1/4/2018

21 3 0
                                    

Καλό μήνα!

Θα έπρεπε να τελειώσω τα πάντα αυτή ακριβώς τη στιγμή. Τίποτα δεν έχει γαμημενο νόημα. Οι νονοί του αδερφού μου ήρθαν αυτές τις ημέρες και μιλούσαν για διάφορα θέματα με τους γονείς μου και όταν πήγα στο δωμάτιο μου άρχισαν να μιλάνε για την τελευταία απόπειρα αυτοκτονίας μου και με έκανε να νοιώθω υπερβολικά πολύ σκατα. Μετά σχολίαζαν μια κοπέλα στην τηλεόραση που ήταν λεσβια και γενικότερα όλους όσους δεν είναι straight και εγώ ξεκάθαρα δεν είμαι straight όπως κάποιοι μπορεί να έχουν καταλάβει και αυτό με έκανε να νοιώθω ακόμη χειρότερα. Την Πέμπτη έχασα τις αισθήσεις μου όσο περπατούσα στον δρόμο εξαιτίας της έλλειψης σιδήρου (αυτά συμβαίνουν όταν δεν περνεις να τα χάπια σου και δεν τρως σωστά οπότε εσείς κάντε και τα δύο οκ; έτσι μπράβο.) Όλα είναι μια αποτυχία μαζί με εμένα.

Τέλος είπα να δώσω όσο περισσότερα facts για εμένα γίνεται και να αφήσω την αρχικη ιδέα δηλαδη να πω πράγματα για την εμφάνιση μου, το όνομα και την ηλικία μου μαζί με άλλα.

9. Έχω φυσικά καστανοξανθα σπαστά μαλλιά αλλά τα έχω βάψει κόκκινα αυτή τη περίοδο
10.Με λένε Λυδία
11. Είμαι 19
12. Έχω 8 piercings στο δεξί αυτί και δύο κρικακια στο κάτω χείλος (ναι πονεσαν κάποια ξεκολλάτε όλοι την ίδια ερώτηση)
13. Έχω 3 tattoo. Ένα pride flag στον αριστερό ώμο, έναν αγγελο με νεκροκεφαλές λίγο πιο πάνω από το αριστερό γόνατο και έχω γράψει στον δεξί καρπό μου "True friends stab you in the front"
14.Παω δευτέρα λυκείου γτ έχω μείνει εξαιτίας όλων αυτών.
15. Έχω πει σε τρία άτομα πως είμαι bisexual.
16. Παίρνω υπερβολικά πολλά χάπια συγκεκριμένα : agomilatine(αντικαταθλιτηκα,) tardyferon (για την έλλειψη σιδήρου) , felicine(για την έλλειψη φυλλικου οξέως) και bluebontet (για την έλλειψη ασβεστίου.)
17. Αγαπώ τα θρίλερ
18. Η αγαπημένη μου ταινία είναι το deadpool παραδόξως και αγαπημένη σειρά το shameless (Ian and Mickey 4life)
19. Το χέρι μου είναι ακόμη σκατα.
20. Το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι οι mcr
21. Η γιατρός μου πιστεύει πως έχω νευρική ανορεξία και έχω πολλά πάρε δώσε με το νοσοκομείο.
22. Δεν με βολεύουν οι πιτζάμες οπότε φοράω φόρμες ή τζιν στον ύπνο. Ναι το κάνω και αυτό.
23. Δεν μου αρέσει να βρέχω το πρόσωπο μου.
24. Έχω να κοιμηθώ δύο μέρες γαμω το σπιτάκι αλλά όσο και να θέλω να κοιμηθώ δεν μπορώ.
25. Αγαπώ τους: Brenon Urie, Gerard Way, Oliver Sykes, Dan Howell, Josh Dun, Tyler Joseph, Marshall Mathers (Eminem), Johnie Guilbert, Black Friday, Shawn Mendes, Matthew Gray Gulber, Frank Iero, Chris Motionless, Andy Black, Denis Stoff και Ronnie Radke.

Δεν έχω ιδέα τι άλλο να γράψω αααααααααααααα

My diary Where stories live. Discover now