Chappie 7

1.1K 74 5
                                    

Voorlaatste schooldag: start.

Ik word geeuwend wakker, ja net zoals in de films! Die wekker kan ik binnenkort eindelijk uitzetten, za-lig.

Ik kijk naar buiten en zie de zon al schijnen, ik lach het toe en open mijn kleerkast. Ik haal er een jeansshortje uit en een los topje. Ik trek het aan met sandalen eronder.

Dan loop ik naar beneden, toast snel wat brood en eet het op met een plakje kaas erop die wat smelt door de warmte van de toast. Heerlijk. Ik drink nog snel een glas fruitsap en dan loop ik snel naar boven om mijn tanden te poetsen.

Als dat gedaan is grijp ik mijn tas en gsm en open de deur. Ik wil naar buiten lopen maar word tegengehouden. Ik gil. "Seth?! Wat doe jij hier?" Roep ik verbaasd uit. "Je gaat me toch niet weer ontvoeren he?" Vraag ik en ik kruis mijn armen over elkaar heen.

Hij lacht en schudt zijn hoofd "Natuurlijk niet, waar zou ik zo'n mooi meisje ontvoeren?" Zegt hij met een knipoog en ik draai met mijn ogen.

"Hou je geflirt maar voor op school." Zeg ik en ik wandel naar zijn auto die ik net had zien staan hij volgt me en kijkt me aan over de auto.

"Ga je me nog wegbrengen of hoe zit het?" Vraag ik wat ongeduldig.

Hij lacht en schudt zijn hoofd weer en opent de auto. "Stap in." Zegt hij en dat doe ik ook. Een paar seconden later zijn we al opweg naar school.

Ik check mijn gsm en zie een berichtje van Seth dat ik nog niet gelezen had.

Van: Seth <3

Ik sta voor je deur, ik breng je naar school.

"Heb jij nu echt je naam veranderd op mijn gsm naar 'Seth, met een hartje'?" Lach ik. "Ik kon niets beters verzinnen." Zeg hij met een knipoog, op dat moment neemt hij een scherpe bocht en vliegt mijn gsm uit mijn handen dat Seth nog snel kon vangen.

"Hoe deed je dat? Je leek wel een aap!" Zei ik luid met een lach.

Hij kijkt me aan "Ik red je gsm en jij noemt me... Aap? Eerlijk Elena, aap? Is dat het beste?" Zegt hij, proberend zijn lach in te houden wat mislukt.

Ik slaag zijn arm en neem mijn gsm uit zijn hand "Dankjewel." Mompel ik.

"Wat? Wat sorry, ik hoorde je niet." Zegt Seth met zijn hand rond zijn oor.

"Dankjewel." Mompel ik een beetje luider.

"Hmm, nee nog net niet, nog eens." Zegt hij en ik draai met mijn ogen.

"Dankjewel." Zeg ik nu, luider.

"Dat is beter, graag gedaan." Zegt hij en hij gooit me een knipoog toe.

"Aap." Zeg ik terwijl ik zijn naam verander op mijn gsm.

"Gemeen." Zegt hij, kijkend hoe ik 'Seth <3' verander in 'Aap.'.

"Ik ben tenminste geen aap." Zeg ik serieus en kijk hem dan aan en -probeer- ik hem ook zo'n hotte knipoog toe te gooien. Let op ik zei 'probeer' wat dus betekent, in mijn geval, dat het volledig mislukt. Volledig.

Hij begint geweldig hard te lachen. Lang en hard.

"Aap." Zeg ik maar hij hoort me niet want hij is te druk bezig met me uit te lachen.

Ik draai me boos weg met mijn armen gekruist en kijk naar buiten. Nog geen 5 seconden later stopt hij met lachen. "Lenaaa, het was maar een mopje!" Zegt hij, maar ik hoor de lach nog in zijn stem.

Ik probeer mijn lach ik te houden en slaag zijn hand weg dat mijn schouder wilde bereiken.

"Komop Lena." Zegt hij als we school net binnenrijden.

"Je hebt geen recht om mijn bijnaam te gebruiken op dit moment." Zeg ik serieus en kijk hem aan.

Hij gooit zijn handen in de lucht "Oh-oh. Pas op mensen, nu word het serieus." Zegt hij met een grijns, hij stapt uit en loopt naar mijn kant en doet mijn deur open zodat ik kan uitstappen.

Ik kijk hem 'vuil' aan als ik uit stap en ik zie onze vrienden in een groepje staan. Hij duwt me tegen de auto en kijkt me recht in de ogen aan. Dat duurt te lang naar mijn goesting maar snel word het verbroken door dat hij zijn lippen op de mijn plaatst. Hij kust me heel intens en grijpt dan naar mijn hand en houd het vast. Zo lopen we naar ons vriendengroepje.

We praten even met onze vrienden tot de bel gaat en dan draait hij zich naar mij. "We zullen samen buiten gaan eten, goed?" Zegt hij zachtjes als hij dichterbij komt en mijn haar achter mijn oor steekt.

Ik wil bijna oke zeggen maar dan denk ik aan de straf. "Ik mag je eigenlijk voor een week niet zien buiten school." Zeg ik en voeg er op het einde een grijns aan toe omdat ik gezaagd heb voor deze straf.

Hij haalt zijn schouders op "Die regel hebben we vandaag dan toch al verbroken, sinds ik voor je huis stond." Zegt hij met een knipoog op het einde.

Ik breng een lach uit en haal m'n schouders op. "Goed dan." Zeg ik en ik kus hem intens en leg mijn armen in zijn nek.

Daarna breek ik de kus en blijf in dezelfde positie staan en kijk in zijn ogen zonder iets te zeggen. Ik grijns en loop dan weg naar de klas ik draai nog een laatste keer om voor ik het gebouw binnenstap en zie hem versteld kijken door mijn flirterig gedrag.

Tenslotte is dit nog altijd een spel.

(*a/n*)

Ooeeee.

Het leek net alsof dat Seth haar bijna had overwonnen en dan BAM pakt ze hem terug. Plus, wat vind je van zijn nieuwe bijnaam? ;)

Spannend! Toch? Ik hoop allesinds dat jullie dit een beter hoofdstuk vonden dan het vorige! Ik in elk geval wel!

En ik realiseer nu dat dit echt wel een vrij kort hoofdstuk is maar ik wil altijd een apart deel van het verhaal dat in mijn hoofd zit in een apart hoofdstuk zetten, dat is makkelijker en overzichtelijker voor mij én waarschijnlijk ook voor jullie!

Vote en comment aub? :D

*smak smak* xoxo Amber

LovegameWhere stories live. Discover now