Μεγάλα λόγια

7.6K 601 3
                                    

Δεν είχα ιδέα πως γράφουν μια ιστορία στο wattpad , ήταν η πρώτη μου ιστορία και γι αυτό τα κεφάλαια είναι τόσο μικρά!

Παρόν

-Νάσο σε παρακαλώ να μην κάνεις τίποτα του λέω για πολλοστή φορά αλλά είναι εξαγριωμένος.


Tον Νάσο τον γνωρίζω απο μικρό κορίτσι. Με αγαπά και τον αγαπώ. 

-Ο Νάσος έχει δίκιο Μαριτίνα. Θα έπρεπε να του πεις όλη την αλήθεια απο το να τον φλομώνεις στο ψέμα. Και πως σου ήρθε να του πεις οτι είχατε σχέση με τον καθηγητή? Δεν καταλαβαίνεις πως επιβαρύνεις την θέση σου? Τώρα και να πεις την αλήθεια δεν θα σε πιστέψει ποτέ! λέει η Άννι και ξέρω πως έχει δίκιο. 


-Ακόμη και αν είχα σχέση με τον καθηγητή μου, αυτός πάντως δεν είχε κανένα δικαίωμα να μου πει πως ..θέλει και αυτός να μπει στη σειρά! Αυτό έχει καταλάβει απο εμένα? Οτι είμαι σαν αυτές που κυκλοφορεί?Ζω και αναπνέω για τον βλάκα χρόνια τώρα!

Ξεκινάω να κλαίω για πολλοστή φορά. Καλά να μην με θέλει ο Δημήτρης, αλλά να μου μιλήσει τόσο πρόστυχα δεν το περίμενα.

-Εγώ θα τον πιάσω και θα του πω δυο λόγια να μάθει να σέβεται . Δεν μπορεί να σου τα ρίχνει με τόσο χυδαίο τρόπο!

-Να μην πεις ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!Νάσο τελείωσε. Αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει πια για μένα. Πήγαινε να πάρεις τα ρούχα και τους πίνακες μου και αυτό μόνο. Πήγαινε αύριο μετά τις 10 το πρωί. Θα έχει φύγει για το γραφείο και θα πάρω την κυρία Νίκη να σε περιμένει. Το κεφάλαιο Δημήτρης έκλεισε για μένα. Δεν πρόκειται να τον ξαναδώ. Δεν με έχει πληγώσει ποτέ τόσο πολύ ένας άνθρωπος. Αυτή η ιστορία τελείωσε.

Σταμάτησα να κλαίω. Νιώθω θλιμμένη και ήρεμη. Ξέρω πως ήρθε το τέλος. Αυτή την φορά δεν θα ονειρευτώ πως με ψάχνει να με βρει. Γιατί ποτε δεν το έκανε ως τώρα.

Δεν είμαι αυτή που πιστεύει και δεν πρόκειται να του αλλάξω γνώμη.

ΤΑ 24 ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑWhere stories live. Discover now