Nostalgija!

159 5 3
                                    


Moja ekipica,

      koliko sam vas se samo poželjela!

Nemate pojma koliko mi fali samo pisati ovu priču. Fali mi Justin, Brielle ...

Nešto brljavim nakon sto godina po Wattpadu i krenem pogledati kakvo je stanje s ovom pričom i ostanem šokirana. Skoro pa smo dostigli 58.000 pregleda. Nekima je to ništa, a meni je srce kao kuća veliko. Još kada vidim koliko vas samo čita ovu ludnicu, koliko vas je samo novih. Hvala vam, ljudi moji. Od ovog mog malenog srca vam zahvaljujem. Jako mi je drago da je volite, da je još uvijek čitate. Nadam se da se sjetite ponekada ovih dvoje ludih i zaljubljenih. Meni silno nedostaju i samo pisanje njihovih razmišljanja, želja, događaja ... nemate pojma kolika me nostalgija uhvatila. Voljela bih kada biste mi se javili ponekada, barem malo da popričamo. 

Razmšljam da li bih mogla ovu priču uzeti i malo je preurediti. Ima, naravno, dosta grešaka. Davno sam je pisala i bila sam još u samome početku pisanja. Nemam baš toliko vremena, ali malo po malo bih je mogla preuređivati. Dakako, još je jedna priča s Justinom koju nikako da nastavim jer jednostavno nemam inspiracije. Pokušavam je nastaviti, napisati do kraja nastavak koji je u draftu već dva mjeseca, ali inspiracija je na nuli. Vi koji je čitate znate o kojoj knjizi je riječ. Vi koji ne znate, slobodno je pogledajte, proučite. Nadam se da ću uskoro dovršiti onaj ludi nastavak i iznenaditi vas koji čitate. 

Malo prije sam pogledala Trailer ove priče, čak sam i suzu pustila. Hoće to kada si vezan za nešto što voliš. Slobodno ga pogledajte . Gore sam vam ga objavila. ;)

No, ne želim vam više dosađivati. Javite mi se slobodno. U vezi bilo čega. Znate da sam tu za vas i uz vas. :)

Volim vas naaajviše! <3 

Neostvarena želja (Croatia) Where stories live. Discover now