tizenegy

1.2K 123 2
                                    


Harry hatalmasat sóhajtva ébredt, meglepetten kostantálta, hogy Louis már nem aludt mellette, vagy rajta.

Harry felpattant, lesétált a lépcsőn. Kinyitotta a konyha ajtót, elvigyorodott amikor meglátta ott Louis-t, ahogyan reggelit készít.

Niall az asztalnál ült, és természetesen az ételre várt, mivel Liam és Zayn nem voltak jelen, Harry biztosra mondta, hogy a két szerelmes még mindig alszik. Helyet foglalt Niall mellett.

"Jó reggelt Lou!" mondta végül Harry, mire Louis megfordult. " 'Reggelt hercegnő!" vigyorgott Louis.

"A reggeli nemsokára kész." mondta Louis, Niall pedig éljenzésbe kezdett. "Oi! Ti ott, fogjátok be!" A fiúk hangos sikítást hallottak a nappali felől, nemsokkal később megjelent a konyhában Zaym, Liam-mel karöltve. Zayn elhelyezkedett egy széken, míg Liam az ölében foglalt helyet. De, hogy milyen oknál fogva, azt senki sem tudta, hiszen volt elég szék.

Louis tálcákra halmozott baconnel és tojásokkal tért vissza. Az étel tíz perc elteltével teljesen elfogyott, eltelítve az összes fiú gyomrát.

"Mit csináltok ma?" kérdezte végül Niall. Mindnyájan a nappaliban voltak, Louis és Harry egy fotelen osztoztak. "Nincs mára tervem." mondta Harry, kijelentését egyetértő bólintások követték a csoportból.

"Menjünk úszni!" vetette fel Niall, mire Liam bólintott a többiek pedig nem sokkal később beleegyeztek.

A terv szerint, Louis házában találkoznak, úgy egy óra múlva. Harry nem szerette volna egyedül hagyni őt, így inkább Louis mellkasának melegét élvezte. És nem érdekelte, hogy unatkoztak..

bad boys.(Hungarian Translation LS.) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now