47. fejezet

3.5K 518 131
                                    

- Gain - húztam el a szám szélét, amikor belenéztem a tükörbe. - Ez valami borzasztó! - néztem végig a csillogó ruhadarabon, amit rám erőltetett.

- Mert mi a bajod ezzel? - dugta be fejét az öltözőfülkébe.

- Színesebb vagyok, mint egy égősor - pillantottam rá, mire ő felnevetett.

- Akkor keresek mást hercegnő. Esküszöm rosszabb vagy, mint egy lány - morogta, majd újra eltűnt pár percre.

Semmi kedvem nem volt ruhát próbálni, főleg úgy, hogy még pénz sem volt nálam, de akárhányszor megpróbáltam elmenekülni innen Gain konkrétan rám vetette magát, hogy márpedig én innen sehova nem fogok menni. Duzzogva vártam, hogy megint hozzon valami olyan ruha összeállítást, amitől elkap majd a hányinger, de szerencsémre végre valami egyszerűbbet választott.

- Na ez, hogy tetszik? - lépett be mellém a fülkébe, majd arcomba nyomta a szakadt boka nadrágot és egy egyszerű fekete pólót, amire volt valami sárga felirat írva.

- Tökéletes - vettem ki a kezéből a ruhákat, majd ki is toltam mellőlem, hogy végre megszabaduljak az undorítóan színes ruháktól.

- Veled sem jövök el többet vásárolni - dörmögte, mire én csak elmosolyodtam.

- Na, hogy áll rajtam? - húztam félre a függönyt, mire tetőtől talpig végigmért.

- Akár csak egy kibaszott Isten - húzta féloldalas mosolyra az arcát. - Ez tökéletes lesz! - csapta össze a tenyereit, majd jelezte, hogy fáradjak vissza a kis kabinba és öltözzek vissza, ameddig ő visszateszi a felpróbált ruhákat a helyükre.

Nem túlzok, hogy az egész délelőttünket abban a szar boltban töltöttük, hiszen dél is elmúlt, amikor végre kijöttünk az üzletből.

- Éhes vagy? - kérdezte, mire a hasam pont ekkor mordult fel, szóval szavak nélkül is tudtára adtam, hogy mindjárt éhen pusztulok. - Mit szeretnél enni?

- Nem hoztam magammal pénz.

- És? Ma mindent én fizetek Hamupipőke. - vigyorgott, mire bólintottam egy aprót.

- Akkor egy hamburger tökéletes lesz - láttam meg az út túl oldalán lévő gyorsétterem plakátját, amin egy hatalmas hamburger díszelgett.

- Király, azt én is ennék - ragadta meg a csuklómat, majd mit sem törődve a száguldó autókkal, úgy döntött, hogy átvág a négysávos úton.

- Jézusom Gain, neked elment az eszed - morogtam, miután sikeren átjutottunk az út túl oldalára.

- Sosem jött meg - kacsintott, majd a kiszemelt kajálda felé vette az irányt.

- Egyébként nem vagy olyan gáz, mint amilyennek elképzeltelek - szólalt meg, miután leültünk egy padra, hogy nyugalomban megehessük az ízletes hamburgereket.

- Miért képzeltél gáznak?

- Tizenegyedikesen szűz voltál. Szerintem ezzel mindent elárultam. - vonta meg vállait, majd egy hatalmasat harapott a burgerébe.

- Nem is bánom, hogy az voltam.

- Miért? Azért gondolom a hormonjaid rendesen dolgoztak, ha egy jó csaj közelében voltál.

- Sosem érdekelt igazából a lányok. Amíg meg nem ismertem Jungkookot, addig szinte sosem gondoltam a szexre. - mondtam neki, mire felnevetett.

- Az nem semmi. Én tizenöt voltam, amikor először lefeküdtem a bátyám haverjával.

- Tizenöt? És a csávó mennyi volt? - kérdeztem tőle.

- Húsz körül. Igazából nem nagyon érdekelt. Bulinak tűnt, hogy egy nálam sokkal idősebb miatt veszítsem el a szüzességem.

it's just a drawing ~ jikook | ✔Where stories live. Discover now