tizenöt.

1K 109 6
                                    

Másnap, Harry és Louis az iskolában találkoztak. "Most már megmutatod a tetkód?" Harry morcosan nézett Louis-ra, mire a másik fiú csak bólintott. Harry meglepetten, mégis izgatottan meredt Louis karjára.

"Komolyan?" kérdezte, Louis pedig bólintott, majd levette dzsekijét, ezzel feltárva a bandanával bekötött tagját. Louis lehajtotta a kendőt,mire Harry álla a padlót súrolta. Egy virág koszorú volt a bicepsze köré varrva. Harry finoman megérintette a bőrét, Louis beharapott ajkakkal nézett fel rá. "Tetszik?" kérdezte, mire a göndör hajú elvigyorodott. "Ezt miattam csináltad?" morogta Harry, Louis bólogatott. "Hát persze, szerelmem. Te vagy a legfontosab b személy az életemben, és szerettem volna, ha valami csak is rád emlékeztet." felelte a fiú, Harry szinte itta az összes szavát, melyet kiejtett tökéletes ajkain. Mert Louis-nak tökéletes ajkai voltak, Legalábbis Harry szerint.

Együtt sétáltak az osztályok felé, és Harry nem tudott megszólalni, viszont mosolya levakarhatatlan volt, melyet Louis tetoválása varázsolt meggyvörös rubintjaira. El kell mondania Niall-nek.

"Harry?" kérdezte Louis, hangját kissé megemelve, hogy felkeltse a mellette sétáló göndör hajú figyelmét. "Hm?" Harry álmodozva felelt, bár nem figyelt. "Kérdeztem valamit szívem." Louis mosolyogva nézett Harry-re. Tekintetét próbálta elszakítani, a fiú formás ajkairól, ami igazán nehezen ment neki. "Azt kérdeztem, hogy mi lenne ha később találkoznánk?" ismételte meg Louis a kérdését. Harry csak lassan bólintott, mielőtt besétált volna az osztályterembe. "Később találkozunk." motyogta Louis, majd lassan elsétált.

Véleményt. mennyire fordítok szarul??

bad boys.(Hungarian Translation LS.) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now