Chappie 9

1.1K 78 6
                                    

Seth en ik zaten in de auto naar huis, het eten? Dat was heer-lijk. Serieus. Het was alsof je in de hemel samen met Michael Jackson een rijstpapje aan het eten was met een gouden lepektje terwijl je met hem over koetjes en kalfjes praatte.

Als dat geen goede beschrijving is dan weet ik het ook niet hoor.

Maar nu, zaten we echt over koetjes en kalfjes te praten. Nooit gedacht dat ik dat zelfs ooit met hem zou doen. Wacht, ik heb het over Seth, níét Michael Jackson. Alhoewel dat dat vrij gaaf zou zijn als ik nu met hem in de auto zou zitten en over koetjes en kalfjes zou zitten praten.

Oke. Genoeg over koetjes en kalfjes en terug naar de auto. Seth. Seth en ik zaten te praten of de bloemetjes en de bijtjes (we waren heus niet aan het praten over hoe het stuifmeel bij een andere bloem kwam).

"Weetje, ik heb het echt al vrij leuk met jou gevonden." Zegt Seth met een glimlach. Eerlijk, we hadden écht een leuke tijd in dat restaurant door wat er allemaal was gebeurt.

"Wel, bedankt. Ik had ook al een 'vrij' leuke tijd met jou Seth." Zeg ik als ik opkijk naar hem.

Als Seth nu niet zo... Setherig was had ik hem al willen daten.

Wat.

Gedachte, VERDWIJN.

Hij lacht "Nooit gedacht dat je zo grappig kon zijn." Zegt hij en hij kijkt terug naar mij met een klein lachje en kijkt dan naar voor.

Mijn mond maakt weer een 'o' vorm. Als ik dat nog vaak ga doen dan gaat er oftwel een vlieg een keer invliegen of gaat mijn mond zo blijven staan.

"Excuseer?" Zeg ik "Ik ben echt een vrij leuk persoon hoor!" Zeg ik gespeeld verbaasd met mijn hand op mijn hard.

Seth lacht gewoon als we de schooloprit oprijden. "Kom mee, jij 'vrij leuk' persoon." Zegt hij wanneer hij uitstapt en ik volg hem.

We nemen elkaars hand vast en lopen naar het schoolplein. We krijgen als sinds vanochtend blikken, waarschijnlijk door het feit dat ik ooit tegen iedereen (ie-de-reen) heb gaan zeggen dat ik Seth haat en dat ik hem wel iets zou kunnen aandoen. Wees gerust, ik was toen acht.

Ja, toen zelfs had ik moordneigingen op Seth.

We liepen rustig verder hand in hand naar ons vriendengroepje. Wel, mijn vrienden vonden Seth en zijn vrienden altijd leuk, ik ook maar dan zonder Seth natuurlijk.

"Goed dat jullie het hebben opgelost." Zegt Jorge als we bij ons groepje aankomen "Wel een... Speciale manier van bijleggen maar, gefelicteerd." Gaat hij verder. Laat ik het zo duidelijk maken, Jorge was niet op het feest. Seth bedankt hem met een knik en grijnst dan naar mij wat ik met een of andere reden terug doe.

"Hé, morgen is het de laatste schooldag zoals jullie weten, misschien kunnen we uitgaan en het vieren?" Stelt Lauren voor met een glimlach.

"Ja! Leuk idee." Zegt Seth en iedereen stemt in. Dan gaat de bel en Seth geeft me een afscheidszoen en zegt gedag.

Hoewel Seth een van de mooiere jongens hier op school is vind ik het nog altijd vreemd om hem te kussen, er zijn meisjes op deze school die een moord zouden plegen om in mijn plaats te staan. (nog meer over moorden en dit word een thriller...).

Ik loop samen met Lauren naar onze volgende les. "Uitgaan? Is dat wel een goed idee...?" Vraag ik ongerust aan mijn beste vriendin.

Ze kijkt me vreemd aan "En... Waarom zou dat geen goed idee zijn?" Vraagt ze zich af.

"Lauren, vorige keer dat we zijn wegegaan heb ik er een vriendje aan overgekregen, een fakevriendje om precies te zijn." Zeg ik, het laatste fluisterend.

Ze lacht en schudt haar hoofd "Één, dat zal niet nkg eens gebeuren en twee, ik zal wel op je letten, oké?" Zegt ze met een lach als we Nederlands binnen wandelen waar we Ben, Laurens vriendje vonden.

Ze zette zich naast hem en ik ging aan de andere kan van haar zitten met een kleine lach naar Ben. "He, ga je morgen lee uit?" Vraagt Lauren meteen aan Ben.

Hij lacht en knikt zacht en geeft haar dan een klein kusje. Lauren heeft geluk, Ben is een van die begeerde vrijgezellen op onze school en zij heeft hem. Ik heb er ook een, alleen is die van mij niet echt.

*** (volgende dag) ***

"Mam, ik ga zometeen uit he." Roep ik uit naar beneden terwijl ik kleren bijeen zoek. "Jeweetwel, voor het einde van het schooljaar te vieren." Voeg ik er nog aan toe als ik naar de badkamer loop.

"Gaat Seth mee?" Vraagt wanneer ze haar hoofd in de badkamer popt. Ik verschiet want ik dacht dat ze beneden aan het koken was.

Ik denk na "Umh... Ik denk het wel? Waarom?" Zeg ik op een vervreemde toon en begin mijn gezicht schoon te maken en mijn haar te kammen

"Dan mag je niet." Zegt ze simpel weg. Ik kijk haar verbaasd aan en laat mijn borstel zakken.

"Gisteren kreeg ik geen stra-" Begin ik boos te roepen maar toen kwam het terug in mijn hoofd dat ik zelfs voor straf vroég zodat ik Seth niet zou zien. "Umh... Ik zal wel uit de buurt van hem blijven?" Stel ik voor, gisteren was waarschijnlijk de domste dag in mijn hele leven.

"Geloof ik niets van." Zegt ze en ze loopt naar haar kamer waarop ik haar meteen achtervolg en me op haar bed laat vallen.

"Toeeee. Het is de laatste dag! Dat kan je niet van me afnemen!" Roep ik uit and begin aan haar te hangen "Alsje- Alshe- Alsjeblieeft!" Ga ik roepend verder.

Ze lacht en schudt haar hoofd. "Ik zal me altijd afvragen waarom je die straf wilde, maar goed, ga maar." Zegt ze toegevend en ik vlieg haar glimlachend om de hals. "Dankje, dankje, dankjeweeeeel!" Roep ik en ik loop terug naar de badkamer.

Aap;

Sorry, ik kan niet komen vanavond. Toch veel plezier :) x

De avond word beter en beter precies! Oke, ik moet wel toegeven dat ik al leuke tijden heb gehad nu met Seth maar diep van binnen voel ik nog wat haat dat niet weggaat. (Dat rijmt ;) )

Naar Aap;

Oh,spijtig! Jij ook veel plezier, geen andere meisjes kussen ;)

Gotta play what we have to play. ;)

Aap;

Ik ben van jou, jij van mij ;)

Wat.

Ik laat het smsen voor wat het is en begin op te schieten want Lauren, Ben en Thomas komen mij binnen vijftienminuten halen.

(*a/n*)

HOI!

Weer een nieuw chapter :D

Ik heb niet echt veel te zeggen op dit moment maar

kip.

Dat was heel ongewoon :D, oke alsjeblieft vote en comment? Zou veel voor me betekenen!

Ambie :* (dat is mijn versie voor die emoji dat een hart blaast ;) )

LovegameWhere stories live. Discover now