tizenkettő.

1.1K 120 3
                                    

"Szent szar!" motyogta Harry. Szava teljesen elállt és másodpercekig nem tudott megszólalni, miután Louis levetette magáról a pólóját. A tetovált, izmos test látványára teljesen megnémult.

"Tetszik, amit látsz?" kérdezte Louis, ajkain pimasz mosollyal. Harry nem válaszolt, inkább elfordult, nehogy a fiúk meglássák rákvörösre pirult orcáit. Louis kuncogva fonta karjait Harry dereka köré.

"Egyébként, négy mellbimbóm van."  mondta Harry, és mellkasára mutatott. Niall hangosan nevetni kezdett, míg Liam szaporán pislogva meredt a göndör hajú törzsére. "Viccelsz." legyintett Zayn, mire Harry csak a fejét rázta jelezve, hogy nem, majd megfordult, hogy megmutathassa Zayn-nek is közelebbről. "Azt a kurva! Nem viccelt!" nevetett fel Zayn megragadva Liam kezét. "Igen." bólintott Harry, miközben átkarolta Louis vállát a medence felé sétálva.

Mindenki azonnal beleugrott a vízbe. Zayn és Liam, többnyire a medence szélén maradtak, miközben édesen összebújtak és csókolóztak, ellenben a három sráccal, akik vidáman, felszabadultan játszottak.

Néhány óra elteltével viszonylag szárazan és kimerülten sétáltak Louis autójához. Harry nem szólalt meg és furcsán csendes volt, de tekintetét egy pillanatra sem tudta elszakítani Louis fenekéről. Kibaszott jó volt.  A göndör, ajkait szorosan egymásnak préselve szállt be az utasülésre, miközben telefonját szorongatta a kezében. Érezte, hogy nadrágja egyre szűkebb és ágyéka veszélyesen duzzadni kezd.

"Nem lenne baj, ha most hazavinnél LouLou?" kérdezte Harry aranyosan, próbálva elrejteni nadrágját a nagy világ elől. "Dehogy is, édesem." mosolygott Louis, és egyenesen Harry házához vezetett. 

Louis kirakta Harry-t a ház előtt, de addig nem engedte ki, míg egy édes csókot nem hintett a göndör nyakára..

bad boys.(Hungarian Translation LS.) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now