1.3

930 71 2
                                    

Fotoğrafı duvar kağıdı yaptım. Çünkü canım öyle istemişti.

Aceleyle yataktan çıkıp hazırlanmaya koyuldum. Banyodan odama geri döndüğümde dolabımın geceden açık kalmış kapağına aldırmadan içinde tüm gün rahat edebileceğimi umduğum birkaç parça kıyafet çıkardım ve aceleyle giyindim.

Sırt çantamı alıp kitaplarımdan bazılarını içine tıkıştırdıktan sonra aynamın karşısındaki pufa oturup makyaj malzemelerimi çıkardım

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Sırt çantamı alıp kitaplarımdan bazılarını içine tıkıştırdıktan sonra aynamın karşısındaki pufa oturup makyaj malzemelerimi çıkardım. Cildime sadece nemlendirici sürdüm, kirpiklerime maskarayla daha hacimli bir görünüm verdikten sonra dudaklarımı da nemlendirdim ve kalktım. Telefonumu yatağımın üstünden alıp siyah çantamı tek omzuma astım ve anahtarımı alıp kapıya ilerledim.

Ayakkabılarımı giydikten sonra elimi kapının koluna uzattım, aşağı indirip çekmemle karşımda Zayn'i bulmam bir oldu. "Hey," dedi. "Günaydın."

"Günaydın." dedim ve dışarı çıkıp kapıyı kilitledim. Sonunda ona döndüğümde, tebessüm eden yüzünü avuçladım ve o şaşkınca ne yaptığımı anlamaya çalıştı. Uzanıp yanaklarına birer öpücük bıraktığımda, nefesini tuttuğuna yemin edebilirdim.

"Mesajıma cevap vermeyince," dedi yola koyulduğumuzda. "uyuyakaldığını sandım."

"Hazırlanmak için acele ediyordum." dedim. "Meraklandırdıysam, üzgünüm. "

"Aslında bencil herifin tekiyim," dedi ellerini pantolonunun ceplerine yerleştirip omuz silkmeden hemen önce. "Sensiz geçecek olan bir gün beni öylesine korkuttu ki yanına gelmeden edemedim."

Yolun ortasında öylece durdum, beni fark etmesi için elini tutup onun da durmasına sebep oldum. "Yıllarımı çöpe attım." dedim iki adımda aramızdaki mesafeyi kapatırken. "Aylarımı çöpe attım, ve o gittikten sonra bile arkasından gözyaşı dökerek yine bir süreyi öylece çöpe attım."

Konuşmamın nereye varacağını merakla bekliyordu. "Onu uzun zamandan beri, lisenin en başından beri tanıyorum, ve şimdi farkındayım ki zaten kaderine başkaları tarafından işlenmiş birisiyle olmak hiç de heyecan verici değilmiş, hatta gerçek bile değilmiş."

"Ama seninle olmak dünyamdaki en gerçek şey," dedim ve tuttuğum elini hızlanan kalbimin üzerine yerleştirdim. "bundan eminim çünkü daha önce hiç böyle hissetmemiştim."

Dusk Till Dawn •  ZaylenaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum