Седма глава 2/4

2.3K 126 2
                                    

     # Майли

     Часовете минаваха ужасно бавно, а постоянното присъствие на гаджето ми до мен, въобще не помагаше. Защо трябваше всичките ни часове да съвпадат? Не се откъсвахме един от друг, а не можехме и да правим това, което искахме. Страстта и напрежението помежду ни се забелязваше отдалеч, просто не можехме да се удържим. Ръцете му бяха навсякъде по тялото ми, а моите устни търсеха неговите постоянно. По време на часовете не сваляхме поглед един от друг. Нямах представа дали той разбира нещо от уроците, но аз мислех само какво ще правим след това. През междучасията се натискахме пред шкафчетата. Трябваше да престанем, защото имаше вероятност да ни арестуват за неприлично поведение. И точно преди часа по физическо, беше на косъм да ни хванат. Всички момичета бяха излезли от съблекалнята, аз бях последна и усетих как силните му ръце ме тикат обратно вътре. Знаех, че трябва да му кажа да спре, но просто не можех. Харесваше ми начинът, по който притисна гърба ми към вратата и как пръстите му бързо, и в същото време нежно, се опитваха да влязат под спортния ми екип.
     - Искам да те докосна! - каза той, без да спира да ме целува.
     - Трябва да вървим! – изстенах, когато той мина с пръсти по женствеността ми и ги притисна към нежното ми място.
     - Готова си за мен!
     - Да! - отново изстенах. - Но трябва да вървим, защото ще ни търсят.
     Лукас се отдели от мен бавно и въздъхна. Погледна надолу към ясно очертаната си ерекция и прокара безпомощно пръсти през рошавата си коса.
     - Имам голям проблем!
     - Виждам! - ухилих му се. Докато той се наместваше в долнището си, аз отворих вратата и се огледах наоколо. Всички бяха вече в салона. И ние тръгнахме натам – прегърнати и усмихнати. Лукас ми прошепна в ухото:
     - Трябва да решим големия ми проблем!
     - Потърпи още малко, след часовете ще те заведа на едно място. Сега, когато имаш кола, ще ни е лесно...
     - Стивънсън и Джоунс, по-живо, часът започна! – Бристолс - учителят по физическо и треньор на баскетболния отбор, ни се развика. Понечих да се отдръпна от Лукас, но той ме притисна към себе си за още една целувка, преди учителят да викне още веднъж. - Стивънсън, ще я обичаш, след като свърши часът ми!

Черната роза. Изгубен в черното. + Новелата "Белязана с розата"Where stories live. Discover now