ÇARŞAF

22.5K 1K 144
                                    

"İyiki"ler insan hayatından giderken, getirdiklerini bırakır; "Keşke"ler gelirken götürdüklerini....

Yorgunum, belki de ilk defa kendimi bu kadar güçsüz ve çaresiz hissediyorumdur. Güçlü durmaktan yorulmama rağmen, içime biriktirdiğim gözyaşlarımı dışa akıtamıyorum. Yardıma muhtacım ama yardım istemeyecek kadar da gururluyum.
Kendi işimi kendim hallederim modundan hiç çıkamadım yada kimsenin başını ağrıtmak istemedim. Bilmiyorum cidden hayata hep pozitif baktım bu zamana kadar, nasıl gecenin sonunda gündüz varsa, bu işin sonunda da kurtuluş vardır diye düşündüm.
Sadece birkaç ay bu sahte evliliği sürdürmeye dayanıcaktım, sonra bende, savaşta kendi yolumuza devam edecektik. Düşününce pek zor görünmese de söz konusu savaş gibi bir öküz ve mardinin töreleri olunca işim baya zorlaşıyordu.!!

Daha fazla dayanamayıp kalktım, uyku haramdı bana. Yani tanımadığım bir adamla aynı odada kalmak beni korkutuyordu. Koltuğa oturup bakışlarımı yatakta mışıl mışıl uyuyan savaşa çevirdim.

Nasıl bu kadar rahat olabiliyordu? Sessizce yerimden kalkıp camın önüne gittim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Nasıl bu kadar rahat olabiliyordu? Sessizce yerimden kalkıp camın önüne gittim. Saat 2'yi geçiyordu ve etrafta zifiri karanlık vardı. Aslında karanlığı seviyordum çünkü: karanlıkta düşünme şansım oluyordu. Karanlıkta sadece kendi düşüncelerimle beraber oluyordum.
Yarın sabah nasıl bir güne başlayacağım konusunda endişelerim vardı, tabi şu şehmuz ağayı hiç unutmamak lazım. Adam resmen azrail misali koltuğuna oturmuş çevreyi kesiyordu. İnsanların ondan korktuğu o kadar bekliydi ki, gözlerinde ki korkuyu hemen fark edebilirdiniz.
Bu şehirden hemen kurtulup özgürlüğüme kavuşmam lazımdı...

Tekrar koltuğa oturup ayaklarımı bağdaş yaptım. Telefonumun mesaj bölümüne girip cenk abiye mesaj atmaya karar verdim. Düğünden sonra istanbula gitmişlerdi ve doğru düzgün vedalaşmamıştık.
Onlardan ayrılmak epey koymuştu ama güçlü durmaktan başka çarem de yoktu.

BEN:
Uyuyormusun abi?

koltuğa yaslanıp, örtüyü bacaklarımın üstüne attım. Yani hava sabaha göre baya serin sayılırdı ama o kadar da soğuk değildi. Mesaja cevap beklerken, tekrar düşünce denizine daldım.
Çocukken hep sihirli güçlerimin olduğunu hayal ederdim, istediğim anda istediğim yere gidip istediğim kişiye dönüştüğümü düşünürdüm. Aslında hala böyle hayaller kurduğum anlar olmuyor değil! Yani sonuçta kendi kendimi mutlu edebilen biriyim.
Telefonum titrerken heyecanla ekranı kaydırıp gelen mesaja baktım.

Yakuşuklu kuzen❤️😘
Hayır uyumadım cadı, hayırdır bir sorun mu var? Herşey yolunda mı?

BEN:
Herşey yolunda sadece sizi özledim, amcam iyimi bugün sizle düzgünce vedalaşmadık. 😞😞😕

Cenk abiyle amcamın her kararımda koşulsuz şartsız arkamda durduklarını bilmek beni mutlu ediyordu fakat onları tek başına istanbula yollamak beni baya üzmüştü. Sihirli değneğe ihtiyacım vardı galiba, yani bir tek bu sayede tüm işleri yoluna sokabilirdim!
Tekrar telefonum titrerken cenk abinin cevabıyla gözlerim doldu.

Yakuşuklu kuzen❤️😘
Esila biz iyiyiz, şu an önemli olan tek şey sensin. Bilmediğin bir hayatın içine girdin, sana yardım edememek epey koyuyor. Bizimle istanbula dönmeni beklerdim ama sen hep böyleydin başkaları için fedakarlık yapmaktan bıkmıyorsun. İşte bu yüzden seni daha da çok seviyorum. Bu sahte evliliği hemen bitirip evine dönmeni istiyoruz ama başın belaya girerse yada seni birileri üzerse bir alo demen yeter! Hemen gelirim. Kimse kardeşimi üzemez.

Ağlamamak adına gözlerimi tavana dikip, derin bir nefes aldım. Kendimi bu kadar yalnız hissetmem normaldi dimi? Şu an birilerinin bana sarılıp herşey yoluna girecek demesine ihtiyacım vardı.

BEN:
Ben iyiyim, bilirsin ki kimse kolay kolay beni üzemez! Beni üzecek kişiyede hayatı dar etmesini bilirim. Sen amcama dikkat et yeter.

Kimsenin beni üzmesine izin vermeyecektim, ben Ahmet Acarın kızıydım. Güçlü ve yıkılmazdım.

Yakuşuklu kuzen❤️😘
Aferin benim kardeşime 👍👏 Bu arada inşallah bu saçma evlilik yüzünden benim düğünü ekmezsin!

Cenk abinin düğününe az kalmıştı tabiki bu düğünü ne olursa olsun kaçırmıycaktım.

BEN:
Merak etme kuzi senin düğünü asla kaçırmam. Sonuçta düğünü ben organize edicem. Benden yeteneklisini bulamazsın.

Yakuşuklu kuzen❤️😍
Haklısın cadı. Sensiz bu düğünün altından kalkamayız. Cadı geç oldu uyumam lazım malum iş temposu. Sende uyu dinlen.

Ne kadar yorgun olsam da uyumak zor geliyordu. İçimi çekip ofladım.

BEN:
Tamam abicim iyi uykular, yarın amcamı arayıp onlada konuşurum. Kocaman öptüm😘💋

Saat ilerledikçe beni basan uykuya karşı yenilip, koltukta oturur vaziyette uyuya kaldım.

Kapı tıklanma sesiyle gözlerimi zorla açarken, kendimi yatakta görünce korkuyla ayağa fırladım. Benim ne işim vardı bu yatakta aman allahım!
Uykuya dalmanın bedeli çok büyük olmuştu galiba; banyonun kapısı açılıp savaşı bornozla görünce hemen arkamı döndüm.

- ya manyak mısın sana dün akşam demedim mi bu odada ki hareketlerine dikkat et diye, hem benim senin yatağında br işim var?

- bak kızım senin yüzünden kendi kurulu düzenimi bozamam, bu arada koltuktan nerdeyse düşecektin bu yüzden yatağa koydum. Bir daha ki sefere düşmene izin vericem.

Kapı tekrar tıklanırken, büyük bir off çekip kapıyı açmaya gittim. Kapıyı açtığım gibi karşımda 14-15 yaşlarında bir kızı görünce kaşlarım havaya kalktı!

- günaydın gelin ağam, hanım ağam çarşafı istiyordu!

Kızın tam olarak neyden bahsettiğini bilmezken, arkama dönüp savaşa seslendim.

- savaş annen çarşaf istiyormuş, hangi çarşafı vereyim. Bir zahmet yardımcı olsana.

Savaş hızlı bir şekilde gelip, kapıyı kapatıp beni kendiyle kapı arasına sıkıştırdı. Gözlerim korkuyla büyürken, nefesimi tuttum.

- salakmısın? Yoksa safmısın? Sence annem hangi çarşafı istiyor?

Kafama düşen jetonla birlikte yutkundum. Şu an dışarda bekledikleri çarşafın ne olduğunu bir nevi anlarken; emin olmak adına savaşa sordum,

- ne olur tam olarak düşündüğüm şey olmadığını söyle çünkü onların istediği şey yok.!

- tamda düşündüğün şeyi istiyorlar ve onlara istediklerini vericez...!!!!

SEN UYURKEN (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin