Profesorův výklad

2.4K 39 5
                                    

Z pohledu Harryho:

Probudil jsem se brzy, ostatní ještě spali a tak jsem se oblékl, vzal si batoh a šel jsem na snídani. Když jsem tam přišel tak tam nikdo, nebyl s vyjímkou Draca a pár žáků z Havraspáru které jsem neznal. Po chvíli jsem se rozhodl, že si sednu k Dracovi, nechtěl jsem sedět sám a navíc poslední dobou jsem se už tolik nehádali, což byl skoro zázrak, protože jsem se hádali skoro pořád, možná důvodem klidu byli zkoušky, které se neúprosně blíží a my se na ně museli neustále učit." Ahoj Draco".

"Čau Pottere, co tu děláš tak brzy vždyť není ani 5 hodin ráno"??? Zeptal se trochu rozespale ale přesto dost útočně Draco.
"Co tady dělám já"??? "Nemohl jsem spát." Co jiného bych tu mohl asi dělat?" Odpověděl jsem mu ostře.

" Třeba se učit na zkoušky, nebo aspoň na hodinu lektvarů". Odvětil mi Draco klidně s trochu tázavým tónem.

"Už jsi to slyšel"??? Řekl tázavě.

"Co bych měl slyšet?"

"Brumbál prý půjde do důchodu" řekl s úsměvem Draco.

"To si ze mě snad děláš srandu ne?" řekl jsem mírně naštvaně ale stále klidně.

"Ani náhodou, celá moje kolej si o tom šeptá, hlavně o tom, kdo bude jeho nástupcem."

"A teď mě omluv chci si číst" řekl, a otevřel si učebnici lektvarů a už se na mě ani nepodíval a tak sem se rozhodl, že se půjdu najíst ke svému kolejnímu stolu.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

O 1 hodinu později:
To už i s Ronem a Hermionou jsme si sedali do lavic v učebně lektvarů. Po chvíli do učebny vešel pan profesor Snape a začal mluvit, moc jsem ho nevnímal a bavil jsem se s Ronem o odpoledním tréningu, když v tom jsem uslyšel.

" Pane Pottere posloucháte mě? "řekl Snape tázavým, ale velmi naštvaným tónem.

"Jistě pane" odpověděl jsem mu rychle.

" Ano a na co sem se ptal?"

"To ehmm" .

"Nevíte, stavte se v osm hodin do mého kabinetu."

"Jistě pane profesore." řekl jsem tiše, ale dával jsem důraz na každou slabiku.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Na večeři:
Už jsem se chystal že budu odcházet, když jsem uslyšel od stolu Zmijozelu

" Brumbál prý dnes odjíždí, kdo si myslíte že bude jeho nástupce??? "Když jsem se otočil abych se podíval kdo to řekl zahlédl, jsem Notta jak to říká Dracovi, který byl ke mě narozdíl od Notta zády. Kdyby jsem nemusel jít na " trest" ke Snapeovi tak bych chtěl vědět kde to Nott vzal. Vyšel jsem z jídelny a koukl se na hodiny bylo 19:58, trochu jsem se zděsil, ale vydal se rychlým krokem na cestu. Šel jsem rychle po schodech když jsem sem uslyšel jak na mě někdo křičí" pane Pottere co tu děláte" byla to paní profesorka McGonagallová a vypadala naštvaně." Já jsem právě šel na školní trest k panu profesorovi Snapeovi" vykoktal jsem ze sebe. "Tak běžte, ale doufám že je to naposledy co vás tu vidím běžet". Znovu jsem se rozběhl běžel jsem ještě dvě poschodí než jsem narazil na dveře Snapeova kabinetu trochu jsem se upravil a zaklepal na dveře. Po chvíli se ozvalo "vstupte " když jsem vstoupil tak jsem zhlédnul profesora sedícího u svého stolu opravujícího dnešní písemky.

"No to je dost že jste se konečně ráčil dostavit Pane Pottere"

"Neříkej že se na mě zlobíš vždyť sem se ani moc nezpozdil" řekl jsem klidným tónem a vydal se za ním.

"Jen asi o 5 minut to není moc" řekl ironicky a zatvářil se uraženě.

"Tak co kdyby ti to vynahradil" řekl jsem tázavým tónem a objal ho zezadu.

"A jak bys to asi tak chtěl udělat" zeptal se tiše.

" Co třeba takhle" řekl jsem a začal ho líbat na krk a po chvíli jsem přešel na rty. Poté mě od sebe kousek odstrčil ( ale ne moc silně ) stoupl si a přišel blíže ke mě, poté mi sundal triko a začal mě líbat na rty, potom sjel na krk. Když mě přestal líbat tak do mě šťouchl, nečekal jsem to a proto jsem zavrávoral a spadl na zem, chvíli jsem cítil ostrou pulzující bolest na zátylku ale po chvíli se zmírnila.

"Jsi v pořádku" zeptal se s trochou starostí v hlase.

" Jo ale příště mě varuj než něco takového vůbec uděláš" řekl jsem ublíženě a mnul si zátylek. On na to nic neřekl jen se usmál a sundal si hábit. Sedl si mi obkročmo na klín, naklonil se a pošeptal mi do ucha " pane Pottere tohle má být trest, tak mi neodmlouvejte nebo vás ohnu přes koleno a naplácám vám" cítil jsem jeho teplý dech na mém krku a uchu, řekl to chladně ale stejně mě to donutilo se zasmát a odpovědět " ano pane profesore". Poté sem ucítil jak mě lehce kouše do levého lalůčku, poté mě zase začal líbat na ústa a na krk. Směřoval čím dál tím níž přes konec krku až po bradavku, tam se na chvíli zastavil, ale po krátké pauze pokračoval dál. Když byl na začátku podbřišku tak se na mě tázavě podíval, okamžitě jsem věděl co tím myslí a tak jsem pomalu přikývl. V tu chvíli se na mě lišácky usmál a pokračoval v líbání mého podbřišku, po chvíli byl na konci podbřišku, a tak pomalu rozepnul jediný knoflíček na mých kalhotách a potom ještě zip. Najednou se s vrzáním otevřeli dveře a v nich stal Brumbál s překvapeným pohledem. Po chvíli trapného ticha z něj nakonec vypadalo " nerad tě ruším Snape, ale potřeboval bych s tebou promluvit, obleč se já zatím počkám na chodbě" řekl nervózně a pomalu odešel. " Myslíš že budeš mít kvůli tomuhle problém" zeptal jsem se ho když Brumbál zavřel dveře." Možná, to se uvidí" řekl trochu zamyšleně když se ze mě zvedal.

Z pohledu Snapea:
Rychle jsem se oblékl a přitom se sám sebe v duchu ptal "co mi asi chce?" Před tím než jsem odešel tak jsem Harrymu řekl ať se obleče a počká tu na mě. Když jsem zaklapla dveře od svého kabinetu, tak jsem uslyšel Brumbála jak potichu říká " Promiň za vyrušení Severusi ale potřeboval jsem s tebou mluvit než odjedu". " Odjedete a kam?" Zeptal jsem se překvapeně. Jako by mou otázku ani neslyšel, prostě mluvil dál " projdeme se, dnes je venku opravdu hezky" řekl a rozešel se, já jsem tam chvíli stál jako přibitý, ale po chvíli jsem se vzpamatoval a vydal se za ním. "Příteli, už mi moc času nezbývá a tak jsme se rozhodl že se pojedu podívat do Ameriky za jednou mou starou známou. A po tobě chci abys to tu po mě převzal a stal se novým ředitelem Bradavické školy. Co ty na to?" Chvíli jsem si promýšlel co řeknou nakonec jsme vykoktal " Ano rád to po vás převezmu, ale kdy plánujete odjet?" "Za hodinu "řekl klidně. "Rád jsem s tebou pracoval Severusi a přeji ti hodně štěstí " při těchto slovech mi podal obálku s nápisem" přečti to na snídani" a poté odešel. Ještě chvíli jsem tam stál jako opatřený, než jsem se vydal zpátky k Harrymu. Když jsem tam dorazil tak si Harry prohlížel svou opravenou písemku. " Ale no tak za 5. ?" Vždyť to nebylo tak zlý". Řekl s trochou zoufalství v hlase. "Ne to ne jen příšerný" odvětil jsem mu suše. "Co Brumbál chtěl" zeptal se mě po chvíli ticha Harry a zvědavě povytáhl obočí." Řekl mi že sem od zítřka novým Bradavickým ředitelem." C-co no tak to gratuluji pane řediteli" řekl s lehkým úšklebkem na rtech." Víš že by mě nikdy nenapadlo když jsem tě poprvé v prvním ročníku viděl ,že se do tebe zamiluji." Řekl jsem a o krok k němu přistoupil. " Mě vlastně taky ne, ale to už je taková doba." Miluji tě Severusi a chci s tebou strávit zbytek svého života." Já tebe taky Harry a doufám že spolu budeme navždy" Po těch to slovech jsem si Harryho přitáhl do vášnivého polibku.

Věnováno random_tynkaa.

one shotsWhere stories live. Discover now