huszonkilenc.

927 104 9
                                    

Harry és Louis Zayn kocsijával jöttek a pakisztáni házához, Harry egész úton pólója aljával játszadozott. "Rendben srácok. Apám csak öt óra múlva jön haza, úgyhogy csapjunk bele!" kiáltotta Zayn, kihúzva valamilyen zöld színű anyagot a fiókból. "Mehet?" kérdezte a fiú, feltartva valami cigarettára hasonlító dolgot. Louis bólintott, aztán leült Zayn mellé. Zayn belélegzett egy kis mennyiséget, majd nemsokkal később ki is fújta a fehér füstöt. Eközben Liam és Harry furán néztek egymásra, miután látták, hogy Louis is eképpen cselekedett leszámítva, hogy ő sokkal nagyobb levegőt vett.

Louis visszaadta Zayn kezébe a cigarettát, és folytatták előröl egymás után. Kis idő múlva Harry megszólalt. "Kipróbálhatom?" kérdezte és Louis és Zayn egymásra néztek, mielőtt mindkettőből kitört volna a nevetés. De Louis már magasan volt (na értitek ugye? Szerk.), ezért hagyta, hogy a fiú kipróbálja. "Vedd az ujjaid közé így, igen. És most vegyél egy kis levegőt. Ne nagyot, először még ne. Nesze. Most pedig fújd ki." Louis szemeit dörzsölve vigyorgott. Harry kifújta a füstöt, és csak egy kicsit köhögött. "Nagyon jól csináltad, hercegnő." Louis mosolygott Harry-t nézve, aki elvörösödött a becenév hallatán.

Louis és Zayn a következő órákban már eléggé magasan voltak, míg végül Louis felhívta az édesanyját, hogy megmondja neki, ma a fiúnál alszik. "Csinálok tojást! Kibaszott éhes vagyok." mondta Zayn, miközben lesétált az emeletről.
"Én is." mondta Louis, követve őt.
"Hol van az a rohadt só?" szólt Louis egy kis idő múlva, az említett fűszert a hűtőben keresve.

Liam és Harry a lépcsőn ülve nevették a két fiút. "Nem tudom ember, nézd meg a hűtőben!" válaszolta Zayn, mire Louis drámaian felsóhajtott. "Ott vagyok te seggfej!" mondta, és Harry megrázta a fejét.

"Néha annyira röhejesek." mondta, Liam pedig egyetértve bólintott. "Aha, de imádom őket."..

HOGY LEHET EZ A CAMILLE GECI ENNYIRE PISZKOSUL RONDA DE MOST KOMOLYAN ÉS MI A FASZOM?! 👿👿

bad boys.(Hungarian Translation LS.) BEFEJEZETTWo Geschichten leben. Entdecke jetzt