Chapter 11.

2.1K 120 4
                                    

„Daj Jenn, molim te.“ Sjedim u sobi za sastanke sa Jenn i, neću reći da se svađamo, ali dobro.

„Što daj jenn, molim te? Tvoj tim ne valja. Časopis izlazi za koliko? Tri dana i vi nemate napisan članak o Britney Spears? Oprosti, ali to ne možemo izostaviti. Časopis sutra mora na tiskanje. Valjda razumiješ što to sada znači.“ Pogledala sam je pogledom punom prezira i ustala se.

„Reci mi, jesam li ja ikada u ove dvije godine zakasnila sa nečime? Koliko se tebi ono puta desilo da si kasnila sa člancima, i to ne samo sa jednim nego sa dva-tri? Koliko? Pa cijelo vrijeme od kada sam ja ovdje. I što sada meni nabijaš to sve na nos? Ne razumijem te. Moj tim je odličan i upravo završavaju sa tim prokletim člankom o Britney.“ Kažem joj i začujemo kako netko kuca.

„Da?“ Upitamo u isti glas i samo se pogledamo.

„Oprostite što vam smetam, ali gospođice Kennedy, donijela sam vam članak koji ste tražili.“ Samo sam pogledala u Jenn i rekla joj: „I? Tko sada kasni? Danas je zadnji dan za sve, zar ne, kolegice?“ Preokrenula je očima i ustala se.

„Ovaj put si očito imala sreće.“ Stala sam i gledala u nju.

„Molim? Ja barem objavim sve što trebam. Nisam ja Jenn Boston pa da svaki drugi, treći mjesec ne objavim po dvije radnje.“ Kažem joj i pokupim svoje stvari sa stola.

„Sastanak je gotov. Lila, hajde.“ Izađem iz sobe i odahnem. Samo mi je pokvarila dan.

„Što je ovo bilo?“ Upita me Lila kad smo već ušle u lift.

„Ne pitaj me ništa, molim te. Pokvarila mi je dan samo tako. Taj članak sada spremi sa svim ostalim i možeš odnijeti na tiskanje.“ Samo kimne glavom i izađemo skupa iz lifta. Pogledala sam u Mollyn ured i nije bila sama već sa Chazom, Justinom i Chrisom. Mahnula mi je da dođem, ali ja sam samo odmahnula glavom i otišla u ured.

 Molly p.o.v.

 „Što je ovo upravo bilo?“ Upitao me je Chaz i okrenuo se natrag k meni.

„Imala je sastanak sa Jenn. Svaki put ista priča prije objavljivanja časopisa.“ Uzmem gutljaj kave i pogledam u Justina koji je očito išao kod Bri.

„Nemoj ni ulaziti kod nje u ured. Izaći ćeš prije nego što si i ušao. Moja preporuka za tebe.“ Samo je odmahnuo rukom i ustao se.

„Hajde da vidimo.“

„Kladimo se u onu moju divnu haljinu ako moja tvrdnja bude točna.“ Kažem mu i samo kimne glavom.

„Al' ćeš popušit, Molly. Oni se vooolee“, kaže Chris i pokupi šaku u glavu od Justina.

„To boli, pederu. I kako nisi izašao? Mislio sam da jesi.“ Justin mu se zagonetno nasmije i izađe van.

„Sretno, pederu. Mene ne smiješ udariti, ha!“ Eto mu ga na!

„Ali mogu učiniti to da ne dobiješ haljinu džabe.“ Eto ga meni sad na!

„Okej, okej. Samo odi više.“ Sad je napokon izašao van i uputio se kod Brielle.

 Brielle p.o.v.

Sjela sam na kauč u uredu i glavu zarila u dlanove. Dosta mi je ovih ljudi i jadnice Jenn. Začula sam kako se vrata otvaraju, ali nisam se obazirala.

 „Lila, samo stavi na stol što imaš i ostavi me malo, u redu?“ nije ništa govorila. Osjetila sam kako se mjesto do mene udubljuje i kako me je netko zagrlio. Odmah sam osjetila po mirisu tko je. Justin. Zagrlila sam i ja njega i naslonila mu se na prsa. Treba mi takav zagrljaj i to je sve. Poljubio me je u tjeme i naslonio glavu na moju.

Neostvarena želja (Croatia) Where stories live. Discover now