17. Bölüm "Görüşmeyeceksin"

24.4K 811 42
                                    

Medya: Demir ve Alya

                                        ❁

"Ben lavaboya gidiyorum." dedim ve lavaboya girdim. Koluma baktım. Morarmaya başlıyordu, biliyordum. Şu an çok acıyordu. Çantamdan kapatıcı aldım ve koluma sürdüm. Bu sırada içeri kızlar girdi ama kız demek ağır kalırdı. Aralarından esmer olan konuşmaya başladı.

"Off Korkmaz Holding'in patronu yani Demir ne kadar yakışıklı, onun altında yatmak için nelerimi vermezdim." dedi. Ne!? Seni sürtük. Taviz vermeden dinlemeye devam ettim.

"Ay evet bu zamana kadar çok kızla yatmış ama yattığı kızla bir daha hiç yatmazmış." dedi aralarında sarışın olan. Ne yani Demir bir çok kız ile yatmış mıydı? Şu an çok sinirliydim. Bu nasıl bir adamdı? Kaşlarımı çattım ve araya girdim.

"Ne diyorsunuz siz be?!" diye çıkıştım. Daha fazla tutamadım kendimi.

"Sana ne kızım, dert mi?" dedi esmer olan. Ben bu kızı öldürürdüm. Hemem saçına yapıştım.

"Lan ben sizi öldürürüm. Bir daha Demir'in adını ağzınıza almayacaksınız." dedim. Diğer kız beni durdurmak için harekete geçtiği için hemen ona "Sakın, yaklaşırsan daha beter ederim." dedim ve esmer kızın saçını yolmaya devam ettim. Saçını çekerek kendime yüzüme doğru kaldırdım kafasını. "Umarım uyarımı dikkate almışsınızdır." deyip saçını bırakıp ittim. Kendime çeki düzen verip çıktım. Demir ile karşılaştım.

"Ne oluyor? Neredesin sen?" diye çıkıştı.

"Sana ne. Sen git kızlarla yat." dedim ve yanından geçip ilerledim. Böyle bir tepkiyi beklemiyordu, bende kendimden beklemiyordum. Kalbim neden bu kadar çok acımıştı ki? Neden kendimi tutamayıp kıza saldırmıştım?

                                       ✾

"Sen lavabonun önünde bana ne ima etmeye çalıştın?" dedi Demir. Güney bir adamın yanındaydı. Ece eve gitmişti. Doruk ve Mira da dans ediyorlardı. Biz masada tektik.

"Hiçbir şey." dedim.

"Alya!" dedi.

"Kızlarla yat dedim, bunun neresini anlamadın." dedim.

"Bu seni neden ilgilendiriyor?" dedi. Doğru söylüyordu. Bu beni neden ilgilendiriyor? Hiçbir şey demedim. Sustum, verecek cevabım yoktu. Çünkü haklıydı.

Eve geldiğimizde odama girdim. Elbisemi çıkarıp banyoya ilerledim. Yüzümdeki makyajı tamamen temizledikten sonra ılık bir duş alıp kendime geldim. Yatağıma uzandım. Çok yorulmuştum. Direkt gözlerimi kapatıp uykuya daldım.

                                        ✾

Gözlerimi açtığımda kendimi bitkin hissediyordum. Bu yorgun bitkin halimi değiştirmem lazımdı. Biraz düşündükten sonra bir karar verdim. Demir'in bana yaptığının aynısını ona yapacaktım. Odamdan çıktım ve mutfağa girdim. Buz gibi suyu bardağa boşaltıp Demir'in odasına ilerledim, umarım yatıyordur. Kapıyı yavaşça açtım ve içeri girdim. Yine yüz üstü yatıyordu, kafası sağa bakıyordu, hemen baş ucuna gittim ve suyu tam kafasına denk getirecek şekilde yukardan aşağı hepsini döktüm.

"Lan ne oluyor?!" diye kükreyerek kalktı. Tırsmıştım, aferim Alya şimdi bittin kızım sen. Bana baktı. Ayağa kalktı ve yüzündeki suyu elleriyle silmeye çalıştı.

"Sen..." dedi üstüme gelmeye başladı. "Sen döktün. İşte bunu yapmayacaktın Alya."

Hemen kaçmaya yeltendim ve kapının kulpunu aşağı indirdiğim gibi odadan çıktım, sonra merdivenlerden hızlıca koşarak indim. Arkamadan Demir geliyordu. Ne yapacağımı şaşırdım ve bahçeye çıktım. Demir çok yakınıma gelmişti. Bittim ben yakalanacak... Dememe kalmadan Demir belimden kavradı.

Mafya'nın Tatlı Belası (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now