huszonhét.

916 104 0
                                    

Amióta Louis és Harry hivatalosan is együtt voltak, Louis nem talált rá okot, hogy ne csókolja, ne ölelje meg és ne érjen hozzá a fiúhoz minden pillanatban.

"Ki akarod hagyni, bébi?" kérdezte Louis és Harry bólintott. "Utálom a matekot." felelte a virágkoszorús fiú vállat rántva. Eldöntötték, hogy meglátogatják Harry kedvenc földjét.

Harry egy újabb koszorút készített, miközben Louis oldalának dőlt, aki egy fának vetett háttal ült. Louis vigyorogva nézte őt. Kezét Harry combjára helyezte és hüvelykujjával finoman dörzsölni kezdte a nadrág fedte területet.

Harry megborzongott azon, amit a fiú csinált vele. Louis megnyalta az ajkát, majd elmosolyodott a göndör reakciójára. Harry befejezte a koszorút és a göndör fürtök közé helyezte, majd visszadőlt Louis oldalának.

Louis elmosolyodott, karját Harry törékeny teste köré fonva. Körübelül egy órája lehettek ott, amikor Louis halk hortyogást hallott a másik fiú felől. Elvette a telefonját és felhívta Niall-t.

"Hey Ni." mondta halkan, próbálva nem felébreszteni az alvó fiút. Megkérdezte Niall-t, hogy feltudná-e őket venni, mire Niall beleegyezett. 

Louis óvatosan emelte fel Harry-t, egyik karját a térdei alá téve, míg másikat a háta alá. Felkapta őt és egy az utcán lévő padra ült le vele, ott várva a hamarosan megjelenő Niall-re.

Nem sokkal később Niall megérkezett, Louis mosolyogva figyelte, ahogy kinyitja nekik az ajtót.

bad boys.(Hungarian Translation LS.) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now