huszonkettő.

1K 114 5
                                    

Másnap reggel Harry és Louis iskolába mentek. Louis önelégült mosolya levakarhatatlannak bizonyult arcáról.

Harry nem tudott nem kuncogni azon, hogy az összes lány, esetleg fiú, féltékeny pillantásokat vetnek feléjük, akárhányszor Louis megcsókolja őt. A göndör hajú vigyorogva sétált a szekrénye felé, és nyitotta ki annak ajtaját. "Bébi, ma átjössz játszani?" kérdezte Louis édesen, mire Harry aprót bólintott. "Hát persze, Niall-t is hozom." felelte, és hagyta, hogy a kékszemű átkarolja a derekát, így sétálva a fiú osztályterme felé.

"Találkozunk majd következő óra után." szólt Harry után. Amint megfordult, a Sophia névre hallgató pompom lány megállította őt és vigyorogva állt meg Louis mellett. "Hallottam rólad és Styles-ról."mondta, Louis csak bólintott és halványan elmosolyodott. "Szerintem elég fura egy gyerek."suttogta közelebb hajolva a fiúhoz. "Ezt meg hogy érted?"Louis összeráncolt szemöldökkel meredt a lányra, aki nem válaszolt csak vigyorogva megfordult és elment.

Louis az osztályban összefutott Andy-vel. Mindent elkövetett, és erősen próbálta visszafogni magát, nehogy idő előtt vágja pofán a fiút. Tíz perccel később, közvetlen óra után ő és Andy maradtak csak az osztályteremben. Már éppen menni készült, amikor érezte, hogy valaki elkapja a karját.

"Andy." Louis állát felszegve nézett a fiúra. "Hé! Miért mentetted meg azt a Styles gyereket? És talán azért löktél ki a szertárból, hogy eltudd vinni annak a gyökérnek a darabjait? Ez tök béna!" nyögött fel a fiú színpadiasan. Louis lassan felállt. "Ismételd meg." szólt halál nyugodtan. "Ne már! Most hirtelen mindenki összebarátkozott azzal a buzival?" Louis tenyerét mérgesen az asztalra csapta. "Ha nem fejezed be, kénytelen leszek szétrúgni a segged!" szemeit összehúzva nézett Andy-re, aki pofátlanul meredt az előtte állóra.
"Jól van" válaszolta gúnyosan.

"Emlékszel mit tett Zayn?" kérdezte Louis. Andy szemeit forgatva bólintott. "Képzeld el újra, csak tízszer rosszabb lesz" Louis alapvetően morogta a szavakat, majd kisétált a teremből nyomában Andy-vel, aki nem hagyta elmenni egykönnyen. "Kérlek csak azt ne mondd, hogy ez a fasz imádó kis punci (el sem hiszem, hogy ezt leírom..szerk.) a barátod" fintorgott a fiú. Louis hirtelen megfordult. "Te tényleg azt akarod, hogy szétverjelek?"
"Sajnálom, de ez a gyerek annyira szánalmas! Tudtad, hogy még azt is hagyta, hogy a szart is kiverjem belőle? Meg sem próbált visszaütni!" mondta kezeit széttárva. Louis elkapta a karját.

"Ez azért van, mert az a fiú nem olyan szánalmas, mint te, hogy embereket bántson. És ha még egy istenverte szót mersz rá mondani..Itt esküszöm, hogy én leszek az utolsó dolog, amit utoljára látni fogsz" engedte el a karját, amint megpillantotta Harry-t.
"Lou? Mi folyik itt? futott feléjük a göndör hajú fiú, Louis pedig megrázta a fejét. "Oh nézd már! Itt van a kis buzi, akit jól elvertek! Újra meg kell tennem, hogy végre átmenjen az üzenetem?" nevetett fel gúnyosan. A következő pillanatban Louis hirtelen megfordult, és erőből vágta állkapcson Andy-t.

Harry felnyikkant és ijedten próbálta leszedni Louis-t Andy-ről, de már túl késő volt. Andy hihetetlenkedve markolászta az állát, majd gyorsan felpattant és szemen ütötte Louis-t, aki zihálva kapta el a pólójától fogva. Újra és újra megütötte a fiút, mégegyszer utoljára, mielőtt a tanár aki éppen feléjük tartott szét nem szedte őket.

bad boys.(Hungarian Translation LS.) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now