tizennégy.

1K 123 1
                                    


Harry kínosan érezte magát, amikor megkérte Louis-t, hogy vigye el őt a kedvenc éttermébe. Miután elfogyasztották a turmixukat, Louis elmosolyodott, "Van egy hely, ahová ma este mindenképpen elszeretnélek vinni, ha nem bánod." mondta fiú és Harry bólintott. "Rendben. Hova szeretnél menni?" kérdezte Harry és gyorsan lehajtotta a fejét, miután rájött, hogy puha fürtjeit most nem fedte virágkoszorú. "Mi a baj édes?" kérdezte Louis gyengéden, miközben összefűzte Harry ujjait a sajátjaival az asztal felett.

"Ez annyira fura...nincs koszorú a fejemen." mondta Harry, Louis pedig bólintott. Nos, egyébként..Elszeretnék menni egy tetoválószalonba, ha ez neked is megfelel." vigyorgott Louis, Harry csak bólintott. "Jól hangzik." mondta, mire Louis felugrott. "Akkor gyerünk!" kiáltott fel, miközben a göndör hajút az ajtó irányába húzta.

Louis motorkerékpárjára ülve indultak el a szalonba. Harry egész úton haragudott, amiért Louis otthagyta őt a parkolóban és nem mondta el neki, hogy tulajdonképpen mit is akar magára varratni. Louis tudta, hogy Harry utál várni, és nagyon türelmetlen, épp ezért hagyta telefonját a fiúnál, hogy majd tudjon mivel játszani. Húsz perc elteltével Louis jelent meg a parkolóban, egy bandanával a bicepsze körül. "Holnap fogom megmutatni szerelmem. Most haza kell vigyelek téged."

bad boys.(Hungarian Translation LS.) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now