Miluju tě

1.9K 21 5
                                    

Ahoj lidi vsadím se že většinu z vás dokážu sklamat čtyřmi slovy. A jakými? Těmito: " tohle není gay příběh." Jinak aby jste pochopili děj se odehrává v 5×20 nebo aspoň začátek. Tak to myslím na začátek stačí a teď už k příběhu.

"To vypadá zle Theo " řekla jsem a pomohla jsem Theovy dojít ke schodům kde se posadil.

" Budu v pohodě" řekl a vypadalo to že ho to hodně bolí. Sklopila jsem pohled protože mě bolelo ho takhle vidět. Dal mi ruku na tvář a zvedl mi hlavu abych mu viděla do očí, neváhala jsem a okamžitě jsem ho políbila. Když jsem se odtáhla zkoumala jsem Theovu tvář jestli mám přestat a nebo mám pokračovat. Když se usmál tak jsem ho znovu začala líbat sedla jsem  si mu na nohy a pokračovala v líbání. Ani nevím co jsem udělal jestli jsem se dotkla blízko rány, ale najednou Theo skroutil obličej v bolestném gestu. Okamžitě jsem se odtáhla.

" Měli bychom přestat, vem si pár dní na rozmyšlenou vymyslíme nový plán"  řekla jsem protože jsem o něj měla starost.

" Ty chceš čekat pár dní" zeptal se a v jeho hlase byla slyšet bolest.

" Jsi zraněný musíš se uzdravit a já nejsem jako ostatní nemůžu ti vzít bolest."

" To nevadí uděláš pro mě něco jiného" řekl a usmál se.

" A co?" zeptala jsem se a byla jsem ochotná udělat cokoliv co mu pomůže.

" Existuje jeden nadpřirozený lék z devíti bylin, ale když se udělá špatně může mě to zabít" řekl a já nevěděla co mu na to mám říct.

" Dobře a z jakých bylin? "

Vzala jsem si mobil a zapsala jsem si je tam a pak jsem je šla shánět.

Pár jsem jich sehnala v obchodě, ale většinu jsem jich ukradla v nemocnici. A tu poslední jsem ukradla z veteriny, kde jsem paralizovala Deatna. Pak jsem se vrátila za Them. Všimla jsem si že v rohu stojí Deaucalion.

" Theo opravdu to chceš" zeptala jsem se s nadějí že si to rozmyslel.

" Jo" řekl a já mu natřela ránu tou zlaštní  směsí.

Chytila jsem ho za ruku protože vypadal že má velké bolesti. Obličej měl zkroucený bolestí a skoro nedýchal, ruku mi držel tak pevně že mi v ní zlomil pár kostí které se skoro okamžitě po tom co mě pustil zahojili. Když mi pustil ruku všimla jsem si že se mu rána uzdravila.

" Měli bychom jít" řekl Deaucalion.

" Ještě chvíli Theo si musí odpočinout."

" Né to je dobrý jsem v pohodě."

" Theo ještě jsi slabý " věděla jsem že mě asi neposlechne, ale doufala jsem že se mýlím.

" Jsem v pohodě" řekl a zvedl se.

" Tak pojďte vy hrdličky " řekl Dukelion a já jsem po něm hodila vražedný pohled. Pak jsme se všichni tři vydali do tunelů.

Když jsme tam byli tak se Theo nabil elektrickou a já jsem paralizovala Deaucaliona. Pak jsme se s Them rozdělili a prohledávali jsme tunely. Domluvili jsme se že pokud někdo z nás najde Sebastiana tak zavije aby ho ten druhý našel.

Po ňejaké době chození jsem narazila na Scotta, Liama a Lydii tak jsem je paralizovala a šla jsem s lehkým zraněním které mi způsobil Scott dál. Po dalších asi 20 minutách jsem uslyšela Theovo zavití. Bylo to jen kousek od místa kde jsem teď stála, rozběhla jsem se abych tam byla co nejdřív. Když jsem tam doběhla tak bestie rozřízla drápami Theovo břicho a hrudník. Pak ho odhodila a proměnila se zpátky do lidské podoby.

" Uhni mi  nebo zkončíš jako on" řekl Sebastian  a já se přitiskla ke stěně a nechala ho odejít. Potom jsme přiběhla k Theovi vypadalo to hodně špatně a já nevěděla co dělat. Najednou se tam objevil Scott, Liam a Deaucalion.

" Scotte pomož mu prosím" řekla jsem se slzami v očích.

" Jemu už není pomoci Tracy " řekl Deaucalion a pak odešli a já tu s Theem zůstala znovu sama.

" T - Tracy  j-a tě mi- miluju" vykoktal ze sebe a já nevěděla co dělat nemohl mi umřít prostě ne.

" Já tebe taky Theo" řeka jsem a políbila jsem ho a přitom se mi povedlo mu vzít bolest. Usmál jsem se tomu ale nepřestávala jsem plakat.

" Ahoj Taro" řekl divajic se někam za mě. Otočila jsem se ale nikdo tam nebyl, když jsem se otočila spátky už byl mrtvý a s ním jakoby umřel i kousek mě.

Za korekci vděčím Believe_in_Innocent.

PS: Doufám že jsem tě moc nepohoršila.

one shotsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu