Chapter 18.

1.4K 97 6
                                    

Elizabeth p.o.v.

Lara654: Ček, to ti je napravio?
Elll22: Daa, i zbilja ne znam što da radim. Mislim da ... on mi se sviđa.

U vrtu sam i ležim na ležaljci i dopisujem se sa Larom. Prepričavam joj događaj sa Lukeom. Kretenom jednim smeđim kojeg volim! Previše. I to sam tek sada shvatila i vidjela zapravo da ga volim. Tako sam glupa. Između nas se nije mogao desiti ni poljubac i kao brat mi je. Zbilja ne znam što mi se događa. Do prekjučer mi se sviđao Marco i svaki dan sam čekala da ga vidim i da se vrati iz Francuske, a sada mu jedva odgovorim na poruku! K vragu, Luke ... što to radiš?

Lara654: Ajme El, zbilja ne znam što bih ti rekla. A Marco?
Elll22: A Marco mi jednostavno postaje nebitan. Znaš da mu jedva odgovorim na poruku. Jučer me je pitao da zašto mu tako sporo odgovaram, a ja sam samo napisala da mi je slab net. Molim te, neka ovo ostane među nama!
Lara654: Znaš da su sve tvoje tajne kod mene sigurne! Ne brini se.
Elll22: Hvala ti, Lara. Znaš da mi to znači.
Lara654: Znam draga. A sve to i ti znaš. Nego, moram ići sada. Sutra ujutro idemo na more. Volim te. Čujemo se uskoro. :D
Elll22: Oh, sretan put, mala. Volim te. :))

Ugasila sam chat i ušla u instagram. Luke je objavio fotografiju? Nakon koliko to? 7384884 godina? Kreten. Otišla sam na njegov profil i vidjela da je slika sa nekim tekstom. Čudno. Uvijek objavljuje svoje slike ili sa prijateljima. Stisnula sam na sliku i počela čitati.

Znaš li kako je kada pogriješiš u nekoj stvari? Sjedim i gledam je. Predivna je, a nije moja. Nije ničija.

Stala sam i čitala tekst ispočetka i ispočetka. Što ovo treba da znači? Izdahnula sam i zaključala mobitel. Postao je tako čudan lik. Okrenula sam očima i ustala se. Pogledala sam prema ulaznim vratima, to jest prema terasi i ugledala ga. Imao je svoje Ray Ban naočale, plave kupače, bez majice i sa ručnikom oko vrata. Krenuo je na kupanje baš kada i ja! Ugh. Vidio je da ga gledam i nasmijao mi se. Wtf? Nije mi se obraćao od jučer. Koji vrag? Odmahnem glavom i svežem kosu u neurednu punđu. U svojem novom rozom kupačem odem do bazena.

,,Oho, i dama se ide kupati?" Preokrenem očima, ponovno i samo uđem u bazen.

,,Gle El, žao mi je. Ono je bilo glupo što sam ti napravio, ali išla si mi na živce, iskreno. I uz to, bilo mi je dosadno i priznajem ti to."

,,Ali zašto ja?" Upitala sam ga ne okrećući se k njemu. Čula sam kako je ušao u vodu.

,,Ne znam. Samo ... oprosti. U redu?" Nasmijem se samo za sebe. Ušla sam u dublju vodu i trenutak kasnije osjetila njegove ruke omotane oko mene. ,,Samo oprosti." Zaledila sam se na mjestu, doslovno. Iako je vani + 40°. Zagrizla sam se za usnicu i kimnula glavom. Okrenula sam se prema njemu u zagrlila ga. Ovo je tako dobar osjećaj, a ja sam se tako zaljubila! To mu nikada neću reći. Odmaknem se od njega i pogledam ga u oči. Nabacim svoj divan osmijeh i poprskam ga. Cijelog. Krenem se se smijati i kreten me zagrli.

,,Hej kretenu, ja sam tebe samo poprskala!" Viknem mu kada me pusti i zagnjurim ispod vode. Pogledam u stranu i vidim Lukea pokraj mene. Nasmijem mu se i on mi se približi i sada ovaj put, stvarno me poljubi. Ovo nije bajka i poljubac ispod vode! Ovo je stvarnost! Osjetim kako ostajem vez zraka i isplivam na površinu, a Luke za mnom. Nasmijem se ponovno i poljubim,  ovaj put, ja njega. Ostali svi spavaju tako da mogu ovo raditi sa njime. Okej, ovo je zvučalo pogrešno.

Luke p.o.v.

Poljubila me je? O Bože, koji sam ja sretnik. Hvala ti! Nikada nisam mislio da joj se sviđam. Mislim, valjda joj se sviđam. Pa ne bi mi uzvratila poljubac i ponovno me poljubila. Halo, značim joj. Haa!

,,Umm, oprosti. Malo sam se zanijela." Nasmijao sam se na glas i ponovno je poljubio.

,,Želim ti nešto reći." Kažem joj i pogledam je u te smeđe oči. Predivna je.

,,Za koga je ona slika, Lu?" Upita me. Zagrizem se za usnicu i slegnem ramenima.

,,Za jednu smeđokosu djevojku." Kažem i ona pocrveni još više nego što je bila.

,,Hmm?"

,,Za tebe, majmunko." Nastavim i poljubim je. Nasmijemo se kroz poljubac i začujemo tiho pročišćavanje grla. Uhops. Okrenemo se i pogledamo u Jussa i mamu. O ne! Iza njih stoje Leah, Rose, Chris i Chaz. Predivno!

Brielle p.o.v.

Sišla sam u kuhinju i zatekla Rose, Leah, Chrisa, Chaza i Justina kako ispijaju piće i pričaju.

,,Hej društvo. Što ima?" Upitam ih i uzmem si čašu.

,,Mah, odmaramo još dok možemo, haha." U reeeduu. Kimnem glavom i izađem van na terasu. ,,Što ovo dvoje radi na ovom suncu u bazenu? Izgorit će." Svi se ustanu i krenu za mnom van. Kako smo se primicali vidjela sam ono čemu se nikada nisam nadala, pa barem ne sada. Oni se ljube? Okrenula sam se ostalima i nasmijala se. Justin je došao kod mene i zajedno pogledao u njih dvoje, otvorenih usta. Pročistio je grlo i ovo dvoje se odmaknulo.

,,Luke? Elizabeth?" Dozovem ih, a oni se jadni nisu mogli pomaknuti niti nas pogledati. Odvalila sam se smijati zajedno sa ostalima. Njih dvoje su se pogledali i ostali iznenađeni. Pa što ako se vole, to je u redu? Istina, Justin je Lukeov otac, ali nema nikakve krvne veze niti išta sa El. Elizabeth je izašla iz bazena i došla do nas.

,,Zašto se smijete? Ja da sam na vašem mjestu, poslala bih dijete u kaznu!" Juss dođe do nje i zagrli je.

,,El, u redu je. Mislim, to sam mogao i očekivati. Samo je bilo pitanje vremena kada će se i to desiti. Istina, znaš kakav sam kada su u pitanju dečki, ali ovo je Luke."

,,Vi ste ludi!" El se nasmije i ode na ležaljku i legne. Luke dođe do nas i nasmije se.

,,Ne mogu vjerovati! Ovo je tako neugodno! Ne mogu vas ni u oči pogledati, a kamo li išta drugo!" Svi se ponovno nasmijemo, ali ovaj put i njih dvoje sa nama.

,,Daj, ostavite ih na miru sada. Idemo mi u svoje badiće i na kupanje. Svi!" Chaz se pojavi pokraj mene i prebaci svoju ruku preko mog ramena. Kimnemo svi glavom i otiđemo. Na ulazu se okrenem prema Lu i El i vidim ih kako su se poljubili, opet. Morat ću da se naviknem na ovo!

-Vaaaaa, znam da me mrziteee. :( Ali ovaj moj internet je za K* da oprostite i užas. sada pišem preko mobitela i ne znam kako dodijeliti nastavak jer se sve promijenilo, tako da ga dodjeljujemi svima! Nastavka nije bilo looooong time, but ... vrucine (na koje se svi zale) i nedostatak koncentracije i ono .. ovo je predzadnji nastavak, vjv i onda jos prolog. ne znam bi li pisala drugu knjigu o njima ha? sto vi mislite? slusam vas :P

Neostvarena želja (Croatia) Where stories live. Discover now