43. fejezet

3.4K 467 347
                                    

A hét további része eseménytelenül telt el, Jungkook még mindig nem adott semmilyen életjelet, de kezdtem már teljesen feladni, hogy valaha is beszélni fogok vele újra. Sungwoo és Mark próbáltak jobb kedvre deríteni, sokszor sikerült is nekik, de voltak pillanatok, amikor csak random rossz kedvem lett, olyankor pedig menthetetlen voltam. Kedves volt tőlük, hogy így törődnek velem, ebből látszott, hogy ők az igaz barátaim.

Mark hazakísért suli után és segített kiválasztani az esti göncömet, hiszen ma megyünk buliba Sungwooval. Kicsit izgultam, mert vele még kettesben sosem voltam, de biztos voltam benne, hogy jó lesz. Plusz kocsival megyünk, szóval ő nem ihat, ez azt jelenti, hogy gondtalan haza tud, majd hozni, amikor csak akarom és nem kell órákat bolyonganunk a városban. Végül egy világoskék inget és egy fekete nadrágot választott ki nekem egy fekete övvel, mert szerinte irtó jól áll nekem. Megcsináltam a hajamat és már készen is álltam az estére. Akkor jutott eszembe, hogy elfelejtettem enni, amikor már Sungwoo kocsijában ültem és éppen azt beszéltük ki, hogy Jungkook mennyire fasz. Sokszor jól esett, ha szidhattam őt, főleg Sungwoonak. Hiába volt legjobb barátja Jungkook, sok mindenben igazat adott nekem, ami nagyon jól esett. Úgy voltam vele, hogy úgy sem fogok sokat inni, szóval nem lesz nagy jelentősége annak, hogy nem ettem semmit, mielőtt elindultunk.

- Jól áll ez az ing - szólalt meg a mellettem ülő, amikor parkolót kerestünk az épület előtt.

- Köszi. Mark választotta ki. Azt mondta, hogy szerinte illik az alakomhoz.

- Az biztos - vetett felém egy pillantást és végig mérte a testem, amitől zavarba jöttem. - Na, ott egy hely! - fordult be azonnal a kocsival, nehogy valaki elfoglalja előttünk a helyet, hiszen ezt is vagy fél óráig kerestük.

Szorosan mögötte mentem, amíg lepakoltuk a cuccainkat a ruhatárba, nehogy ellopják tőlünk vagy elveszítsünk valamit. Sungwoo meghívott egy vodka-narancsra és körbe vezetett az egész helyen, hogy tudjam mi hol van, majd a táncparkettre vezetett. Nagyon sok ember volt, a zene baromi hangosan szólt, színes fények lepték el az egész termet, arról nem is beszélve, hogy óriási füst volt. Egy oszlop mellett táncoltunk először, ami szerencsére eltakarta a bénázásomat. Sungwoo láthatóan jól érezte magát, de én nem igazán tudtam, hogy hogyan is kellene táncolnom. Ha azt vesszük, akkor most voltam először ilyen helyen, szóval nem vagyok jártas a bulikban. A házi bulik teljesen másak és a bár sem ilyen. Próbáltam utánozni az előttem táncolót, de valami irtó bénán nézhettem ki, ezért csak jobbra-balra lépegettem. Látszólag ő is észrevette a bénázásomat, mert megragadta a kezem és ismét a pultnál kötöttünk ki, hogy vegyen nekem valamit. Hiába mondtam neki, hogy magamnak is tudok benni, ő erősködött, hogy minden féle képen ő fizet nekem, mert ő hívott el ide. Vett nekem két korsó sört, arra hivatkozva, hogy ettől biztos jól fogom érezni majd magam. Alapjáraton nem szeretem ezt az italt, de ma tényleg jól akartam érezni magam, ezért behunytam szemeimet és a lehető leggyorsabban próbáltam meginni a két sört. Ezután ismét visszamentünk táncolni, pár perc múlva pedig éreztem az alkohol hatását. Ellazultam és élveztem a zenét, a kedvenc számaimra pedig teli torokból énekeltem.

- Tetszik? - hajolt füleimhez Sungwoo, hogy túl kiabálja a zenét.

- Nagyooon - tapsoltam, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve átkaroltam a vállait és közelebb húztam magamhoz.

Csípőmet ringatni kezdtem, mire ő megszorította a derekam két oldalát. Bele nézett szemeimbe én pedig késztetést éreztem, hogy megcsókoljam őt.

- Mit csinálsz Jimin? - hajolt ismét a fülemhez, mire testemet átjárta a hideg.

- Nagyon szédülők - hajtottam le a fejemet.

- Menjünk ki levegőzni? - túrta el az arcomba lógó tincseimet.

- Igen - bólintottam és távolabb léptem tőle, majd hagytam, hogy kivezessen a táncoló tömegből.

Leültünk a bejárati ajtó melletti lépcsőre, én pedig még jobban szédülni kezdtem, mint bent. Behunytam a szemeimet, fejemet pedig a jobb vállára döntöttem.

- Ugye nem fogsz hányni? - éreztem meg kezét az arcomnál, mire megráztam a fejem.

- Mindjárt jól leszek - nyeltem egy aprót és felpillantottam rá.

- Még így is olyan helyes vagy - simított végig gyengéden az ajkaimon, mire tekintetem automatikusan az ő szájára tévedt.

- M..mi? - dadogtam és nyeltem ismét, mert nem voltam benne biztos, hogy jól hallottam-e, amit az előbb mondott.

- Jungkook olyan mázlista lenne veled, de ő még is Yenát választotta.

- Nem értelek - mondtam nehezen forgó nyelvvel és kezeim automatikusan ökölbe szorultak, ahogy meghallottam a lány nevét, akit mindenkinél jobban utálok.

- Nem is kell - kezdte simogatni az arcom, mire behunytam a szemeimet.

- Fura vagy - kuncogtam fel, de belém szorultak a szavak, mert Sungwoo egyre közelebb hajolt az arcomhoz.

Felemeltem a fejem a válláról és felvettem vele a szemkontaktust. Most meg fog csókolni? Vagy csak közelebb hajolt, hogy jobban halljon? Nem mintha amúgy fel tudnék fogni bármit is, ami most történik, mert mindenből hármat látok. Behunytam a szemeimet, amikor megéreztem Sungwoo ajkait az enyémeken, de szinte rögtön el is hajolt tőlem. Mohón hajoltam utána és zártam be a közöttünk keletkezett távolságot, kezeimet pedig összekulcsoltam a nyakánál. Megéreztem nyelvét a számnál, én pedig engedélyt adtam a csók elmélyítésére. Jungkookon kívül még senkivel sem csókolóztam, de azt kell, hogy mondjam, Sungwoo nem csókol rosszul. Levegőhiány miatt váltunk el egymástól és nem igazán tudtam, hogy mit is kellene csinálnom. Megcsókolt az egyik legjobb barátom, én pedig hagytam neki, sőt, még élveztem is.

- Jungkook komolyan nem érdemel meg téged - nyúlt a bal kezemért, amit időközben levezettem a combjára.

Jóval kisebb keze van, mint Jungkooknak, de még így is elveszett tenyerében az enyém. Hirtelen ötlettől vezérelve, közelebb hajoltam Sungwoohoz és adtam egy puszit a nyakára. Lassan két hete nem szexeltem már, a szervezetem pedig annyira rászokott a minden napos szeretkezésekre Jungkooknak köszönhetően, hogy ez az egyetlen csók is alaposan feltüzelt engem.

- Mit csinálsz Jimin? - sóhajtozott aprókat, ahogy egyre több puszival leptem el a nyaka különböző pontjait.

- Kívánlak Sungwoo - morogtam a fülébe, mire éreztem, hogy teste megremeg.

- Gyere - kelt fel hirtelen, majd megragadta a kezemet és maga után kezdett húzni.

Szívem hevesen dobogott és fogalmam sem volt, hogy mi fog most történni, de jelen pillanatban nem érdekelt. Jungkookot nem érdeklem, Sungwoot viszont igen, szóval ki is használom a helyzetet. Megálltunk Sungwoo kocsija mellett, majd kinyitotta a hátsó ülést és jelezte, hogy szálljak be.

- Ugye ezt nem csak azért csinálod, mert nincs itt Jungkook? - kérdezte, miután beszállt mellém. - Mert, akkor nem hiszem, ho... - kezdte el, de félbe szakítottam az ajkaimmal.

Elfeküdtem az ülésen, Sungwoot pedig magamra húztam és úgy folytattuk a heves csókcsatát. Kezeimet levezettem a mellkasára és simogatni kezdtem, majd ujjaimat az inge alá csúsztattam.

- Dugj meg Sungwoo - suttogtam, majd ismét birtokba vettem az ajkait és mozdítottam egyet a csípőmön, mire belemarkolt abba.

it's just a drawing ~ jikook | ✔Where stories live. Discover now