώμους και με βοηθά να περπατήσω.

-Η αγάπη δεν έχει κουμπί για να κλείνει, όλα θα φτιάξουν , μου λέει και ντρέπομαι αληθινά για τα όσα έχω σκεφτεί για εκείνην.

----

-Μην πεις τίποτα Αλί.. 

Σκύβω το κεφάλι και κοιτάω το πάτωμα. Της άνοιξα την καρδιά μου και το πρώτο πράγμα ήταν να με αμφισβητήσει. Δεν το άξιζα αυτό. Με έχει ικανό δηλαδή να την παντρευόμουν, μονάχα για να πάρω το ποσοστό? Με θεωρεί τόσο μαλάκα που θα έφτανα σε αυτό το σημείο?

"Δημήτρη φαίνεται να σ'αγαπάει όμως"

Κουνάω το κεφάλι αρνητικά.

"Ήταν όλα ένα ψέμα. Δεν θα της το συγχωρέσω. Μου γκρέμισε μέσα μου κάθε καλό που ένιωθα για εκείνη"

Νιώθω προδομένος. 

Δεν θέλω να την ξαναδώ στη ζωή μου.

ΤΑ 24 ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑWhere stories live. Discover now