tíz

1.2K 125 2
                                    


Az idő, tíz óra körül járt, és Zayn már megcsókolta Liam-et mindenki előtt, Louis belefejelt egy tál lisztbe és pólót cserélt Harry-vel, Niall megevett egy kanál csípős szószt citromlével összekeverve.

Megtudtuk, hogy Niall nem kedveli a Dylan O'Brian nevű fiút, aki mellé került olvasás órán. (Niall diszlexiás volt)

A következő, egyben az utolsó körben, Zayn kérdezett Harry-től, aki az igazság mellett tette le a voksát. "Ki tetszik neked?" vigyorgott Zayn. Liam sóvárgó pillantásokkal illette, felnézve a fekete hajú fiú öléből, ahol eddig fejét pihentette. Zayn mosolyogva vezette kezét új barátja hajába, és kezdett el játszadozni a puha, barna fürtökkel. Liam a tettét elégedett sóhajtásokkal díjazta.

"Elmondom neked Zayn. De nem mondhatod el senkinek. Senkinek ebből a csoportból." mondta Harry, és közelebb csúszott az alacsonyabb fiú füléhez. "Louis az." suttogta, és Zayn mosolya egyre szélesebb lett, ahogy végig vezette szemeit a szobában lévőkön. "Ki az?" húzta össze szemöldökeit Niall értetlenül, Harry csak meredten bámult vissza rá.

"Hülye vagy Ni. Már elmondtam neked. " mondta Harry fejét rázva. "Oh, tényleg." helyeselt Niall bólogatva. "Ma este mindenki megbolondult?" kérdezte Louis, aztán legyintett.

"Na mindegy, ha szeretnétek, akkor maradhattok egész éjszakára. Van egy vendégszoba, a nappali kanapéja, és a kanapé a szüleim szobájában ha ez megfelel nektek." Louis mosolyogva nézett körbe a szobában. Mindenki mosolygott, csak Niall ugrott fel és rohant az ajtó irányába. "Enyém a kanapé!" sikította, és lerohant a földszintre, Louis eközben lehúzta magáról a nadrágját.

"Gyere, Li!" mondta Zayn felsegítve Liam-et a földről, mielőtt elhagyták volna a szobát.

"Harry...lemehetsz a földszintre vagy maradhatsz itt is. De csak ha te is akarod." tette hozzá gyorsan Louis, majd bement a fürdőszobába, hogy kivehesse piercingje-it. "Maradnék ha nem baj, rendben?" kérdezte Harry, és Louis csak bólintott.

Egy órával később, Harry és Louis egymás mellett feküdtek az ágyon. Harry, Louis tetovált törzsén feküdt és Louis a göndör hajú fiút figyelte. Kis idő múlva, Harry elaludt és Louis nem tudott mást csinálni csak Őt bámulni. Harry lélegzetvételei megnyugtatták, pár másodperc múlva Louis is mély alomba zuhant..

bad boys.(Hungarian Translation LS.) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now