nyolc

1.3K 134 6
                                    

Fél órával később, mind az öt fiú Louis hálószobájában volt. Zayn az ágyon feküdt, Niall az íróasztalnál az irodai, gurulós széken ült, Liam a földön, és Louis és Harry is a földön szorosan egymás mellett.

"Szóval, mit akartok csinálni srácok?" kérdezte Niall, körbe fordulva a széken. Liam csak unottan vállat vont. "Megvan!" kiáltott fel Niall hirtelen, felugorva a székről.

Mindenki Niall felé fordította a fejét, Niall pedig diadalmasan nézett végig rajtuk."Játszunk igazság vagy bátorságot!" kiáltotta, miközben lehuppant Liam mellé a földre. Mindenki felnyögött, kivéve Harry-t.

Harry fülig érő vigyorral ült fel. "Gyerünk Lou!" kérlelte Harry, Louis-t felhúzva. "Vicces lesz." Louis újra felnyögött, de felállt.

"Hé, eddig észre sem vettem, hogy vörös a hajad. Ez eszméletlen!" mondta végül Zayn, látszólag elvarázsolva, miközben helyet foglalt Liam másik oldalán.

Zayn kicsit közelebb csúszott Liam-hez, és Liam rámosolygott a punk srácra. Harry a két fiút nézte, ahogyan azok csendes beszélgetésbe mélyednek.

Louis megbökte Harry karját, és mindketten egymásra mosolyogtak. "Játszunk!" mondta Niall, kezeit a levegőbe emelve.

"Oké, Li, igazság vagy bátorság?" kérdezte Niall, figyelmét Liam-re fordítva. "Hmm....Igazság." Liam bólintott, és Niall felszisszent. "Punci." motyogta. "Ahj, szegény LiLi." mondta Zayn, egyik karját átdobva a fiú vállán. Liam bólintott, majd fejét a mellette lévő fiú nyakába fúrta.

"Ki tetszik?" kérdezte Niall vigyorogva. Liam kényelmetlennek érezte magát Zayn ölelése alatt. "Csirke." morogta Liam, belélegezve Zayn illatát. "Nem csirke!" sipította Niall, mire a szoba másik oldalán ülő Harry megrezzent.

Louis nyugtatásképp kezét Harry combjára helyezi, és Harry mosolyogva néz vissza rá. Zayn kezét még mindig Liam karján tartja, Liam az ölét bámulja. "Umm, nem szeretnék erre a kérdésre válaszolni." suttogta ujjaival játszva az ölében.

"Dehogynem. Az a valaki itt van ebben a szobában?" kérdezte Niall. Liam nem szólalt meg. "Úristen, ki az?" kérdezte Niall türelmetlenkedve, de Liam még mindig nem volt hajlandó elmondani.

"Harry az?" Nem.

"Louis?" Nem.

"Én?" Egyáltalán nem.

"Úristen, neked Zayn tetszik!" kiáltott fel Niall, mire Liam elpirulva húzodott el Zayn-től. "Tudnánk beszélgetni odakinn?" suttogta Zayn a fiú fülébe, mire amaz bólintott. Zayn megragadta a kezét, és kihúzta őt a szobából.

Ez egyre érdekesebb lesz.


bad boys.(Hungarian Translation LS.) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now